چه خوب چه بد، تجربه و نظر شما درباره لیفان 520 به بقیه برای تصمیمگیری بهتر کمک بزرگی میکنه.
سوال + آگهی +چون هرکس بیاد خونتون این گردوشکن رو ببینه میگه برای من هم بخر.
این دستگاه سرعتش ده ها برابر هر نمونه دیگه هست.
عجب😂😂😂 میگن بنز جاسوس فرستاده ببینه این دنا چیه که ایقد غوغا کرده.
باید بگم که ماشین دنا اصلاً به درد نمیخوره و در کل ماشین مفت نمی ارزه.
سلام من میخوام برم سفر و سرویس ۵۰۰۰ کیلومتر میفته وسط راه، میخواستم بدونم که هر نمایندگی تو هر شهری میتونم برم و سرویس رو انجام بدن؟!
یا حتما باید یه نمایندگی خاص باشه؟
همچنین، باید از قبل نوبت اینترنتی بگیرم یا نه؟
اگه کسی تجربه داره لطفاً جواب بده مرسی!
شما میتونید از ۴۵۰۰ کیلومتر برای سرویس اقدام کنید. بهتره که یک روز قبل از سرویس برید نمایندگی و بگید که فرداش میخواهید بیاید برای سرویس. روز سرویس حتماً حداکثر ساعت ۸ صبح تو نمایندگی باشید، چون سریع پذیرش میشید. برای کیلومتر زیر ۱۰,۰۰۰، تعویض روغن و اینجور چیزا معمولاً به عهده خودتون هست. اگر تا الان اقدام نکردید، قبل از سفر حتماً روغن موتور، روغن گیربکس، فیلتر روغن و فیلتر هوا رو عوض کنید. سفرتون خوش بگذره!
سلام، سرویس ۵۰۰۰ کیلومتر رو میتونید تو هر نمایندگی و هر شهری انجام بدید و برای دنا معمولاً بدون نوبت انجام میشه. فقط یادتون باشه کارت گارانتی و کارت طلایی رو با خودتون ببرید. اگه فاصله کیلومتر شما با ۵۰۰۰ کمتر از ۱۰۰۰ کیلومتر باشه، احتمالاً میتونید این کار رو تو شهر خودتون هم انجام بدید. پروسه سرویس باید کمتر از یه ساعت طول بکشه. در این سرویس، تعویض روغن، واسکازین و فیلترها انجام نمیشه، که بهتره خودتون با هزینه خودتون اینا رو عوض کنید.
سلام رفقا، بعد از 10 هزار کیلومتر رانندگی با دنا، نظرمو مینویسم که اگه کسی قصد خرید داره یا کنجکاوه، یه دید کلی داشته باشه.
اول از همه، ظاهر عالی من که با رخش خیلی حال میکنم.
موتورش هم حرف نداره، پرقدرت و پرشتابه، البته شتاب اولیه یه کم میتونست بهتر باشه.
از نرمی و بیصداییش که نگم براتون، تو جاده و شهر واقعاً حس خوبی میده.
جیپیاس کار راهاندازه، فقط بعضی جاها سرعت مجاز رو اشتباه نشون میده، اما خب میشه باهاش کنار اومد.
کروز کنترلشم عالیه، ولی حیف که تو سرازیری نمیتونه سرعت رو کامل نگه داره.
فضای داخل ماشین یه کم نسبت به ۴۰۵ کوچیکتره، مخصوصاً جلوی پا.
از نظر فنی، نه روغن کم کرده، نه آب.
یه نکته منفی لاستیکاشه که چینیه و وقتی ماشین رو درجا میچرخونی، یه لرزش حس میکنی.
مالتیمدیاش خوبه، فقط کاش خروجی تصویر هم داشت.
ترمزهاشم امتحان کردم تو بارون عالی جواب داد.
تو سربالایی هم موتورش کم نمیاره و فرمانپذیریش خوبه.
فضای صندوق عقبشم بهنظرم کافیه.
صندلی برقی هم خیلی خوبه!
در کل، از رانندگی با دنا لذت میبرم. ماشین خوبیه، حال میده!
یه سفر تابستونی از مشهد به شمال داشتم، اونم تو شهریور که جادهها شلوغ بود.
کولر همیشه روشن، ولی مصرف سوختش ۷.۸ بود که خیلی راضیکنندهس.
الان حس میکنم مصرفش کمترم شده، مخصوصاً وقتی بنزین سوپر میزنم.
سلام، بعد از سه ماه و 12 هزار کیلومتر رانندگی با MVM 550، تجربههام ایناست:
جمعبندی: یه ماشین خانوادگی خوب، پرقدرت و مناسب سفرهای طولانی.
اگر قصد خرید دارید، من از خریدم خیلی راضیم و به نظرم ارزش خرید داره.
سلام دوستان، من یه MVM 550 دندهای مدل 95 خریدم و یه سفر طولانی هم باهاش رفتم.
تو جاده اصلاً کم نمیاره و کشش خیلی خوبی داره.
کولرش هم از نظر قدرت و خنکی حرف نداره، شاید از نظر آپشن به بعضی ماشینا نرسه، ولی نسبت به همقیمتاش خیلی بهتره.
تعریف الکی نمیکنم، کسایی که این ماشینو دارن، میدونن چی میگم.
از نظر سرعت هم خوبه، قبلاً سمند داشتم، ولی این از لحاظ قدرت و سرعت یه سر و گردن بالاتره، کیفیت ادوات داخلیشم قابل قبوله.
خلاصه، من از خریدم اصلاً پشیمون نیستم و امیدوارم این تجربه به درد کسایی که میخوان این ماشینو بخرن بخوره.
در مورد نمایندگی نه میشه گفت بد هستن نه میشه گفت خوبن.
این که ماشین های ایران خودرو و سایپا نمایندگی بهتری دارن 2 تا دلیل داره.
وگرنه شما تولیدهای جدید ایران خودرو و سایپا رو ببرید نمایندگی ازش سر در نمیارن و یا قطعه ندارن.
فقط در حد تعویض روغن بلدن نمایندگی ها نه بیشتر.
علم و دانش نمایندگی ها هنوز مال 10 سال پیش هست و هیچ گونه کلاسی یا دوره ای هم نمیرن.
در کل نمایندگی ها و خدمات پس از فروش بدی نداره اما خیلی هم خوب نیستن یک رنج متوسطی دارن.
8 ماهه ام وی ام 550 دارم کمک جلو رو عوض کردم و کمکهای ماکسیما گذاشتم، خیلی خوب شده.
مصرف سوخت من توی حالت عادی حدود 8.5 هستش.
ماشین رو دی 94 گرفتم و تا الان 58 هزار کیلومتر کار کرده.
دوستان فقط کسی که به دام خودرو ساز داخلی بخصوص کرمان موتور بی اصل و نصب بیفته میفهمه من چی میگم.
اون چینی های بی شرف هم دقیقا مثل همین خودروساز های ما هستن.
خودرو رو برا اروپا و آمریکا میزنن در حد فضا همونو برا داخل ایران میزنن در حد خلا.
میری تحقیق میکنی میبینی عجب ماشین توپیه، میری میخریش میبینی عجب آشغالی بهت انداختن.
ماشین های چینی ساخت ایران اساسا و بنیادی از رنگ ضعف دارن.
فنیش یعنی گارانتی و عمر ماشین همزمان تموم میشه. باید بديش بازیافت.
خدمات ، قطعات ، صداقت و مشتری مداری ۱۰۰ درجه زیر صفر.
ماشین ساینا من با حدود 5000 کارکرد این مشکلاتو داره:
یا میگن قطعه نداریم یا الکی درست میکنن میارم خونه باز همونه!
هنوز اندر خم یک کوچه ایم، ری....دم توی سایپا.
تا من باشم پول این برای آشغال ندم.
احتمالا بعد عید ماشین تحویل بگیریم!!!!
الان تماس گرفتم کارشناس که میگه بر اساس تاریخ اهراز سکونت فاکتور میشه و الان تا تاریخ 12 مهر فاکتور شده.
میگم خب تکلیف ما چیه پول دادیم ماشین میخوایم میگه تاخیر پیش اومده منتظر بمونید.
گفتم ماشین نداشتید چرا فراخوان دادین فقط پول مردمو میگیرین دیگه هیچی مهم نیست.
میگه معذرت میخام خب بخوره تو سر خودتو سایپا بعد هم این ها یه چیزی گرفتن دستشون تحت عنوان تاریخ اهراز سکونت که وقت بخرن باهاش.
ولی به نظر من ملاک همون شماره پذیرش هستش بعد تا پذیرش 15 مهر فاکتور شده میگفت 12 مهر خودشونم نمیدونن چکار میکنن.
چرا میپرید بهم اول صبحی بذار خیالتون رو راحت کنم احتمالا اینکه حتی مهری ها هم بیفتن بعد از عید هست. آشنا دارم شرکت سایپا گفت نزدیک 10 هزار تا ماشین داریم الان نزدیک 12 هزار تا مهری فقط مونده. حالا بهمن و دی دیگه حرفشم نزنین به نظر من فقط صبر کنید انشالله برای خرداد.
خوش به حالشون، هر کاری دوست دارن انجام میدن کسی هم نیست ازشون بپرسه.
یه کلمه S یا G اضافه میکنند در مقابل 40 میلیون از جیب مردم میکنند.
فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه که روحرف خودشونم نیستن.
فروش فوری بودم 7 مهر پذیرش بوده، 16 دی فاکتور کردن و دیگه خبری از پلاک نیست.
یا تبصره 13 میزنه یا چرت و پرت مینویسن جلو پلاک عدم ارسال اطلاعات ازناوگان نوسازی.😳
من ثبت نامی تیر هستم، کسی می دونه این قیمت قطعی است یا بروز حساب میشه؟
اپل کورسا خوبه یا بد واسه خرید؟ واسه اسنپ میخوام.
کدوم مدل منظورتونه؟ سال تولید رو بگین.
من بهمن ۱۴۰۲ ثبت نام کردم قرارداد ما ۱۲۰ روزه تحویل بوده ولی امروز ۷ بهمن رفتم بعد از یک سال تمام میگن احتمالا سال آینده تحویل میدن.
تازه سود مشارکت را ۹ ماه حساب کردند، دیرکرد هم میگن بعد از تحویل خودرو درخواست بدید که آیا بدن یا ندن.
و اینکه باز هم مبلغ واریزی را اضافه کردن معلوم نیست چه خبره.
هیچ سودی هم نداشته این ماشین اگر داده بودم نخود و لوبیا تا حالا دو برابر شده بود!
بدترین شرکت شرکت فردا موتور هست تا میتونید پخش کنید اینقد کلاه سر مردم نذارن.
سلام
این ماشینو من دو ساله دارم و واقعا بی نظیره همه جا هم باهاش رفتم کویر و جنگل و کوه و برف و … فوقالعاده توان خوبی داره.
تا الان انقدر بهش فشار اوردم و هیچ خرابی نداشته.
من خودم حدود یه ساله یواز پاتریوت اتومات گرفتم، اوایل اردیبهشت از نمایندگی تحویل گرفتم.
از نظر امکانات رفاهی کاملا راضیام، ولی یه مشکل اساسی داره، اونم گیربکسشه.
مخصوصا وقتی ماشینو تو حالت 4L یا 4H میذاری، واقعاً لگ داره و حس میکنی ماشین جون نداره.
با چند نفر که نسخه دندهای داشتن حرف زدم، اونا همچین مشکلی رو تجربه نکرده بودن.
حجم روغن موتور یواز پاتریوت دنده ای مدل ۱۴۰۰ چقدره؟؟
سلام وقت بخیر 6.5 لیتر هستش.
و اینکه با ۲۰۷ بری خواستگاری بله رو گرفتی.😂😂
۵ سال خرید فروش ماشین کردم به نظر خودم اگر حجم اتاق و صندوقشو نادیده بگیرید ۲۰۷ پانا که فول هست یه گزینه عالیه.
سال 89 - 90 که اومده بود هیچکس نگاش نمیکرد تا تولیدش متوقف شد، البته که تنوع اون زمان بیشتر بود.
چهار سال تولید نشد و بعدش چراغ جدید و مانیتور و کلید روی فرمون بهش اضافه شد و بازار رو گرفت.
سلام وقت بخیر من خودم انواع ماشین ها رو داشتم واقعا اطلس عالیه و امکانات خوبی داره.
فقط تمام اطلس ها و ساینا و سهند و کوییک مشکل لرزش رو دنده یک دارن که از جنس آشغال صفحه کلاج هستش.
شما یک هزینه بکنید صفحه کلاج والئو بندازین و حداقل پنج سال راحت دور بزنید و از رانندگی لذت ببرین.
من با تجربه اینکار دارم نظرمو میگم من اطلس رو حتی با ۲۰۷ عوض نمیکنم.
چون ۲۰۷ فقط قیافه داره هیچی نداره فقط موتور خوبی داره یاعلی.
بررسی مزایا و معایب لیفان 520 از نظر مالکان و کاربران.
با این قیمت و کیفیت آیا لیفان 520 ارزش خرید دارد؟
با در نظر گرفتن مزایا و معایب به نظر شما لیفان 520 بخریم یا نخریم؟
با توجه به تجربه ای که داشتین نظرتون در مورد لیفان 520 چیه؟
گروه تخصصی تجربیات و نظرات کاربران در مورد خودرو لیفان 520.
دنا در مسافرت: قدرت در سربالایی
تجربهام از مسافرت با دنا رو با شما به اشتراک میذارم.
برخلاف بعضی ها که میگن ef7 تو سربالایی راه نمیره یه دروغ خیلی بزرگ دارن میگن.
من توی سربالایی پشت ماشین توقف کردم و بعد با همون دنده ۵ راحت رفتم بالا.
فقط یه بار توقف طولانی داشتم که مجبور شدم دنده ۴ رو بزنم.
اینایی که میگن دنا باید همیشه دنده معکوس بخوره، یا اصلاً دنا سوار نشدن یا قصد خراب کردنش رو دارن.
توی ازادراه قم تهران با یه بنز c200 کل افتادم به یه نقطه تبدیل شد، راحت 230 240 تا رو پر میکنه اگر تخته کنی.
یکی از سربالایی های مسیر یه بنز cls500 میخواست سبقت بگیره اونم زدم داغون کردم نذاشتم رد بشه.
طرف میخواست خود کشی کنه که با 8 سیلندر نتونست دنا رو بزنه.
یکی از اقوام سنتیتال داره ماشین منو دید گفت میخوام بفروشم دنا بخرم.
به نظرم دلیل اینکه فروش خودروهای وارداتی نصف شده دلیل اصلیش دنا هست.
دنا پلاس 6 دنده ef7p دنا پلاس ef7 اتوماتیک توربو آپشنال دنا پلاس ef7 توربو 6 دنده دنا جوانان دنا پلاس ef7 ساده 5 دنده دنا پلاس ef7 اتوماتیک توربو ساده دنا