search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

شما هم سوالی دارید؟

ثبت سوال در انجمن add
ورود به صفحه انجمن
فردا fmc 511

شکایت از فردا موتور - آینه تاشو برقی از Fmc 511 حذف شده!

سلام من از فردا موتور اشتباه کردم بهمن یا اسفند 1402 Fmc511 گرفتم نقد و اقساط، 300 و خورده ای اول دادم قرار شد ی 90 یا 100 دقیق یادم نیس ماه بعد بدم و 70 و خورده ای موقع دعوتنامه و گفتن ب مبالغ قبلیتون سود مشارکت تعلق میگیره لذا مبلغ موقع تحویل کمتر از 70 میشه، ولی اومدن همزمان با قسط دوم گفتن 70 رو هم تمام و کمال واریز کنم چرا؟ چون دعوتنامه زودتر زدن و میخان زودتر بدن!

نگو فقط بخاطر این بود ک ب مبالغی ک دادیم سود مشارکت تعلق نگیره!! نمیدونم چرا سود مشارکت رو میگن تا موقع دعوتنامه نه موقع تحویل خودرو؟! 🤔 چون از دعوتنامه تا الان 7 ماه طول کشید ک خودرو رو ب ما دادن یعنی من چک اول رو هم پاس کردم! الان چند روز دیگه موعد چک دومه! ک ب ضرب اینکه گفتم من تا تحویل ندین چک دوم رو پاس نمیکنم تحویلش دادن!

حالا که دادن میبینم آینه تاشو برقی هم نداره! بهشون ک میگم میگن آره برداشتن از رو ماشین! و ی آپشن برقی دیگشو! جاش هست ولی برداشتنش! خب اگه از اول نبوده خب جزو مشخصاتشم نمیدن همه جا و از ما هم پولشو نمیگرفتن، اگرم بوده و برداشتن خب مصداق بارز کم فروشی و کلاهبرداری! یا هم که به من مدل پایین‌تر دادن🤔 الان باید چجوری ازشون شکایت کنم؟

نظر شما چیه؟

send ارسال نظر
سوال جدید + پیشنهاد خرید
پیشنهاد جدید ذخیره کردن
نیم بوت مردانه لاکچری
خرید نیم بوت مردانه لاکچری
خرید نیم بوت مردانه
نیم بوت مردانه
قیمت این نیم بوت واقعا باورنکردنی هستش

امکان نداره بتونی قیمت این نیم بوت رو حدس بزنی

• ظاهرش که خودش گویای جذابیتشه، ولی فقط ظاهر نیست!
  • دوامش عالیه، طوری که خراب کردنش واقعا کار سختیه.

می‌خوای با یه بودجه اقتصادی یه کادوی شیک و باکیفیت بگیری؟

• این نیم‌بوت بهترین انتخابه!

در یک کلام بخوام بگم خیلی بیشتر از پولی که دادی می ارزه.

× بعدی قبلی