گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات یخچال و فریزر نیکسان نظرات و تجربیات کاربران در مورد یخچال و فریزر نیکسان.
یکماه پیش بهترین مدل یخچال فریزر دوقلو نیکسان خریدم ۶۵ میلیون خریدم
از روز اول صدای وحشتناک باد و طوفان از تو موتورش میاد طوریکه شب نمیتونیم بخوابیم.
نمایندگی فیلم فرستادم، نمایندشون هم اومد دید و از صداها فیلم گرفت فرستاد نمایندگی مرکزی.
منتظر بودم بیان عوض کنن، در کمال تعجب زنگ زدن میگن صدای پاشش گاز موتورشه و طبیعیه.
هرچی میگم این صدای زیاد تو خونه ۱۳۰ متری نمیذاره ما بخوابیم و غیر طبیعیه، من چند سال باید این صداهارو تحمل کنم.
گفتن این یخچالهای ما همین صدای پاشش گاز رو داره و طبیعیه.
کاملا مشخصه علاوه بر اینکه کیفیت برندشو مزخرفه، خدمات پس از فروششون هم در پایین ترین سطح قرار داره
۰۹۳۶۲۷۰۳۹۴۰
شمارم رو هم میزارم هرکس خواست براش مستند میفرستم تا بیینه و نخره.
شرکت بی مسئولیت نسبت به مشتری و خدمات پس از فروش . دوماه پیش یخچال فریزر نیکسان خریدیم یخسازش خراب بود تواین مدت ده تا نصاب فرستادن هیچ کدوم نتونستن درستش کنن ، آخرشم نه حاضرشدن عوضش کنن نه خسارت برگردونن، فقط با فروش این آشغالاشون به فکر پر کردن جیب خودشون هستن .
انتخاب یخچال فقط به ظاهرش نیست!
باید به مصرف انرژی، ظرفیت، سیستم خنککننده و امکانات یخچال هم توجه کنید
مهمترین مسئله هم خدمات پس از فروش هستش
قبل خرید برای هر رنج قیمتی، بهترین و پرفروشترین یخچالهای بازار رو ببین
نظرات واقعی خریداران رو هم بخون، بعد تصمیم بگیر!
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
یخچال نیکسان
یخچال را سه ماه نصب کردم که کمپرسورش سوخت، اصلا کیفیت نداره، قطعات داخلی فوق العاده ضعیف و بی کیفیت.
پشتیبانی ضعیف و مخصوصا تو تعطیلات جواب نمیدن، با پول مردم کاسبی میکنن، و چند تا فحش بووووووووق…
ذخیره