374 نفر آنلاین
من ۲۰۶ داشتم فقط زمانی که تقریبادصفر بود خوب بور ولی بعد که گاراژ رفت خیلی اذیت کرد الان وتیبا۲ دارم همشتاب و قدرت خوبی دارهدهم سربالا خوب میره هم اینکه جاداره، ۲۰۶سرنشین عقب پاهاش جا نمیشه ولی تیبا ۲ خیلی صندلیهاش بهتره ک جادارتره
اصلا حواست به خودت هست؟
شک نکن تیبا2 بگیر ماشین ایرانی کلا نمیارزه هرچی کمتر پول بدی بهتره محصولات ایران خودرو و سایپا ارزش ندارن هزینه زیادی کنی براشون 206 تیپ دو کارکرده یعنی فقط خرج
سلام اگه فقط مقایسه تیبا2 با پژو 206 تیپ 2 باشه تیبا2 بهتره چون ماشین صفرکیلومتر میخری و چندسال خیالت راحته. ماشین کارکرده معلوم نیست دست کی بوده و چه بلایی سر ماشین اورده و چقدر باید خرج مکانیک و تعمیرگاه ماشین کنی واسه خرید ماشین دست دو نمیشه به کسی اعتماد کرد
سلام اگه فقط مقایسه تیبا2 با پژو 206 تیپ 2 باشه تیبا2 بهتره چون ماشین صفرکیلومتر میخری و چندسال خیالت راحته. ماشین کارکرده معلوم نیست دست کی بوده و چه بلایی سر ماشین اورده و چقدر باید خرج مکانیک و تعمیرگاه ماشین کنی واسه خرید ماشین دست دو نمیشه به کسی اعتماد کرد
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
سلام من 206 تیپ2 دارم ولی خرج و مخارج تعمیرگاه و لوازم یدکی پژو بالاست. اگه دنبال سواری خوب و حس رانندگی بهتری پژو 206 بهتره ولی درنظر داشته باش که به خرج بیفته اذیت میکنه. باید بتونی پژو206 کارکرده سالم و ترتمیز پیداکنی
مقایسه پژو 206 و تیبا2 اصلن درست نیست! مقایسه ماشین فرانسوی با پراید ایرانی؟ قطعا پژو 206 بخریم بهتره...
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
پژو 206 بهتره یا پراید؟چه سوالیه آخه؟ تفاوت تیبا و پراید چیه؟ معلومه پژو 206 بهتر از تیباست. اصلا تیبا نخرید مزخرفه!!!!
2