سلام من از فردا موتور اشتباه کردم بهمن یا اسفند 1402 Fmc511 گرفتم نقد و اقساط، 300 و خورده ای اول دادم قرار شد ی 90 یا 100 دقیق یادم نیس ماه بعد بدم و 70 و خورده ای موقع دعوتنامه و گفتن ب مبالغ قبلیتون سود مشارکت تعلق میگیره لذا مبلغ موقع تحویل کمتر از 70 میشه، ولی اومدن همزمان با قسط دوم گفتن 70 رو هم تمام و کمال واریز کنم چرا؟ چون دعوتنامه زودتر زدن و میخان زودتر بدن!
نگو فقط بخاطر این بود ک ب مبالغی ک دادیم سود مشارکت تعلق نگیره!! نمیدونم چرا سود مشارکت رو میگن تا موقع دعوتنامه نه موقع تحویل خودرو؟! 🤔 چون از دعوتنامه تا الان 7 ماه طول کشید ک خودرو رو ب ما دادن یعنی من چک اول رو هم پاس کردم! الان چند روز دیگه موعد چک دومه! ک ب ضرب اینکه گفتم من تا تحویل ندین چک دوم رو پاس نمیکنم تحویلش دادن!
حالا که دادن میبینم آینه تاشو برقی هم نداره! بهشون ک میگم میگن آره برداشتن از رو ماشین! و ی آپشن برقی دیگشو! جاش هست ولی برداشتنش! خب اگه از اول نبوده خب جزو مشخصاتشم نمیدن همه جا و از ما هم پولشو نمیگرفتن، اگرم بوده و برداشتن خب مصداق بارز کم فروشی و کلاهبرداری! یا هم که به من مدل پایینتر دادن🤔 الان باید چجوری ازشون شکایت کنم؟
فرقی نمیکنه!
این هتل سیار برای همه خودروها قابل استفاده هستش