سلام من از فردا موتور اشتباه کردم بهمن یا اسفند 1402 Fmc511 گرفتم نقد و اقساط، 300 و خورده ای اول دادم قرار شد ی 90 یا 100 دقیق یادم نیس ماه بعد بدم و 70 و خورده ای موقع دعوتنامه و گفتن ب مبالغ قبلیتون سود مشارکت تعلق میگیره لذا مبلغ موقع تحویل کمتر از 70 میشه، ولی اومدن همزمان با قسط دوم گفتن 70 رو هم تمام و کمال واریز کنم چرا؟ چون دعوتنامه زودتر زدن و میخان زودتر بدن!
نگو فقط بخاطر این بود ک ب مبالغی ک دادیم سود مشارکت تعلق نگیره!! نمیدونم چرا سود مشارکت رو میگن تا موقع دعوتنامه نه موقع تحویل خودرو؟! 🤔 چون از دعوتنامه تا الان 7 ماه طول کشید ک خودرو رو ب ما دادن یعنی من چک اول رو هم پاس کردم! الان چند روز دیگه موعد چک دومه! ک ب ضرب اینکه گفتم من تا تحویل ندین چک دوم رو پاس نمیکنم تحویلش دادن!
حالا که دادن میبینم آینه تاشو برقی هم نداره! بهشون ک میگم میگن آره برداشتن از رو ماشین! و ی آپشن برقی دیگشو! جاش هست ولی برداشتنش! خب اگه از اول نبوده خب جزو مشخصاتشم نمیدن همه جا و از ما هم پولشو نمیگرفتن، اگرم بوده و برداشتن خب مصداق بارز کم فروشی و کلاهبرداری! یا هم که به من مدل پایینتر دادن🤔 الان باید چجوری ازشون شکایت کنم؟
از شدت نورش تعجب میکنی، فیلمشو هم گذاشتم ببین
این چراغ قوه گردن کلفت هم قیمت یه ساندویچه ولی همه جا به دردت میخوره.
این شماره تلفن روی داشبورد، بهترین مدل بازاره چون:
انقدر باکیفیته وقتی بازش میکنین واقعا انگار دارین اپل آنباکس میکنین!!!
اصلا یه باد خنک عجیبی میزنه که نمیشه توضیحش داد
تصور کن وسط جنگل، کنار رودخونه نشستی
هم با برق کار میکنه، هم شارژیه، حتی میتونی بزنی به پاوربانک
وقتی برق میره چند ساعت با شارژش کار میکنه
اگه چرخش 90 درجه رو هم بزنی کل اتاق خنک میشه.