سلام، از دوستانی که چند ساله سورن پلاس Xu7p دارند یه سوال دارم، آیا مشکل واشر زدن موتور های Xu7 در موتور های جدید (Xu7p ) حل شده با نه؟؟
من میخوام سورن پلاس مدل 403 صفر با موتور xu7p بخرم، میگن موتورش واشر میزنه، درسته؟
سلام به همه سورن xu7p سوارها
ماشین مدل ۱۴۰۲ دارم، ۶۵ هزار تا بیشتر نرفته بود که واشر زد
بازش کردم، دیدم سرسیلندر کامل نابود شده، جالب اینجاست که اصلاً آمپر هم نکشیده
سرسیلندر نو گرفتم براش
کسی دیگه هم پیش اومده همچین مشکلی براش؟
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
نه داداش مشکل واشر زدن برطرف شده پارس دارم با همین موتور با کارکرد 150 هزار بدون مشکل واشر زدن و روغن کم کردن موتور عالیه.
روکش صندلی هم ظاهرش مهمه هم کیفیتش
پس اول بهترین طرحهارو ببین و تجربیات کاربران رو بخون بعد انتخاب کن.
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
بررسی مشکل واشر سرسیلندر سورن پلاس
با سلام حدود 8 ماهی میشه که سورن پلاس XU7P مدل 1403 خریدم و حدود 15 هزار کیلومتر تاحالا باهاش رفتم
در رابطه با حل شدن یا نشدن مشکل واشر سر سیلندر هنوز زوده قضاوت کردن
ولی خب حداقل مشخصه که با وجود دمای اب پایین تر و منبع انبساط عمرش بیشتر میشه
شما هر 2 سال حتما اب رادیاتور رو تعویض کنید و کولانت برند معتبر مثل کاسپین بریزید در کنارش ترموستات هم هر دو سه سال یه ایساکویی بخر و بنداز روش که خیالت راحت باشه.
بهترین روغن موتور برای سورن پلاس XU7P
در رابطه با روغن موتور سورن پلاس xu7p، روغن توصیه شده 0w20 هست ولی نمایندگی ها ممکنه از 5w30 و 10w40 اما همگی با کیفیت SN هم استفاده کنن
توصیه میکنم 0w20 بریزید چون هم شتاب ماشین بهتره هم در زمستان روغن سریع تر به سر سیلندر میرسه و عمر کلی موتور بیشتر میشه
سعی کنید نذارید 10w40 بریزن دیگه نهایتا به 5w30 راضی بشید.
ازونجا که کیفیت روغن SN هست و کارخانه گفته هر 15 هزار کیلومتر تعویض کنید (به جز سرویس اولیه که توصیه میشه ۵ هزار ببرید چون موتور نو براده اهن ممکنه داشته باشه) ولی پیشنهاد میکنم شما هر 10 تا 12 هزار عوض کنید
ولی اگه رانندگی شما با دور موتور بالاس همیشه و در ترافیک های سنگین هستید تعویض هر 8 هزار کیلومتر توصیه میشه.
زودتر از این تعویض نکنید عزیزان این روغن SN مثل اون روغن های SL و کلا کیفیت پایین تر ها نیس که هر 5 تا 7 هزار تا تعویض میکنن.
تعویض روغنی ها و نمایندگی ممکنه برای سود خودشون بگن شما 5 هزار عوض کن ولی نیازی نیس الکی هزینه نکن متوسط هر 10 هزار خوبه و عالیه
من خودم روی 10 هزار عوض میکنم و بهران سوپر رانا 0w20 SN رو توصیه میکنم چون هیچی کم نمیکنه و الودگی موتور رو هم خوب جذب میکنه و عالیه.
دریچه گاز برقی یا سیمی
بریم سر خود ماشین
ماشین من دریچه گاز برقی هست و توصیه میکنم برقی هم بخرید سیمی دیگه منسوخ شده عزیزان کل دنیا به خدا فهمیدن سیمی بدرد نمیخوره جز ملت شریف ایران.
الان حداقل ۲۰ ساله که توی کل دنیا دریچه سیمی اصن وجود خارجی نداره.
ولی ملت ما همش مقاومت الکی میکنن به نظرم دریچه برقی بخرید مال من ایسیو ACES هست و پدال گاز تاخیرش کمه.
اگه خیلی حساسی میتونی ببری ریمپ و بدون تغییر توی پارامتر های مهم تاخیر رو واسه شما بگیرن اون موقع عین سیمی میشه تقریبا ( بهتر از اینکه ۲۰ تا ۵۰ میلیون اضافه هزینه کنی واسه سیمی منسوخ بدرد نخور که واقعا اشتباس).
مصرف سوخت سورن پلاس
مصرف سوخت ماشین توی جاده حدود 6.3 لیتر هست با کولر اتوماتیک دمای 26 گذاشته بودم مسیر سمنان به اصفهان متوسط سرعت حدود 115 تا توی شهر تا حدود 9.5 حتی 10 هم میرسه ترکیبی حدود 8 تا مصرف داره
که خوبه بد نیس قبلش پارس تیوفایو داشتم اون یکم ازین بیشتر مصرف میکرد راستش.
شتاب صفر تا صد سورن پلاس XU7P
شتاب صفر تا ۱۰۰ ماشین گرفتم از روی کیلومتر 13.2 ثانیه شد در ارتفاع ۱۵۰۰ متر و فکر میکنم در شمال یا جنوب کشور که ارتفاع نزدیک صفره شتاب به زیر ۱۳ هم برسه
در کل شتاب قابل قبوله و مناسب این ماشین هست
توی سربالایی ها هم اگه دور موتور زیر ۲۰۰۰ نذارید بیاد کشش خوبی داره و حداقل از پارس تیوفایو که قبلا داشتم واقعا بهتره
تیوفایو دور بالای ۴۰۰۰ عالی بود ولی دور پایین نصف این هم زور نداشت متاسفانه.
عملکرد گیربکس سورن پلاس XU7P
اوایل که ماشینو گرفته بودم دنده ها یکم سفت بودن ولی از ۱۰ هزار که کارکرد رد شد دنده ها فوق العاده نرم هس و واسکازین هم عوض نکردم خودش نرم شده
پس نگران نباشید ماشین خشک طبیعیه مخصوصا این ماشین
و ضمنا این ماشین گیربکسش دنده هاش اصطلاحا سبک در نظر گرفته شده و این باعث میشه دور موتور در هر دنده پایین تر باشه به نسبت ماشین های دیگه!
مثلا شما با دنا پلاس EF7 سرعت ۱۲۰ دنده ۵ دور موتور حدود ۳۵۰۰ هست ولی سورن xu7p در همین سرعت و دنده دور موتور ۳۰۰۰ هست و حدود ۵۰۰ دور کمتره.
اینو یادتون باشه مثلا ممکنه با یه ماشین دیگه سربالایی رو با دنده ۵ برید بالا ولی با سورن xu7p با دنده ۴ برید چون سبک تره دنده و طبیعیه و این به خاطر زور کمتر موتور نیس اشتباه نکنید فقط به خاطر گیربکس سبک تره و طبیعیه و در کل به خاطر مصرف سوخت کمتر و الایندگی کمتر و صدای کمتر موتور ایران خودرو اینکارو کرده.
مقایسه موتور EF7 و XU7P در سورن پلاس
و اما نکته اخر عزیزان سورن با دو موتور هست EF7 و XU7P که البته جدیدا فقط XU7P میزنن
بعضی ها میگن EF7 بهتره ولی اینو در نظر نمیگیرن که EF7 حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون قیمتش بالاتره!!!!!
خب قربونتون بشم با ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون میشه ۴ بار موتور اورد پایین و موتور نو سوار کرد 🤣🤣🤣
ضمنا قطعات موتور EF7 به شدت گرون تر هست و ازونجا که موتور پیچیده تر و پیشرفته تری هس خرج بیشتری روی دست شما میذاره.
نسخه EF7 رو هم روندم در دور موتور یکسان صدای EF7 مقداری کمتره ولی ازونجا که گیربکس سورن xu7p سبک گرفته شده سرعت بیشتری با دور موتور یکسان میره به نسبت EF7 و این مشکل صدای بیشترش رو حل میکنه.
مثلا شما با سورن EF7 دنده ۴ سرعت ۸۰ دور موتورتون روی ۲۸۵۰ هست ولی با سورن xu7p همین دنده و همین سرعت دور موتور ۲۴۰۰ هست.
و این کمتر بودن دور ضعف صدای بیشتر xu7p به نسبت EF7 رو تا حد زیادی جبران میکنه.
از نظر مصرف سوخت هم در جاده مصرف هر دو موتور یکسانه و در شهر نسخه EF7 حدود 0.3 لیتر فقط کمتر مصرف داره طبق محاسبه ما.
اگه سوالی داشتین پایین همین کامنت بپرسید عزیزان.❤