گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شیائومی Poco X3 NFC گفتگوی کاربران در مورد شیائومی Poco X3 NFC.
329 نفر آنلاین
من خودم پوکو ان اف سی دارم گوشی قوی هست. نسخه poco x3 pro برای گیمر ها است و نسخه poco nfc هم گوشی قوی هست برای افرادی که هم بازی می کنند و هم عکس برداری. من هردوتاشون رو داشتم واقعا از همه لحاظ خوبن فقط پوکو ایکس تری ان اف سی باتریش زود خراب میشه و پوکو ایکس تری پرو اگر بروزرسانیش کنی هنگ میکنه و بیشتر برنامه هارو نمیاره بالا.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
قوی ترین گوشی اندروید غیر پرچمدار اصلاً با کسی شوخی نداره!
باز هم میپرسی چرا این گوشی انقدر پرطرفدار شده؟
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
بررسی پوکو x3 nfc
گوشی خوبیه خدایی نسبت به قیمت، خیلی مقرون به صرفه هست، از مدل Pro خیلی سخت افزار ضعیف تری داره ولی دوربین بهتری داره. مابقی موارد دقیقاً مشابه هستند.
نمایشگر نسبتا خوبی داره ولی خب بهترین نیست ولی کار رو راه می اندازه.
طراحی و ظاهری خیلی سنگین و کلفت هستش ولی خوب مقاوم هست و کیفیت ساخت نسبتا خوبی داره.
قدرت سخت افزاری خوبه و همون Redmi Note 10 Pro تو سخت افزار هستش ولی از مدل Pro خیلی ضعیف تره ولی خیلی کم پایدار تر هست از لحاظ مصرف انرژی.
پکیج دوربین خوب و قابل قبولی داره که حتی از مدل Pro خودش بهتره.
قیمت بسیار مناسبی داره و جک 3.5 و کارت حافظه میخونه و رابط کاربری کلاسیک ولی جذاب داره.
درکل اگه بازی می کنید و عکس میگیرید در حد قابل قبول و قیمت بالا رو نمی خواهید پرداخت کنید، قطعاً گزینه خوبی هست ولی توصیه من مدل پرو هست.
ذخیره