گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات خودرو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
230 نفر آنلاین
سلام دوستان از تویه چراغای ۲۰۷ من وقتی نور پایین باشه و ماشین روشن باشه صدای زوزه میاد . این مال چیه ؟
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام من خودم راننده اداره برق هستم سهند دارم و همیشه باهاش تو جاده هستم
سهند رو ریمپ کنید بعد میبینید چی سوار هستید از هر لحاظ عالی هست
بدون خرج، ماشین خوش فیس و سر حال هست من راضی هستم
تنها مشکل سهند کوچیک بودن فضای داخل کابین هست، همین
وگرنه همه جوره ماشین خوب و کم خرجی هست بخرید.
سلام دوستان من ایکس ۵۵ پرو دارم اما دنبال یک ماشین بهتر بودم حالایه هفته هست که j7 مدل ۱۴۰۴ خریدم احساس میکنم سرم کلاه رفته... توی اولین تجربه رانندگی احساس کردم ماشین ضعیفتریه توی این موارد j7 ضعیفتر هست: نشیمن صندلی از نظر نرمی و دربر گیرندگی و ارتفاع کم، در واقع ارگونومی ضعیفتر صندلی نداشتن تنظیم گودی کمر و پشتی برقی نداشتن گرمکن شاگرد سفت تر بودن فرمان محل نامناست مکانیزم تنظیم آینه نداشتن کلید اختصاصی تعویض آهنگ روی فرمان دسترسی سخت به تنظیم صدا روی مانیتور شتاب اولیه کمتر دو حالته بودن تنظیم فرمان صدای بیشتر موتور توی کابین کنسول کوچکتر داشتن لاستیک ایرانی. حداقل ایکس ۵۵ لاستیک چینی داشت جنس ضعیف پلاستیک روی درها مدیران خودرو کفپوش ۳ بعدی روی ماشین داد ولی کرمان موتور موکتی کیفیت پایین تر رنگ که توی یک نگاه مشخصه کیفیت پایین تر روکش صندلی ها و البته حتما یکسری مزایا و برتری نسبت به ایکس۵۵پرو: سیستم ورود بدون کلید کاربردی تر دنده خوش دست و مکانیزم بهتر نرمی سیستم تعلیق صندوق برقی مانیتور با دسترسی و زاویه بهتر برای لمس سقف پانوراما و سانروف بزرگتر واقعا توی کابین و صندوق برای راننده و سرنشین عقب جادارتر هست کیپ بودن کابین و باز و بسته شدن بهتر درب ها مکانیزم با کیفیت تر مربوط به چراغ سقف و تنظیمات سانروف نور چراغهای کابین مزاحمتی برای راننده نداره داشتن چراغ برای آینه آفتابگیرها عملکرد بهتر سنسور چراغ ها در حالت auto تعادل بهتر کیفیت بالاتر دکمه های روی فرمان و دربها حس رانندگی بهتر بجز سفتی صندلی سر دوراهی موندم که ایکس ۵۵ نگه دارم یا جی ۷ رو چون یک کدوم رو باید بفروشم.
سلام، دوستان وقتی اینقدر با تاخیر تحویل میدن چرا انصراف نمیدین طبق قرارداد و سود ۱۲ درصد انصراف هم بگیرید.
اطلس خریدم حدودا روی کیلومتر ۴۸۰۰ ماشین آب و روغن قاطی کرد
جوری که از رادیاتور پر روغن شد و از مخزن انبساط سرریز شد
حداقل ۳ بار سرسیلندر و موتور باز شد ولی درست نشد
ماشین ۹۰ روز تو سایپا خواب بود و حتی گفتن خودت ماشین دست کاری کردی
شاید ۱۰۰ بار به امور مشتریان سایپا زنگ زدم
بعد کلی اعصاب خوردی و ناراحتی موتور عوض کردن
مانیتور ماشین خود به خود با نهایت صدا شروع به پخش میکنه بعد اپدیت و تغییر تنطیمات اولیه و ۳ بار تعویض کردن ضبط بازم درست نشد و شرکت کروز قراره برای بار چهارم بفرستن ببینیم چی میشه
یا مثلا حداقل ۱۰ بار چراغ چک روشن شد و هر بار مراجعه کردم نمایندگی و گفتن خطای کاتالیزور و سنسور اکسیزن پایین هست
چند بار گفتن باید اپدیت کنیم و پول ازم گرفتن
بعد دوباره گفتن کاتالیزور سالمه و خطا را پاک کردن ولی دوباره ظاهر شد
الانم میگن سنسور اکسیژن باید تعویض بشه و چون کیلومتر بالای ۳۰ هزار شده دیگه گارانتی پوشش نمیده، ریالی که من از کیلومتر ۱۵ هزار این مشکل داشتم
از روز اول بالابر شیشه عقب کار نمیکرد
بعد کلی مکافات حالا که میخوام خواب ماشین از سایپا برای اون ۹۰ روز خرابی و توقف در نمایندگی بگیرم
نمایندگی میگه اصلا ماشین خواب نبود در حالی که فیلم دوربین های شرکت و فاکتور های شرکت موجوده
امور مشتریان سایپا هم که کار خاصی نمیکنه و قسمت پرداخت خسارت خواب ماشین هم اصلا جواب نمیده
ممنون میشم اگر راه حلی هست، راهنمایی کنید.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
من یه ماه پیش ثبت نام کردم وتاریخ تحویل قرارداد نیمه دوم دی ماه هست.اگه قراره یه سال دیگه تحویل بدن برم انصراف بدم پولمو بگیرم.
باسلام و احترام
بنده آذر ماه 1403 پیش فروش کوییک GXR-L سفیدمشکی ثبت نام کردم و قرار بود هفته چهارم شهریورماه 1404 دعوت نامه صادر بشه که طبق روال معمول یک ماه بعد از تکمیل وجه خودرو تحویل داده بشه.
متاسفانه سایپا 2 ماه زودتر از موعد مقرر یعنی هفته اخر تیر ماه دعوت نامه صادر کرد و تمام حساب و کتاب و برنامه ریزی های زندگیم رو به هم زد.
خلاصه بگم 5 مرداد ماه تکمیل وجه کردم و تاریخ تحویل 6 شهریور اعلام شد و تا امروز که 20 آبان ماه 1404 هستش هیچ خبری نیست.
البته دیشب پارس خودرو افزایش قیمت اعلام کرده که شامل مشتریان تکمیل وجه شده نمیشه و امیدوارم یه تکونی به خودشون بدن و ماشین های مردمو رو تحویل بدن.
عالیه ماشینش عاااالی.
با سلام و عرض ادب ماشین من اخطار میده درب جلو سمت راننده بازه و ریموت قفل کردن دربها عمل نمیکنه
لطفا یکی منو راهنمایی کنه دربها قفل نمیشه ریموت عمل نمیکنه.
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
سلام دوستان وقت همگی بخیر من پارسال برج 12 کوییک gxrl کردم و دعوت نامه اول شهریور اومد و تکمیل وجه کردم گفتن 30 روز بعد تحویل میدیم ولی تا الان خبری نشده کسی خبر داره کی تحویل میدن؟
جهت رانندگی تو هوای سرد توی جاده توجه داشته باشید که:
حتی بدون استفاده از بخاری، ظاهرا دمای محیط در صورتی که بین ۵ تا ۱۰ درجه سانتیگراد باشه خودرو تقریباً ۱۰ درصد کاهش پیمایش خواهد داشت و اگر دما بین ۵ تا صفر درجه سانتیگراد باشه خودرو تقریباً ۲۰ درصد کاهش پیمایش خواهد داشت.
سلام دوستان بین بک ایکس تری یا sr3 کدوم بهتره؟
از لحاظ سایز و بزرگی بک با kmc sr3 تفاوتی داره یا نه
من موندم کدوم رو بگیرم Sr3 دویست تومن در حال حاضر گرون تره.
سلام میشه لطفا راهنماییم کنید بین خرید دیگنیتی پرایم و t5 فردا موندم کدومش؟
میگن دیگنیتی هزینه هاش زیاده یا گیربکسش مشکل داره، ولی t5 مقرون به صرفه تره
مگه تفاوت هزینه هاشون خیلی زیاده؟
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
سلام روز بخیر
سورن پلاس xu7p صفر دارم تا الان هزار تا کار کرده فقط یکی دو تا مورد داره گفتم سوال کنم
یکی اینکه این چه سیستمی تو ترمز هست که وقتی ترمز میگیری و توی دست انداز میافتی یا روی سرعت گیر میری صدا میده؟
بعد پشت آمپر یه گزینه داره به اسم rear سه تا مربع کنارشه برای چی هست؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام چرا بعد از نصب فلش در مدیا فیلم نشون داده نمیشه و فقط صوتی پخش میشه؟
سلام من دوبار سرسیلندر را باز کردم و واشر سرسیلنر را تعویض کردم ولی عیب نشت روغن به منبع انبساط آب راداتور شورلت کروز مدل ۲۰۱۴ بر طرف نشد لطفا راهنمایی بفرمایید.
بک ایکس تری پرو الان شرایط نقدی ثبت نام داره…
آیا تو این ماه ثبت نام اقساط هم شروع میشه یا کلا اقساطی نداره؟؟
دوستانی که اطلاع دارن لطفآ بگین شرایط اقساطی باز میشه یا نه؟
سلام و عرض ادب
میشه راهنمایی کنید برای روشن کردن سیستم گرمایشی خودرو کلید Ac باید روشن باشه
من امتحان کردم موقع خاموش بودن این کلید گرمایش ضعیف و حالت بادبزن هست
ممنون.
ماشین با مصرف بالا، نبود لوازم یدکی و هزینه نگهداری بالا از معایب تویوتا کریسیدا بود.
سلام دوستان تارا v1 اسم نوشتم الان دو دل هستم که همین باشه یا برم اتوماتش اسم بنویسم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چطور میشه صندلی وانت نیسان را بهینه کرد؟
قسمت نشستن وانت بسیار تنگ و کوچک است، برای این مشکل چیکار می توان کرد؟
با سلام و احترام دوستان کسی میدونه الان ثبت نام چه ماهی در حال تحویله؟
سلام دوستان پراید دوگانه دارم منتهی فقط با بنزین کار میکنم
الان درجا و تا دنده ۳ خوب عالی موتور کار میکنه
منتهی بعد دنده ۳ ریپ میزنه کم میاره چه تو کفی چه سربالایی
دلیلش چیه؟
صافی بنزین عوض کردم با فیلترو و روغن درست نشد.
سلام به نظر شما بین ساینا و سهند کدوم مناسب هست؟
سلام حواله سمند سورن پلاس XU7P دارم از کجا بفهمم دریچه گاز سیمی یا برقی؟
سلام من ۶ مهر لوکانو به قرار تحویل ده روزه ثبت نام کردم
اما الان ۴۵ روزه خبری ازش نیست
حتی فاکتور هم نشده…
لطفا راهنمایی کنید چجوری پیگیری کنم…
حسابی زندگیمو مختل کردند!
مرداد ماه ۱۴۰۳ sx5 ثبت نام کردم، خرداد ماه ۱۴۰۴ دعوتنامه اومد تکمیل وجه کردم، الان ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴ هنوز صدور حواله نشده!
سلام من طرح فرسوده فروش فوق العاده سورن پلاس برنده شدم و واریزی اول رو انجام دادم و خودرو فرسوده هم تحویل دادم
چند وقت طول می کشه پیامک واریز وجه مرحله دوم و دعوتنامه ارسال کنن؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام شب همتون خوش
ما به تازگی سمند اف سون مدل 91 خریدیم و الان فهمیدیم یه سال دیگه تاریخ مخزنش تموم میشه
همه میگن 30 میلیون میگیرن و چون کارخونس نمیتونیم بازش کنیم و تا الان ماشین دوگانه نداشتیم
صندقو گرفته به نظرم
الان میخوایم بفروشیم کوییک 403 یا ام وی ام 315 اکسلنت نیو بگیریم
شما جای ما بودید کدومو انتخاب میکردید ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام وقت همگی بخیر
سمند ای اف سون دارم (بنزین)، بعضی اوقات در حالت خلاص یا پای روی کلاج رفتار ماشین درست نیست
به گونه ای که یا دور موتور خیلی میاد پایین (توی محدوده 500 تا 700 قرار میگیره)، یا میره بالا (روی محدوده 3000 تا 4000)
و بعضی اوقات هم روی دور موتورهای بین این بازه ها گیر میکنه که باز هم طبیعی نیستش.
چندین مکانیک بردم و میگن مشکل از استپر موتوره، دوبار تاحالا تعویض کردم، بار اول از خود نمایندگی ایرانخودری گرفتم و پیکانی بود استپر درست نشد، و بار دوم مختص ای اف سون بود و باز هم درست نشد مشکل
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام لطفا دوستانی که ماشین x7 دارن در مورد خودرو و خدمات نمایندگیش اطلاعاتی رو بدن
خیلی ممنون.
در طرح یلدا سال گذشته ثبت نام کردم، هنوز خبری نیست
خدا ازتون نگذره، ای کاش همه شاکیا با هم جمع بشن و قانونمند این شرکت را تنبیه کنند.
آخه پارس خودرو نامرد اول تبلیغات درستی بکن بعد به مردم بفروش
من خریدم ولی این حرفها که ورشکسته شده یا هرچیز حق من یکی نیست
با زندگی من بازی کردی پیگیری میکنم
خودرو عالیه ولی پارس خودرو باید پاسخگو باشه نباشه نونشون حرومه.
سلام. دوستان میشه لطفا از علم و سطح اطلاعاتتون به من کمک کنید ک ۲۰۷ اتومات یا ۲۰۷ دنده ای بگیرم؟ اصلا ۲۰۷ خوب هست؟
سلام دوستان
دی ماه ۱۴۰۳ ام جی جی تی با تحویل ۴۵ روزه ثبت نام کردم
اردیبهشت ۱۴۰۴ تکمیل وجه انجام دادم و کل مبلغ رو تسویه کردم
اما تا الان که آبان ۱۴۰۴ هست با وعده های دروغین تحویل ندادن و هر ماه میگن ماه بعد
کسی جدیدا ماشین تحویل گرفته؟
خدا لعنت کنه آدمی که کنترل کیفیت میکنه و این اطلس رو میده بیرون
یعنی حیف یه لیتر بنزین که حرومش کنم و این ماشین رو آتش بزنم
وحشتناکه دوستان، وحشششششتناک
نخرید بخدا
پولامو ریختم دور
یعنی بقران دو ماهه تحویل گرفتم انقدر وضعش خرابه که نمیتونم ازش استفاده کنم
دائم خاموش میشه
ارور استپ میده و کلا دیگه استارت نمیخوره
از ریپ زدناش نگم برات
فقط یه بزک الکی هست
بقرآن دلم خونه.
کسی میدونه کوییک ار اس رو که ۱۲ مرداد تکمیل وجه شده کی تحویل میدن؟
ذخیره
کوییک r دنده ای کوییک سایپا