سلام من تو کوکو سیب زمینی چی بریزم خوشمزه بشه هرکسی دستور پخت خوب بلده بگه لطفا
راز خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی چیه؟
لطفا اگه کوکو سیب زمینی شما خوب میشه دستور پختش رو بگین
یکی میگه سیب زمینی بپز یکی میگه خام رنده کن ولی اونطوری که میخوام نمیشه
لطفا نکاتشو از اول تا آخر بگین.
پیاز جز اصلی هستش هم بوی تخم مرغ میگیره هم تردی به کوکو میده
کلا تو کتلت و شامی و همه کوکوها باید بریزی
و تو همه غذاها هم بریز بجز میرزا قاسمی که پیاز تو دستور اصلیش نیست
راستی همراه سیر هم بزن حتما
هم برای خاصیت هاش هم برای عطرش.
من سیب زمینی ها رو میپزم تا خوب نرم بشن، بعدش پورهشون میکنم
یه پیاز کوچولو هم رنده میکنم و بهش اضافه میکنم
بعد تخممرغ، زردچوبه، فلفل، نمک و یه کم جعفری تازه (اگه داشتم) میزنم و همه رو خوب مخلوط میکنم
وقتی روغن تو تابه داغ داغ شد، کوکوها رو میندازم توش و سرخ میکنم
خیلیم خوشمزه میشه.😋
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
فکر میکردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.
تو کوکو سیب زمینی چی بریزم خوشمزه بشه
من سیب زمینی پخته رو با له کن یا گوشت کوب له میکنم و حتماً کمی آرد بهش اضافه میکنم
بعدش تخممرغ، یه کم زردچوبه، فلفل سیاه و اگه داشتم کمی ترخون یا مرزه هم میزنم
همیشه اول یه دونه کوکو رو امتحانی سرخ میکنم، اگه وا نرفت و خوب بود، بقیه رو هم آماده میکنم
اگه دیدم شل بود و وا میرفت، کمی آرد دیگه اضافه میکنم و دوباره امتحان میکنم
به همین ترتیب، همه کوکوها و کتلتهای من همیشه یه شکل و خوشمزه درمیاد
همیشه هم حرارت متوسط باشه تا کوکو ها مغز پخت بشه اگه زیاد باشه توش نمیپزه و طعمش خوب نمیشه.