search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
زمان برگشت پول انصراف سایپا | انصراف از خرید بعد واریز وجه

زمان برگشت پول انصراف سایپا | انصراف از خرید بعد واریز وجه

با سلام من درمورخه ۱۴۰۳/۱۲/۷ پیش فروش ساینا با شماره درخواست ۱۹۵۸۰۹۶۲ ثبت نام کردم و متوجه شدم پلاک فعال دارم برام هنوز هم شماره پذیرش نیومده لطفا خدا خیرتون بده راهنمایی کنید چکار کنم؟
به ۰۹۶۵۵۰ هم تماس گرفتم جواب درست نمیده بدون شماره پذیرش هم نمیتونم برم نمایندگی برای انصراف
زمان برگشت پول انصراف سایپا چقدر هستش، ایا خودشون بدون شماره پذیرش پول رو عودت میدن من باید چکار کنم بلاتکلیف موندم
۲۰۳ تومان واریز کردم لطفا راهنماییم کنین سپاس فراوان.

online user 633 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ساینا s گروه حل مشکلات و تبادل تجربیات کاربران در مورد ساینا s ورود به گروه next
عکس علی
aliakbar2 علی
2 ماه پیش

سایپا ورشکسته است لطفاً هیچ پولی نریزید من سه ماهه انصراف دادم الان چند ماهه شماره درخواست پولم آمده میرم بانک صادرات حسابشون خالیه خدا همشون لعنت کنه.

1 dislike icon
عکس جهانی
jahani جهانی
1 هفته پیش

124 هم خودش همدست اینها هست فقط شماره بیخودی می‌گذارند که بگن ما پیگیر مشکلات مردم هستیم ولی تا الان ندیم طرف آدم بی طرف را داشته باشند خوب من مشکل داشتم انصراف دادم چرا باید پول من چند ماه نگهدارند همان پول خودم را برگردانند فوری که با پول من ماشین تولید نکردن در عرض دوروز بعد

0 dislike icon
عکس جهانی
jahani جهانی
1 هفته پیش

سلام من که یک ماه انصراف دادم هنوز خبری از پول نیست

0 dislike icon
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس رسول
rasool رسول
7 ماه پیش

سلام برای اینکه بعد انصراف از خرید خودرو بعد از واریز وجه سایپا پول رو پس بگیری، این کارارو انجام بده.

تماس با مرکز مشتریان سایپا (۰۹۶۵۵۰)

شماره درخواستتو بده و ازشون بپرس چرا هنوز شماره پذیرش ندادن و پولتو کی پس می‌دن.
تاکید کن که به خاطر پلاک فعال، ثبت‌نامت رد شده و می‌خوای بدونی کی و چجوری پولتو پس میدن.

مراجعه به نمایندگی سایپا

یه سر بزن به نزدیک‌ترین نمایندگی سایپا و درخواست انصراف از ثبت‌نام و عودت وجه بده، مدارک لازم:

• کارت ملی
  • رسید واریز پول

ثبت درخواست رسمی برای عودت وجه

برو توی سایت “پاسخگویی به شکایات سایپا” به آدرس زیر و یه شکایت ثبت کن.

• saipacorp.com/fa/crm

می‌تونی مستقیم به دفتر مرکزی سایپا یا یه نمایندگی اصلی بری و درخواست کتبی بدی.

اگر تا ۳۰ روز پول نیومد شکایت کن

اگه تا ۳۰ روز پولتو نریختن، زنگ بزن به سازمان حمایت از مصرف‌کننده (۱۲۴) و گزارش بده.
یا تو سایت وزارت صمت (www.124.ir) شکایت ثبت کن.

زمان برگشت پول انصراف سایپا

زمان بازپرداخت مبلغ انصراف از ثبت نام خودروهای سایپا معمولاً بین ۲ هفته تا ۱ ماه طول می‌کشه
ولی اگه پیگیر نباشی، ممکنه بیشتر هم بشه. پس دنبال کار باش، نذاری کشش بدن!

0 dislike icon
عکس جهانی
jahani جهانی
1 هفته پیش

سلام من که یک ماه انصراف دادم هنوز خبری از پول نیست

0 dislike icon
عکس مهدی محمودی
mahdi238 مهدی محمودی
3 هفته پیش

سلام بنده به علت داشتن پلاک فعال قرار دادم لغو شده پولش‌چجوری‌میاد به حساب چند وقت طول‌میکشه؟

0 dislike icon
عکس Marya
marya.m Marya
4 هفته پیش

سلام به دلیل داشتن پلاک فعال، ثبت نام بنده در شرکت سایپا ۹۳ رد پذیرش شد
بعد از ۲ ماه پیامک اومد مراجعه کردم بانک صادرات برای استرداد مبلغی که واریز کردم
ولی متاسفانه حساب خزانه داری خالیه، تکلیف مشتری چیه، کی پول ما واریز میشه؟؟؟
سود پول ما را نمیدهند که بماند، اصل پول مشتری رو بدهند با این گرانی همه به پولشون نیاز دارند.
سایپا کلاهبرداری حرفه ای انجام میدهد، هیچ ارزش و احترامی به مشتری قائل نیست
کسی اطلاع دارد کی پول ما از بانک صادرات قابل برداشته؟

0 dislike icon
عکس جواد
amirzaei جواد
1 ماه پیش

سلام، اگه انصراف بدی تا ۳ ماه دیگه پولتو پس میدن بعدش دیگه نمیتونی از طریق سایپا و ایران خودرو ثبت‌نام کنی
سود هم طبق قرارداد بهت میدن
منم خواستم انصراف بدم، تماس گرفتم و اینو بهم گفتن!

0 dislike icon
عکس مهران
mehranfar مهران
1 ماه پیش

منم همین مشکلو دارم دو ماه از انصراف میگذره از برج فروردین واریز کردم سال 1404 و ارسال به بانک صادرات هم 20 روزه پیامک مسخرش اومده با یه کد مزخرف
هر بار مراجعه کردم بانک میگن 170 هزار تومن حساب سایپا 93 پول داره بدون گردش حساب
124 زنگ زدم میگه قضایی شکایت کن
مگه ما این جوری پول دادیم که باید اینجوری بمون پس بدن
لعنت به باعث و بانی و جاده صاف کن دزدی و خون خوری مردم.

0 dislike icon
× بعدی قبلی