سلام من تو کوکو سیب زمینی چی بریزم خوشمزه بشه هرکسی دستور پخت خوب بلده بگه لطفا
راز خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی چیه؟
لطفا اگه کوکو سیب زمینی شما خوب میشه دستور پختش رو بگین
یکی میگه سیب زمینی بپز یکی میگه خام رنده کن ولی اونطوری که میخوام نمیشه
لطفا نکاتشو از اول تا آخر بگین.
685 نفر آنلاین
من سیب زمینی ها رو میپزم تا خوب نرم بشن، بعدش پورهشون میکنم
یه پیاز کوچولو هم رنده میکنم و بهش اضافه میکنم
بعد تخممرغ، زردچوبه، فلفل، نمک و یه کم جعفری تازه (اگه داشتم) میزنم و همه رو خوب مخلوط میکنم
وقتی روغن تو تابه داغ داغ شد، کوکوها رو میندازم توش و سرخ میکنم
خیلیم خوشمزه میشه.😋
من سیب زمینی پخته رو با له کن یا گوشت کوب له میکنم و حتماً کمی آرد بهش اضافه میکنم
بعدش تخممرغ، یه کم زردچوبه، فلفل سیاه و اگه داشتم کمی ترخون یا مرزه هم میزنم
همیشه اول یه دونه کوکو رو امتحانی سرخ میکنم، اگه وا نرفت و خوب بود، بقیه رو هم آماده میکنم
اگه دیدم شل بود و وا میرفت، کمی آرد دیگه اضافه میکنم و دوباره امتحان میکنم
به همین ترتیب، همه کوکوها و کتلتهای من همیشه یه شکل و خوشمزه درمیاد
همیشه هم حرارت متوسط باشه تا کوکو ها مغز پخت بشه اگه زیاد باشه توش نمیپزه و طعمش خوب نمیشه.
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
پیاز جز اصلی هستش هم بوی تخم مرغ میگیره هم تردی به کوکو میده
کلا تو کتلت و شامی و همه کوکوها باید بریزی
و تو همه غذاها هم بریز بجز میرزا قاسمی که پیاز تو دستور اصلیش نیست
راستی همراه سیر هم بزن حتما
هم برای خاصیت هاش هم برای عطرش.