تبادل تجربیات و نظرات کاربران درباره پژو 207 تیپ 5
من پژو 207 مدل 1403 داشتم اینقدر بی کیفیت بود و از همه جاش چرق چوروق و تق و توق میومد که فروختمش، قبلش یه مدل نود داشتم واقعا متفاوت بود بعد رفتم تارا خریدم که واقعا یه سروگردن بهتر و با کیفیت تر هست، خیلی پایداریش خوبه و هندلینگ نرمی داره.
داداش شانست بد بود من یه ۱۴۰۰ صفر رو یه ماه پیش خریدم مثل ساعت داره کار میکنه نه ایراد موتوری داره نه ایراد برقی نه مشکلات مونتاژ خدایی راضیم ازش.
سلام یه خرده مشکلات داره ولی نه اینطوری که این آقا داره میگه! خودم همه نوع ماشین های ایرانی سوار شدم و بین ماشین های ایرانی از همه بهتره هندلینگش هم بهتره بعد از این پارس موتور تی فایو هم خوبه، عیب هایی که این آقا میگه اصلا درست نیست، خودم سقف شیشه ای دارم از سال ۱۴۰۱ تا الان فقط یه بار سنسور اکسیژن عوض کردم آن هم گارانتی و چهل هزار هم راه رفتم.
فرقی نمیکنه!
این هتل سیار برای همه خودروها قابل استفاده هستش
من دو سال پیش ۲۰۷ مدل ۱۴۰۰ داشتم ۲۰ هزارتا باهاش رانندگی کردم و بعضی چیزاش بد تو ذوقم زد شاید بدرد کسایی که میخوان بخرن بخوره از خوبی هاش فرمون فوق العاده نرم و خوبش بود که اصلا خسته نمیکنه صدای موتور از بقیه tu5 ها کمتر به کابین نفوذ میکرد ترمزای واقعا خوبی داشت شتابشم خوبه کلا حس رانندگیش از ۲۰۶ بهتره بخاطر حس نرمی که فرمون و کلاچ و ترمز نرمش بهت انتقال میده و نور چراغاشم خوبه واقعا.
ولی از بدی هاش متریال بد با مونتاژ وحشتناک از همه جای ماشین صدای ترق ترق پلاستیک میومد قاب دور مانیتور خود به خود دراومد در سمت شاگرد تو سرعت باز میشد که چند بار به مشکل خوردم کامپیوترش خنگ بود یهو میزد فلان در بازه در صورتی که بسته بود که برای چند نفر دیگه هم توی گارانتی پیش اومده بود. کیلر چراغای جلو توی ۱۵ هزار کارکرد بلند شد و تیکه تیکه کدر شد زمانی که کولر روشن بود میخاستی از سربالایی بالا بری ماشین کاملا می ایستاد ولی کولرو خاموش میکردی مثل موشک شتاب میگرفت همزمان دوستم ۲۰۷ داشت و اکثر مشکلات مشابه بود.