search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
خرید و فروش خودرو دست دوم

خرید و فروش خودرو دست دوم

سلام من یک 206 هاچ بک سفید دارم که میخوام بفروشمش
میخواستم بدونم که فروش خودرو چجوری هست و مراحل قانونیش چی هست و چجوری سرم کلاه نره
ممنون میشم اگر یک راهنمایی به من بکنید.

online user 135 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
عکس امیرحسین کلانتری
امیرحسین امیرحسین کلانتری
5 سال پیش

سلام همه ی مراحل فروش ماشینت رو توی ثبت و با راهنمایی ثبت انجام بده اگه آشنایی نداری مدل ماشینت چنده؟ چقدر می فروشی؟

0 dislike icon

عکس خودروشاپ
khodroshop.ir خودروشاپ
خودروشاپ | نمایشگاه آنلاین خودرو خرید و فروش خودرو صفر و کارکرده به صورت نقدی و اقساطی با شرایط ویژه کارشناسی فنی و بدنه + تخمین قیمت لحظه‌ای نمایشگاه آنلاین + اپلیکیشن اختصاصی وبسایت: khodroshop.ir | تماس: 021-91028011 8 ماه پیش

سلام علی جان 🌹 برای فروش 206 هاتچ بک سفیدت، مراحل قانونی شامل تنظیم قولنامه، دریافت کد رهگیری، انتقال سند در دفترخانه و تعویض پلاک هست. مهم‌ترین نکته اینه که قبل از امضا حتماً خودرو کارشناسی بشه (فنی و بدنه) تا خریدار اعتماد کنه و معامله سریع‌تر انجام بشه. اگه می‌خوای بدون دردسر و مطمئن‌تر بفروشی، می‌تونی از خودروشاپ استفاده کنی. ما هم کارشناسی رایگان انجام می‌دیم، هم خودروت رو توی نمایشگاه آنلاین و سایت‌های معتبر آگهی می‌کنیم تا زودتر مشتری واقعی پیدا کنی. حتی مراحل اداری و تعویض پلاک هم با همراهی کارشناسمون انجام میشه. موفق باشی 🌷

0 dislike icon

عکس mehrab.rezaei
mehrab.rezaei mehrab.rezaei
5 سال پیش

سلام مهم تر از هرچیزی به نظرم جلو خود خریدار ماشینو کارشناسی کنین که بعدش حرف و حدیثی پیش نیاد. همه ی مراحل هم امضا بگیر و قانونی پیش برو قرارداد اولیه و تعویض پلاک و سند زدن همه رو بنویسین ثبت کنین

0 dislike icon

فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

• مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
منفی 18 درجه وسط کویر

دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.

× بعدی قبلی