search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
چرا آینه تاشو برقی از ماشین 511 فردا موتور حذف شده!

چرا آینه تاشو برقی از ماشین 511 فردا موتور حذف شده!

سلام من از فردا موتور اشتباه کردم بهمن یا اسفند 1402 Fmc511 گرفتم نقد و اقساط، 300 و خورده ای اول دادم قرار شد ی 90 یا 100 دقیق یادم نیس ماه بعد بدم و 70 و خورده ای موقع دعوتنامه و گفتن ب مبالغ قبلیتون سود مشارکت تعلق میگیره لذا مبلغ موقع تحویل کمتر از 70 میشه، ولی اومدن همزمان با قسط دوم گفتن 70 رو هم تمام و کمال واریز کنم چرا؟ چون دعوتنامه زودتر زدن و میخان زودتر بدن!

نگو فقط بخاطر این بود ک ب مبالغی ک دادیم سود مشارکت تعلق نگیره!! نمیدونم چرا سود مشارکت رو میگن تا موقع دعوتنامه نه موقع تحویل خودرو؟! 🤔 چون از دعوتنامه تا الان 7 ماه طول کشید ک خودرو رو ب ما دادن یعنی من چک اول رو هم پاس کردم! الان چند روز دیگه موعد چک دومه! ک ب ضرب اینکه گفتم من تا تحویل ندین چک دوم رو پاس نمیکنم تحویلش دادن!

حالا که دادن میبینم آینه تاشو برقی هم نداره! بهشون ک میگم میگن آره برداشتن از رو ماشین! و ی آپشن برقی دیگشو! جاش هست ولی برداشتنش! خب اگه از اول نبوده خب جزو مشخصاتشم نمیدن همه جا و از ما هم پولشو نمیگرفتن، اگرم بوده و برداشتن خب مصداق بارز کم فروشی و کلاهبرداری! یا هم که به من مدل پایین‌تر دادن🤔 الان باید چجوری ازشون شکایت کنم؟

online user 510 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
فردا fmc 511 گروه حل مشکلات و تبادل تجربیات کاربران در مورد فردا fmc 511 ورود به گروه next
مشاهده قیمت و مشخصات shop
ببین چطور تاریکی رو میشکافه!!! (واقعاً باور نکردنیه)

من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.

× بعدی قبلی
چک لیست تحویل خودرو | نکات مهم در هنگام تحویل خودروی صفر

چک لیست تحویل خودرو | نکات مهم در هنگام تحویل خودروی صفر

مزایا و معایب 511 فردا موتور ارزش خرید دارد؟

مزایا و معایب 511 فردا موتور ارزش خرید دارد؟

-سلام دوستان من یکسالی هست ۵۱۱ دارم قبلش جک j4 داشتم که ماشین خوبی...