گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شیائومی Poco X6 گفتگوی کاربران در مورد شیائومی Poco X6.
سلام دوستان منم میخوام یه گوشی بخرم به نظر شما این گوشی رو که الان ۲۵ تومنه بخرم یا خیر برا گیم پابجی میخوام
پوکو اکس شش پرو.
با سلام برای گیم پلی گوشی گلکسی F55 یا شیائومی پوکو x6 پرو؟
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
به نظرتون کدومو بردارم خودم سفید رو بیشتر پسندیدم
مشکی لایک کن
سفید دیس لایک
گوشی پوکو x6 بسیار عالیه، من هفته پیش خریدم 12/256 ازهر نظر عالیه قبلش هم x6 پرو داشتم حس میکنم این بهتر سبکتر خوش دست تر ارزونتر ال سی دی مقاومتر روشنایی بیشتر.
یارو نوشته دوربین خوبی نداشت کدوم اسکلی بخاطر دوربین میره شیائومی میخره؟ ما که هر کیو دیدیم بخاطر قیمت ارزون و پردازنده قدرتمند رفته سمت شیائومی.
پیری میریا و بلاگرا هم بهتره برن سامسونگ بخرن, گیمر جماعت کلا دوربین نمیخواد.
اینجوری بگم که من یکی از اولینهایی بودم که این گوشی رو سفارش دادم، حالا میخوام نظرم رو و تجربیاتم به اشتراک بذارم. از نظر طراحی، خیلی زیبا و سبک و خوشدسته و بهطور کلی راضیکنندهست. رم ۱۲ این گوشی هم به شما این امکان رو میده که بازیهای مختلف رو راحت اجرا کنید و هیچ کمبودی احساس نکنید.
صفحهنمایش با روشنایی ۱۸۰۰ در حالت حداکثر خیلی خوبه و گوریلاگلس ویکتوس هم که داره، حتی از نسخه پرو خودش هم بهتره. پردازنده اسنپ دراگون ۷ هم واقعاً عالیه و امتحانش رو پس داده.
رابط کاربریاش هم هیچ تفاوتی با گوشیهای دیگه شیائومی نداره و همون سبک رو داره. شارژر ۶۷ واتی که همراهش هست هم خیلی قوی و سریع گوشی رو شارژ میکنه.
دوربینش عالی نیست ولی به اندازه کافی خوبه و ناامیدتون نمیکنه، در حد متوسطه. در ضمن، یه قاب مشکی با کیفیت هم همراهش هست که خیلی خوبه. بهطور کلی، با این قیمت ارزش خرید بالایی داره و من واقعاً راضی هستم. امیدوارم نظرم برای کسانی که قصد خرید دارن، مفید باشه.
گوشی پوکو x6 پرو : خوشدست، خوشقیمت، خوشتیپ!
اگه دنبال یه گوشی میانرده با امکانات فوقالعادهای، این گوشی یه قاتل پرچمداره که جیبتو هم خالی نمیکنه!
من این گوشی رو قبل عید خریدم و جایگزین پوکو ایکس تری پرو کردم. گوشی خوبیه و راضیم فقط کاور و گلس سخت براش پیدا میشه.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
مزایای خرید پوکو x6 pro
هر بازی موبایلی که فکرشو کنین با بهترین حالت اجرا میکنه و اصلا داغ نمیشه.
ولی الان که گرفتم دیدم خدایی دوربینش هم خیلی خوبه
اگه دوربین ازین هم قوی تر میشد و بقیه مشکلات رو نداشت که دیگه گوشی پرچمدار میشد!!!
معایب پوکو x6 pro
انقدر قویه این گوشی که زیاد معایبش به چشم نمیاد ولی اگه بخوام زوم کنم:
چون پردازنده قویه بیشتر باتری مصرف میکنه اگه زیاد بازی کنین کمتر از 1 روز دووم میاره.
اگه متوسط استفاده کنین 1 روز، و اگه کم استفاده کنین 2 روز و بیشتر هم جواب میده باز هم بستگی به میزان مصرفتون داره.
برای حل این مشکل یه دونه تبدیل گرفتم
پوکو x6 pro ارزش خرید دارد؟
اگه یه گوشی میانرده میخواین که از همه لحاظ راضیتون کنه پوکو x6 پرو بهترین گزینه هستش.
ذخیره