search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

یخچال و فریزر نیکسان | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات یخچال و فریزر نیکسان نظرات و تجربیات کاربران در مورد یخچال و فریزر نیکسان.

online user 489 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس وطنم ایران
vatanamiran وطنم ایران
6 ماه پیش

یخچال نیکسان

یخچال را سه ماه نصب کردم که کمپرسورش سوخت، اصلا کیفیت نداره، قطعات داخلی فوق العاده ضعیف و بی کیفیت.

• فریب تبلیغات رو نخورید.

پشتیبانی ضعیف و مخصوصا تو تعطیلات جواب نمیدن، با پول مردم کاسبی میکنن، و چند تا فحش بووووووووق…

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس منفرد
monfared منفرد
9 ماه پیش

یخچال فریزر نیکسان نخرید

یکماه پیش بهترین مدل یخچال فریزر دوقلو نیکسان خریدم ۶۵ میلیون خریدم
از روز اول صدای وحشتناک باد و طوفان از تو موتورش میاد طوریکه شب نمیتونیم بخوابیم.
نمایندگی فیلم فرستادم، نمایندشون هم اومد دید و از صداها فیلم گرفت فرستاد نمایندگی مرکزی.
منتظر بودم بیان عوض کنن، در کمال تعجب زنگ زدن میگن صدای پاشش گاز موتورشه و طبیعیه.
هرچی میگم این صدای زیاد تو خونه ۱۳۰ متری نمیذاره ما بخوابیم و غیر طبیعیه، من چند سال باید این صداهارو تحمل کنم.
گفتن این یخچالهای ما همین صدای پاشش گاز رو داره و طبیعیه.
کاملا مشخصه علاوه بر اینکه کیفیت برندشو مزخرفه، خدمات پس از فروششون هم در پایین ترین سطح قرار داره
۰۹۳۶۲۷۰۳۹۴۰
شمارم رو هم میزارم هرکس خواست براش مستند میفرستم تا بیینه و نخره.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس مهری
mehri مهری
12 ماه پیش

شرکت بی مسئولیت نسبت به مشتری و خدمات پس از فروش . دوماه پیش یخچال فریزر نیکسان خریدیم یخسازش خراب بود تواین مدت  ده تا نصاب فرستادن هیچ کدوم نتونستن درستش کنن ، آخرشم نه حاضرشدن عوضش کنن نه خسارت برگردونن، فقط با فروش این آشغالاشون به فکر پر کردن جیب خودشون هستن .  

2 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
در حال بارگیری نظرات بیشتر