search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

شما هم سوالی دارید؟

ثبت سوال در انجمن add
ورود به صفحه انجمن

مقایسه پژو 206 تیپ2 با تیبا2

نظر شما چیه؟

send ارسال نظر
سوال جدید +

مقایسه پژو 206 و تیبا2 اصلن درست نیست! مقایسه ماشین فرانسوی با پراید ایرانی؟ قطعا پژو 206 بخریم بهتره...

پاسخ 0

سلام من 206 تیپ2 دارم ولی خرج و مخارج تعمیرگاه و لوازم یدکی پژو بالاست. اگه دنبال سواری خوب و حس رانندگی بهتری پژو 206 بهتره ولی درنظر داشته باش که به خرج بیفته اذیت میکنه. باید بتونی پژو206 کارکرده سالم و ترتمیز پیداکنی

پاسخ 0

تیبا 2 هم سواری نرم و خوبی داره شتاب تیبا2 هم خوبه من که ازش راضیم البت قبول دارم ظاهر پژو206 از تیبا2 بهتره ولی من بین این دوتا بخاطر مخارج پژو تیبا 2 خریدم و راضی هم هستم خدایی

پاسخ 1

من که می گم محصولات سایپا داغونه! حالا هر اسمی میخواد داشته باشه

پاسخ 0

پژو 206 بهتره یا پراید؟چه سوالیه آخه؟ تفاوت تیبا و پراید چیه؟ معلومه پژو 206 بهتر از تیباست. اصلا تیبا نخرید مزخرفه!!!!

پاسخ 0

تیبا نخرید هم شد حرف؟! مگه سوییس زندگی میکنیم؟ اینجا گزینه خرید خودرو فقط همین ماشیناست. پژو206 بعد از 5سال دیگه ماشین پرخرجی میشه تیبا2 صفر کیلومتر بخریم تا 5 سال حداقل خیلی خرج تعمیرگاه نداریم. منطقی باشیم یه کم

پاسخ 0

من ۲۰۶ داشتم فقط زمانی که تقریبادصفر بود خوب بور ولی بعد که گاراژ رفت خیلی اذیت کرد الان وتیبا۲ دارم هم‌شتاب و قدرت خوبی دارهدهم سربالا خوب میره هم اینکه جاداره، ۲۰۶سرنشین عقب پاهاش جا نمیشه ولی تیبا ۲ خیلی صندلیهاش بهتره ک جادارتره

پاسخ 0
تشک بادی صندلی عقب خودرو - هتل سیار

ماشین شما چیه؟

فرقی نمیکنه!
این هتل سیار برای همه خودروها قابل استفاده هستش

• دو عدد بالش
  • پمپ باد قوی با قابلیت باد کردن و خالی کردن باد تشک
  • کیت ترمیم
  • ساک حمل
  • تشک و پایه تشک
× بعدی قبلی

سلام اگه فقط مقایسه تیبا2 با پژو 206 تیپ 2 باشه تیبا2 بهتره چون ماشین صفرکیلومتر میخری و چندسال خیالت راحته. ماشین کارکرده معلوم نیست دست کی بوده و چه بلایی سر ماشین اورده و چقدر باید خرج مکانیک و تعمیرگاه ماشین کنی واسه خرید ماشین دست دو نمیشه به کسی اعتماد کرد

پاسخ 0

سلام اگه فقط مقایسه تیبا2 با پژو 206 تیپ 2 باشه تیبا2 بهتره چون ماشین صفرکیلومتر میخری و چندسال خیالت راحته. ماشین کارکرده معلوم نیست دست کی بوده و چه بلایی سر ماشین اورده و چقدر باید خرج مکانیک و تعمیرگاه ماشین کنی واسه خرید ماشین دست دو نمیشه به کسی اعتماد کرد

پاسخ 0

خرید ساینا چی؟ بین ساینا و تیبا 2 و پژو 206 کدوم رو بخریم به نظرتون؟

پاسخ 0

تیبا دو بگیر ساینا به نظر من پایین تر از این دوتاست

پاسخ 0

شک نکن تیبا2 بگیر ماشین ایرانی کلا نمیارزه هرچی کمتر پول بدی بهتره محصولات ایران خودرو و سایپا ارزش ندارن هزینه زیادی کنی براشون 206 تیپ دو کارکرده یعنی فقط خرج

پاسخ 1

بازی باخت باخت که میگن همینه

پاسخ 0