گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شیائومی Poco X3 NFC گفتگوی کاربران در مورد شیائومی Poco X3 NFC.
من خودم پوکو ان اف سی دارم گوشی قوی هست. نسخه poco x3 pro برای گیمر ها است و نسخه poco nfc هم گوشی قوی هست برای افرادی که هم بازی می کنند و هم عکس برداری. من هردوتاشون رو داشتم واقعا از همه لحاظ خوبن فقط پوکو ایکس تری ان اف سی باتریش زود خراب میشه و پوکو ایکس تری پرو اگر بروزرسانیش کنی هنگ میکنه و بیشتر برنامه هارو نمیاره بالا.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
ارزان ترین گوشی سامسونگ بهتر از آن چیزی است که فکر میکنید!
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
بررسی پوکو x3 nfc
گوشی خوبیه خدایی نسبت به قیمت، خیلی مقرون به صرفه هست، از مدل Pro خیلی سخت افزار ضعیف تری داره ولی دوربین بهتری داره. مابقی موارد دقیقاً مشابه هستند.
نمایشگر نسبتا خوبی داره ولی خب بهترین نیست ولی کار رو راه می اندازه.
طراحی و ظاهری خیلی سنگین و کلفت هستش ولی خوب مقاوم هست و کیفیت ساخت نسبتا خوبی داره.
قدرت سخت افزاری خوبه و همون Redmi Note 10 Pro تو سخت افزار هستش ولی از مدل Pro خیلی ضعیف تره ولی خیلی کم پایدار تر هست از لحاظ مصرف انرژی.
پکیج دوربین خوب و قابل قبولی داره که حتی از مدل Pro خودش بهتره.
قیمت بسیار مناسبی داره و جک 3.5 و کارت حافظه میخونه و رابط کاربری کلاسیک ولی جذاب داره.
درکل اگه بازی می کنید و عکس میگیرید در حد قابل قبول و قیمت بالا رو نمی خواهید پرداخت کنید، قطعاً گزینه خوبی هست ولی توصیه من مدل پرو هست.
ذخیره