آیا امکان آپدیت نرم افزاری وجود داره؟
دوستان برای تغییر زبان مانیتور ونوسيا استار مكث موتور و آپدیت راه حلی پیشنهاد میدید؟❤️❤️❤️❤️
آیا برای حل مشکل اینترنت مانیتور ونوسيا استار مكث موتور و آپدیت آن میتوان از هات اسپات گوشی به خودرو استفاده کرد؟
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
خودرو ونوسیا استار رو به قیمت شرکتی دو میلیارد و پانصد هشتاد هزار تومان با زمان انتظار ۴ ماهه خریداری کردم، ولی افسوس که نمیشه از امکانات مانیتورش استفاده کرد!!!!
ضمنا اون مدل خودرویی که درخواست کرده بودم رو ندادن و مدلی که فول آپشن نیست رو تحویل دادن!!!
سلام خدمت شما، من خودم ونوسیا استار ندارم، ولی یه راه حل دارم، میتونید امتحانش کنین!
برنامه Google Lens رو روی گوشیتون نصب کنین، بعدش برین توی قسمت ترجمه (Translate) و اینترنت گوشیتون هم روشن باشه.
حالا دوربین گوشیتون رو بگیرین روی نوشتههای چینی، خودکار براتون ترجمه فارسی میاره.
با همین روش برین تو تنظیمات و احتمالا گزینه ای باشه برای اینکه زبان مانیتور رو تغییر بدین.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
سلام برای وصل شدن به سایت ونوسیا، اول باید یه اکانت بسازی.
برای این کار، حتماً نیاز به یه سیمکارت چینی داری، چون کد تأیید فقط به شمارههای چین ارسال میشه.
اگه بتونی وصل بشی، دستگاه ریجستر میشه، آپدیت انجام میشه و میتونی زبانشو به انگلیسی تغییر بدی، اینجوری مشکلت حل میشه.
بعدش هم میتونی نرمافزارهای کاربردی نصب کنی و نویگیشن رو راه بندازی.