گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات یخچال و فریزر کندی نظرات و تجربیات کاربران در مورد یخچال و فریزر کندی.
خیلی بد…
دو روز ساید کندی خریدم فریزرش یخ نمیزد
تو این ۲۰ روز من وسیله هامو بذارم یخچال عمت؟؟؟؟؟؟؟
هیچی دیگه پولموریختم سطل اشغال
یه کلام نخرید به اسم خارجی یعنی کندی ولی همون پاکشوما هست ولی آنقدر داغ میکنه زمستون دیگه نیازی به بخاری نداریم موتورش هم صدا میده.
اصلا حواست به خودت هست؟
سلام، من دو ماه خریدم ،صداش خیلی زیاده ،اعصابمون ریخته بهم ،از شرکت اومدن دیدن میگن موتورش خیلی خوبه،تنها مشکلش صداشه ،خیلی پشیمونم
من این یخچال رو گرفتم ظاهرش خیلی خوبه و کم صدا هستش اما نکته ای که ناراحتم کرده بدنه یخچال به حدی داغ میشه که بدون اغراق اگر بهش دست بزنی دستت میسوزه دوستای که دارن راهنمایی کنم طبیعی هست یا خیر.
ما تازه خریدیم و هنوز نصب نشده ولی خیلی تحقیق کردم و کارکنان شهر لوازم خانگی گفتن تو ایرانیا جز با کیفیت هاس در ضمن با پاکشوما مو نمی زنه فقط اسمش فرق داره کندی زیر مجموعه پاکشوماس دراش هم خوب و نرم بسته میشه عملکرد موتور هم باید دید چه خواهد شد. نکات مثبت : زیبا ، جمع و جور ، با کیفیت نکات منفی : یخساز و ابسرد کن غیر اتوماتیک.
باید زمان بگذره تا دقیق نظر بدم ولی الان دو هفته است استفاده می کنم بی صدا و خوب بوده ولی یکی از طبقات از رنگ سفید تغییر رنگ داده بود و زرد شده بود با گارانتی تماس گرفتم قبول کرد.
انتخاب یخچال فقط به ظاهرش نیست!
باید به مصرف انرژی، ظرفیت، سیستم خنککننده و امکانات یخچال هم توجه کنید
مهمترین مسئله هم خدمات پس از فروش هستش
قبل خرید برای هر رنج قیمتی، بهترین و پرفروشترین یخچالهای بازار رو ببین
نظرات واقعی خریداران رو هم بخون، بعد تصمیم بگیر!
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
یخچال کندی رو دوماهه خریدیم، یخچالش گرمه همه چی داخلش کپک میزنه، نمایندگی و کارخونه زیربار تعویض نمیره از پس تعمیر هم برنمیاد.
ذخیره