گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شیائومی Poco X7 Pro گفتگوی کاربران در مورد شیائومی Poco X7 Pro.
سلام دوستان من میخوام گوشی پوکو x7 پرو بگیرم، فقط میترسم زود خراب بشه، لطفا راهنمایی کنید.
گلکسی a56 از ۴۳ میلیون رسیده ۳۶ میلیون البته حافظه ۲۵۶ رو میگم
از اون طرف poco x7 pro با حافظه ۵۱۲ و پردازنده خییییلی قوی تر ۳۲ میلیون قیمتش هست
پدرم در اومد اینقدر فکر کردم
شما به من بگید کدوم رو بخرم بازی هم با گوشی نمی کنم.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
پوکو X7 Pro تو نگاه اول یه گوشی خفن و هیجانانگیزه، ولی وقتی دقیقتر بررسیش کنی، یه سری ضعفها داره که نمیشه نادیده گرفت.
رقبای قویتر با همین قیمت! – مثلاً Realme Neo 6 SE با رم ۱۶ گیگ، پردازنده Snapdragon نسل ۳ و روشنایی صفحه ۶۰۰۰ نیت یه سر و گردن ازش بالاتره.
نقطه ضعف پوکو x7 پرو دوربینش هست 50 مگاپیکسل خیلی ضعیفه برا این گوشی.😢
Poco x7👎
Poco x6 pro👍
کدومش؟
من پوکو ایکس ۶ پرو دارم ولی دوست داشتم poco x7 pro داشته باشم!
درسته پوکو x7 pro گرونتره ولی خیلی خفن تره.
چون… همه کارهس! میخوای بازی کنی؟ فیلم ببینی؟ چندتا برنامه همزمان باز کنی؟ خیالت راحت، این گوشی هیچوقت کم نمیاره!
باتریش معرکهست، تا آخرین لحظه همراهته! و با سرعت نور شارژ میشه! ⚡🔋
نمایشگرش شاهکاره! رنگا زنده، همهچی روون و شفاف، روشنایی هم انقدر بالاست که زیر نور خورشید هم راحت میبینی!
اگه یه گوشی میخوای که تو هر شرایطی سربلندت کنه، پوکو X7 Pro بهترین انتخابه!
پوکو x7 گوشی موبایل فوقالعاده خوب و بینظریه!
درکل خیلی خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و طراحی ظاهری این محصول به نظرم فوقالعاده خوبه و مخصوصاً مدل مرد آهنی iron Man عجیب خوب از آب درآمده، خیلی از نسل قبلی خودش بهتر است، اگه پول دارید حتماً بخرید.
پوکو X7 پرو بالاخره معرفی و عرضه شد.
قیمتش هم حدود ۳۶۷ دلاره که نسبت به امکاناتش میارزه. 😎
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
ارزش خرید پوکو ایکس هفت پرو
ایکس 7 پرو خریدم، این پیام و باهاش دارم میدم، سه روزه دستمه، همه چی تمامه، کیفیت دوربینشم خوبه
تو بیست دقیقه از پنجاه درصد به صد میرسه و فوق العاده مصرفش خوبه طوری که تلگرام بیشتر از پابجی مصرف باتری داره
همه ی بازی ها همینطورن مصرف بهینه انشالله که هر کی نداره خدا بهش بده و هر کی دو دل است برای خرید بهش میگم اگه زیاد بازی میکنی، فیلم میبینی بهتر از این نیست، با این قیمت من سی و سیصد گرفتم
اینم بگم تمام گوشی هایی که تا چهل تومن میتونستم بخرم و سیر تا پیازش و درآوردم و آخر پوکو ایکس هفت پرو خریدم
یک کلام همه چی تمام.
ذخیره