search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
بچرخ
نوکیا 105 4G (2023)
335 نفر آنلاین

مشکلات و معایب نوکیا 105 4G (2023) : سوال های پرتکرار کاربران

پرسش و پاسخ کاربران درباره نوکیا 105 4G (2023). اینجا از تجربیات هم در مورد نوکیا 105 4G (2023) استفاده می کنیم.

سوال جدید +
سوال شما قبلا در انجمن پرسیده نشده است؟
arrow down
سوال جدید +
آخرین سوال ها
چرا شیائومی 14T Pro انقدر پرطرفدار شده؟

قوی ترین گوشی اندروید غیر پرچمدار اصلاً با کسی شوخی نداره!

• دوربینش که عکساتو به اثر هنری تبدیل می‌کنه
  • پردازنده‌ش سنگین‌ترین بازی‌ها رو عین آب خوردن اجرا می‌کنه
  • تو ۱۹ دقیقه شارژ کامل می‌شه! دیگه چی می‌خوای؟!
  • صفحه‌نمایش AMOLED با روشنایی ۴۰۰۰ نیت انگار گوشیتو از آینده آوردن.
  • ضد آب، خوش‌دست، شیک و پر از امکانات خفن.

باز هم میپرسی چرا این گوشی انقدر پرطرفدار شده؟

× بعدی قبلی

مشکلات نوکیا 105 4G (2023)

هر سوالی در مورد نوکیا 105 4G (2023) داری اینجا بپرس، اگه هم تجربه داری به بقیه کمک کن.

• سوال های مرتبط با نوکیا 105 4G (2023)
  • مشاوره خرید نوکیا 105 4G (2023)
  • حل مشکلات و معایب نوکیا 105 4G (2023)
نظرات در مورد بهمن موتور فیدلیتی نظرات در مورد بهمن موتور فیدلیتی با سلام دوستان لطفا تجربه خودتون را راجع به مصرف سوخت فیدلیتی بگویید. تجربه های بنده: ۱.مصرف بین شهر... نظرات در مورد هایما 7x نظرات در مورد هایما 7x با سلام من نزدیگ پنج ماه خریدم خیلی راضیم ولی این صدای سنور برخورد با موانع تو ترافیک خیلی رو اعصابه... علت ترک خوردن شاسی ساینا بدون ضربه و راه جلوگیری ترک شاسی علت ترک خوردن شاسی ساینا بدون ضربه و راه جلوگیری ترک شاسی آیا شاسی شاسی ساینا اس هم مانند ساینا معمولی،بعد چندسال کارکرد ،ترک برمیداره؟ این ایراد رفع شده یا ه... نظرات در مورد ایران خودرو ری را نظرات در مورد ایران خودرو ری را سلام/ من ۲۰۰۰ کیلومتر باهاش رانندگی کردم/ سواری نرم/ صدای موتور نمیاد تو اتاق/ شتاب و راه رفتنش عالی... نظرات در مورد سایپا اطلس نظرات در مورد سایپا اطلس دوستان امروز پیامک اطلس glبه جای اطلس gفول آپشن واسم اومد منم رفتم سایت بازرسی وزارت سمت که سایپا از... پیگیری زمان تحویل خودرو اطلس سایپا - آخرین وضعیت تحویل اطلس پیگیری زمان تحویل خودرو اطلس سایپا - آخرین وضعیت تحویل اطلس میخام وارد سایت بش شماره پیگیری و درخواست و میزنم ولی میگه اشتباهه و وارد نمیشه دلیلش چیه علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ علت لرزش در دنده یک بخاطر برقی بودن پدال گاز سهند است گاز دادن سهند بصورت برقی عمل می کند و در فشار.... نظرات در مورد kmc j7 نظرات در مورد kmc j7 پولتون رو دور نریزید! این ماشین فقط ظاهر داره، اما از نظر کیفیت رنگ، قطعات مکانیکی و کلی چیزای دیگه... نظرات در مورد فردا fmc 511 نظرات در مورد فردا fmc 511 سلام، من آخرای بهمن ۱۴۰۳ خودرو ۵۱۱ رو تحویل گرفتم.قبلش دنا پلاس آپشنال داشتم و بعد از مدتی رانندگی ب... نظرات در مورد کندی نظرات در مورد کندی خیلی بد…دو روز ساید کندی خریدم فریزرش یخ نمیزد تو این ۲۰ روز من وسیله هامو بذارم یخچال عمت؟؟؟؟؟؟؟هیچ... نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم به نظر من خود شرکت بهمن موتور تمرکزش بیشتر روی دیگنیتی پرایم بوده.چون موتوری که روی پرایم هست، مصرف... پیگیری زمان تحویل خودرو فردا SX5 | آخرین وضعیت دعوتنامه پیگیری زمان تحویل خودرو فردا SX5 | آخرین وضعیت دعوتنامه سلام من تیرماه ثبت نام کردم هنوز دعوت نامه  صدر نشده.تماس میگیرم جواب نمیدن.به نماینده گی هم میرم می... نظرات در مورد شیائومی Redmi Note 14 نظرات در مورد شیائومی Redmi Note 14 سلام دوستان! من این گوشی ماه پیش خریدم و رجیستریش هم خیلی راحت و بدون دردسر انجام شد، حالا بیام سر ا... مزایا و معایب 511 فردا موتور ارزش خرید دارد؟ بخریم یا نخریم مزایا و معایب 511 فردا موتور ارزش خرید دارد؟ بخریم یا نخریم من قبل از ۵۱۱ فرداموتور دنا پلاس آپشنال داشتم، می‌تونم یه مقایسه درست‌وحسابی بین این دوتا داشته باشم... علت روشن شدن چراغ چک اطلس سایپا چیه؟ چطوری مشکل رو حل کنم؟ علت روشن شدن چراغ چک اطلس سایپا چیه؟ چطوری مشکل رو حل کنم؟ سلام وقت بخیر دوستان از من چراغ چک موتور روشن مونده ریپ شدید میزنه در حد ایستادن  بردم نمایندگی گفتن... فردا موتورز مقایسه فردا T5 و T5 پلاس ارزش خرید کدوم بیشتره؟ فردا موتورز مقایسه فردا T5 و T5 پلاس ارزش خرید کدوم بیشتره؟ سلام این موارد رو من تونستم در مورد این دو تا گیربکس بفهمم، بازم دوستان تجربیاتشون رو بگن ممنون میشم... نظرات در مورد لیفان x50 نظرات در مورد لیفان x50 از نظر ظاهر و آپشن، طراحی خوبی داره و نسبت به ماشین‌های ایرانی به‌روزتره.موتور و زیربندیش کم‌استهلاک... مزایا و معایب یخچال فریزر آنتیک ارزش خرید دارد؟ مزایا و معایب یخچال فریزر آنتیک ارزش خرید دارد؟ سلام دوست عزیز، اوایل وقتی داشتم در مورد یخچال و فریزر آنتیک تحقیق می‌کردم، با دیدن نظرات منفی، این.... نظرات در مورد فردا t5 نظرات در مورد فردا t5 فعلاً این اختیار را به خریدارهای T5 داده اند تا آن را با T5 پلاس جایگزین کنند، ولی متاسفانه هیچ تست... نظرات در مورد سایپا سهند نظرات در مورد سایپا سهند سلام دوستان سهند مبارک صاحبانشان باشه من در تیبا ایراداتی ديدم می‌خواهم بدانم رفع شده یا نه.من ماشین... معایب جک j5 - علت مصرف سوخت زیاد جک جی ۵ چیست؟ معایب جک j5 - علت مصرف سوخت زیاد جک جی ۵ چیست؟ مصرف بالای سوخت در جک J5 بیشتر از هر چیزی به گیربکس ۴ سرعته اتوماتیکش برمی‌گرده، این گیربکس طراحی قد... نظرات در مورد پروتون جن تو نظرات در مورد پروتون جن تو سلام رفقا، پروتون یه برند مالزیاییه که یه مدت زاگرس‌خودرو تو بروجرد مونتاژش می‌کرد، ولی دیگه تولید ن... نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P چند روزی میشه که سورن XU7P صفر خریدم، ولی چند تا نکته هست که باید بگم: حالا نمی‌دونم چون ماشینه صفره... نظرات در مورد هایما s7 نظرات در مورد هایما s7 سلام به همه دوستانی که هنوز تو خرید هایما s7 پلاس مرددن!من بیش از یک ساله که صفرش رو خریدم و تا الان... هایما s7 پلاس یا تیگو 7 پرو کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟ هایما s7 پلاس یا تیگو 7 پرو کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟ سلام هایما S7 پلاس کم‌خرج‌تر، استهلاکش کمتره، قدرت بیشتری داره و خدمات پس از فروشش هم بهتره. ولی تیگ... ام وی ام X33 بخریم یا نه؟ مزایا و معایب X33 ارزش خرید دارد؟ ام وی ام X33 بخریم یا نه؟ مزایا و معایب X33 ارزش خرید دارد؟ ام وی ام x33 جون میکنه تا راه بره اصلا بدرد شتاب گرفتن کورس بستن یا کل کل انداختن در جاده ها نمیخوره... مزایا و معایب شاهین آیا ارزش خرید دارد؟ چرا شاهین نخریم؟ مزایا و معایب شاهین آیا ارزش خرید دارد؟ چرا شاهین نخریم؟ شاهین ارزش خرید نداره اصلاً! من شاهین صفر خریدم پشیمونم، واقعاً ماشین به درد نخوریه. اسمش باید میذاش... مزایا و معایب خرید ون نارون مزایا و معایب خرید ون نارون سلام محل پلاکت آلومینیومی مشخصات سواری کار نارون کجاست. نظرات در مورد ام وی ام x33 کراس نظرات در مورد ام وی ام x33 کراس سلام دوستان، خواستم تجربه‌ام رو در مورد این ماشین بگم که گول ظاهرشو نخورید، من خریدم و پشیمونم! از ر... نظرات در مورد ام وی ام x33 نظرات در مورد ام وی ام x33 سلام دوستان، من یه ماه پیش X33 کراس اتومات رو قسطی ثبت‌نام کردم و همه مراحلش رو انجام دادم، تحویل ۹۰... نظرات در مورد نیسان پت فایندر نظرات در مورد نیسان پت فایندر سلام و درود به عنوان یه جانباز جنگ اینو میگم که اینکه سهمیه واردات خودرو رو انحصاری کردن فقط برای جا... نظرات در مورد چری آریزو 5 نظرات در مورد چری آریزو 5 خیلیا میگن طراحی و امکاناتش خوبه، ولی از نظر نرمی و کیفیت سواری بنده یه بار آریزو ۵ اتومات نشستم و ی... چطور بفهمیم طرف آنلاین یا نه بدونه اینکه اون بفهمه؟ چطور بفهمیم طرف آنلاین یا نه بدونه اینکه اون بفهمه؟ اگه دنبال یه ربات یا برنامه می‌گردی که نشون بده کی آنلاینه، باید بگم یا همچین چیزی وجود نداره یا اگه... نظرات در مورد لنوو Tab M8 (4th Gen) نظرات در مورد لنوو Tab M8 (4th Gen) تبلت Tab M8 4th Gen نسل جدید سری M8 هست که با سرعت پردازش بهتر و نسخه‌ی جدیدتر اندروید عرضه شده.توی... نظرات در مورد نیسان سرانزا نظرات در مورد نیسان سرانزا دوستان کسی سراغ دارین کولر دوم سرانزا رو‌ درست کنه؟ تعمیرکار حرفه ای سرانزا سراغ داشته باشین عاالیه.... دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری این خیلی باحاله من دارم فقط اگه آماتوری، وسط تمرین نزنیش به صورتت، چون نفس کشیدن سخت می‌شه.ولی جالبی... تغییر زبان مانیتور ونوسيا استار مكث موتور و آپدیت چگونه است تغییر زبان مانیتور ونوسيا استار مكث موتور و آپدیت چگونه است آیا برای حل مشکل اینترنت مانیتور ونوسيا استار مكث موتور و آپدیت آن میتوان از هات اسپات گوشی به خودرو... نظرات در مورد رنو 5 نظرات در مورد رنو 5 دینام رنو ۵ دارم نو نو رو ماشین بسته نشده والئو اصل فرانسه کسی خواست درخدمتم ۰۹۱۸۶۳۱۳۵۳۱ دلیل ریپ زدن خودرو اطلس سایپا چیه؟ دلیل ریپ زدن خودرو اطلس سایپا چیه؟ باسلام  منم ماشین سهند تحویل گرفتم  ماشین منم بدجور ریپ میزد مخصوصا در دنده ۱و۲ در دور موتور پایین د... نظرات در مورد جک جی 4 نظرات در مورد جک جی 4 جک j4 ماشین خوبیه اولش مصرفش بالا هست به مرور کم میشه.سواری نرم و هندلینگ خوبی داره امکانات نسبت به... نظرات در مورد هوندا وزل نظرات در مورد هوندا وزل سلام، من واقعاً فکر می‌کنم موتور و گیربکسش ۳۰ سال کار کنه، البته اگه سرویس‌ها رو درست انجام بدی.من ت... نظرات در مورد ونوسیا استار نظرات در مورد ونوسیا استار ونوسیا استار، ماشین خوبیه ولی قیمتش نسبت به سایر خودرو های چینی مشابه بالاست. شرکت مکث موتور هیچگونه... نظرات در مورد ون کاروان سایپا نظرات در مورد ون کاروان سایپا سلام، برای قفل کاپوت کاروان چیکار کنم؟ نظرات در مورد هیوندای ورنا نظرات در مورد هیوندای ورنا سلام هیوندا با کوییک کسی تجربه داده   ممنون میشم  جتا vs5 یا جتا vs7 کدام ارزش خرید بیشتری دارد؟ جتا vs5 یا جتا vs7 کدام ارزش خرید بیشتری دارد؟ من جتا vs7 را حدود ۱۱۰۰۰ کیلومتر باهاش رانندگی شهری و مسافرتی داشتم و هر روز از انتخابم راضی تر می ش... ریسپکت 2 ارزش خرید دارد؟ مزایا و معایب ریسپکت 2 بهمن موتور ریسپکت 2 ارزش خرید دارد؟ مزایا و معایب ریسپکت 2 بهمن موتور سلام من ریسپکت تیپ ۲ سفید از بازار خریدم، واقعاً ماشین حس خوبی بهت میده.قبلاً تارا اتوماتیک داشتم، و... آیا خرید و فروش حواله خودرو قانونی است؟ خطرات خرید حواله آیا خرید و فروش حواله خودرو قانونی است؟ خطرات خرید حواله اجازه صلح ندارید پس حواله رو فقط وکالتی می‌تونید بفروشید، مهم هم نیست شما چند بفروشید، دارایی براساس... علائم و مشکلات گیربکس اتوماتیک هایما 8S و دلیل صدای غیرعادی علائم و مشکلات گیربکس اتوماتیک هایما 8S و دلیل صدای غیرعادی وقتی میگیم "گاز هرز خوردن"، یعنی موتور کار می‌کنه ولی خودرو حرکت نمی‌کنه، این مشکل معمولاً به دلیل ک... روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر برای 206 تیپ 5 استفاده کردم واقعا صدای موتور رو کم میکنه، من میخاستم بخاطر صدای موتور ببرم تعمیرگاه.... دلیل ریپ زدن خودرو سهند چطور درستش کنیم؟ دلیل ریپ زدن خودرو سهند چطور درستش کنیم؟ من یک خودرو صفر تحویل گرفتن و ۱۰ متر باهاش حرکت حرکت کردیم و ماشین گاز نخورد.امداد سایپا اومد گفت اک... سورن پلاس ef7 بهتر است یا xu7p؟ موتور xu7p بهتره یا ef7؟ سورن پلاس ef7 بهتر است یا xu7p؟ موتور xu7p بهتره یا ef7؟ ef7 ماهه، نرم کار میکنه صداش قشنگه، این موتور xu7p خیلی نعره میزنه و صدای قشنگیم نداره. مشکل واشر زدن سورن پلاس Xu7p - آیا موتور xu7p واشر میزند؟ مشکل واشر زدن سورن پلاس Xu7p - آیا موتور xu7p واشر میزند؟ آره واشر میزنه هیچ فرقی نکرده همون موتور قبلی هست با تغییرات جزئی. تارا v1 پلاس ۶ سرعته در فروش فوق العاده ارزش خرید داره؟ تارا v1 پلاس ۶ سرعته در فروش فوق العاده ارزش خرید داره؟ حدود ۶ ماهه که تارا v1 پلاس 6 سرعته دارم و میتونم بگم از بین ماشین‌های ایرانی، بهترینه.قطعاً با خارج... بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بازی فری فایر رو ساپورت میکنه کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه خیلی جذاب و خوشگل واسه هدیه و جهت روی میز، زمانی که تکونش میدی موج های زیبایی ایجاد میشه که آدمی محو... بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! یه ماهه گلکسی a16 خریدم خوش دست و روونه صفحه نمایش جذابی داره باتری خیلی خوبی داره.دوربینم ولی خیلی.... بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ گلکسی a55 گوشی خوبیه تنها مشکلش از نظر من که قبلا شیائومی با فست شارژ ۶۷ واتی داشتم کم بودن سرعت شار... ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب سلام و عرض ادب من این ساعتو خریدم، اگه قصد خرید این ساعتو دارین صفحه‌نمایش باکیفیت و باتریش نسبت به.... بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! من گوشی ردمی a3 رو تازه خریدم، تو این بازه قیمتی، واقعاً یه گوشی همه‌چی تمومه، هر چیزی که تو استفاده...