گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات آنر 200 گفتگوی کاربران در مورد آنر 200.
واقعا نمیتونم بگم چقدر خوشحالم که آنر 200 خریدم، به نظرم این گوشی توی این رنج قیمتی بهترین انتخاب هستش.
واقعا از وقتی باهاش کار کردم دیگه خیالم راحت شد که سمت شیائومی یا سامسونگ نرفتم.
گوشی خیلی خوش دست و سبکه، فریم براق و مات ترکیب خوبی با بدنهی گوشی داره.
البته طراحی پشت گوشی به نظرم میتونست یه کمی جذابتر باشه، مخصوصا جزیره دوربین که یه مقدار برای من زیاد بزرگ به نظر میرسه.
این گوشی از صفحه نمایش OLED با نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده میکنه که واقعا محشره.
روشنایی فوق العاده بالا و تراکم پیکسلی 436 پیکسل در اینچ باعث میشه حتی زیر نور آفتاب هم مشکلی برای دیدن محتوا نداشته باشی.
شاید به اندازهی سامسونگ غلظت رنگها بالا نباشه، اما کیفیت نمایشگر به قدری خوبه که قطعا راضیتون میکنه.
پردازندهی این گوشی Snapdragon ۷ Gen ۳ ساخت شرکت کوالکام هستش که توی کارهای روزمره و بازیهای سنگین، خیلی خوب عمل میکنه.
البته نمیتونم بگم به اندازهی گوشیهای با پردازندههای پرچمدار مثل اسنپدراگون 8 نسل 2 قوی هست، ولی توی این رنج قیمت به نظرم عملکرد خیلی خوبی داره.
دوربین گوشی آنر 200 یکی از بخش هایی بود که خیلی منو شگفتزده کرد.
البته برای عکاسی از سوژههای انسانی باید بیشتر دقت کرد چون بهطور پیشفرض عکسها کمی روتوش شده هستن.
اما برای عکاسی از طبیعت، اشیا و محیطهای مختلف واقعا عالیه.
به خصوص دوربین اصلی که جزئیات رو به خوبی ثبت میکنه و رنگها هم خیلی خوب به نمایش در میاد.
البته در عکاسی در شب انتظار بیش از حد نداشته باشید، چون عملکردش مثل بعضی از گوشیهای رده بالا نیست.
باتری 5200 میلیآمپری این گوشی برای من که زیاد از گوشی استفاده سنگین نمیکنم، کاملا مناسب بوده.
البته اگه بخواید با گوشی زیاد بازی کنید، ممکنه یک روز جواب نده و نیاز به شارژ مجدد داشته باشید.
ولی به خاطر فست شارژ 100 وات که داره، تنها در عرض 30 دقیقه میتونید تا 90 درصد شارژش کنید که این ویژگی خیلی برای من جالب بود.
اسپیکر استریو این گوشی هم خوب عمل میکنه. صدای بلندی داره و بیس قابل قبولی میده.
حتی وقتی صدا رو روی حداکثر میذارید هم هیچگونه اعوجاجی توی صدا مشاهده نمیکنید.
یکی از مشکلاتی که من با این گوشی داشتم، پیدا نکردن لوازم جانبی مثل قاب و گلس بود.
امیدوارم به زودی این مشکل حل بشه.
مورد دیگه هم در مورد دوربین سلفی هست، تصاویر سلفی میتونن بیشتر طبیعی باشن و کمتر روتوش بشن.
گوشی آنر 200 واقعا در این رنج قیمت یکی از بهترین گزینههاست.
این گوشی رو به شدت پیشنهاد میکنم. از سامسونگ یا شیائومی خیلی بهتره و ارزش خرید داره.
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
اگه یه گوشی ارزان با دوربین خوب میخواید، سامسونگ گلکسی A05 میتونه گزینه مناسبی باشه.
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
فکر میکردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.
ارزش خرید گوشی آنر 200
سلام دوستان عزیز
من تا چند روز دیگه گوشی آنر 200 میخرم
شرکت آنر در چین، شهر شنزن در حال ساخت است
شرکت آنر قردادی که با شرکت سونی بسته است موفق در خرید دوربین برای این گوشی لحاظ کرده که همه عالم بحث اینه که دوربین فوق العاده ای داره
برای خرید اصلا شک نکنید
قبلا هواوی بود که ساخت و ساز گوشی هواوی، بخصوص دوربین، به لول گوشی های اپل رسید، واسه همین آمریکا هواوی را تحریم کرد، که بحث این بود مدیر عامل اپل گفته که شرکت هواوی بازار شرکت اپل مرا داره تخریب میکنه
الان زیر مجموعه هواوی آنر شده، 30 تا شرکت در چین وجود داره که همه این 30 تا شرکت را فروختند برای شرکت آنر، که الان ماشالله خوب داره تلاش میکنه بهترین گوشی ها را در اختیار مردم میذاره با قیمت معقول
عزیزان گوشی های آنر واقعا بنظرم مفتند
این پول ما بی ارزش است که فکر میکنیم گرونه
موفق باشد دوستان.
ذخیره