سلام و ارادت دوستان پژو 207 من مدل ۱۴۰۲ هست گاهی اوقات روشن میکنم چراغ stop و چراغ روغن روشن میشه.
بعد مثلا ۵ تا ۱۰ ثانیه با چند تا گاز خالی در حالت خلاص از بین میره.
در حالی که روغن تازه عوض کردم فقط ۱۵۰۰ تا باهاش کار کردم و حجم روغن هم کافیه
کسی از بزرگواران تجربه ای داره؟
سلام و ارادت! ببین، وقتی چراغ روغن و استپ روشن میشه، معمولاً دو تا دلیل اصلی میتونه باشه.
چراغ روغن وقتی روشن میشه که فشار روغن به درستی به موتور نرسه. حالا چرا فشار روغن پایین میاد؟
چرا در ۵ تا ۱۰ ثانیه با چندتا گاز زدن چراغ خاموش میشه؟
وقتی که موتور روشن میشه، روغن هنوز به همه قسمتها به درستی نمیرسه.
وقتی چندتا گاز میدی، دور موتور بالا میره و پمپ روغن بهتر کار میکنه، بنابراین فشار روغن بالا میره و چراغ خاموش میشه.
یعنی در واقع با گاز دادن، روغن به سرعت به قسمتهای مختلف میرسه و وضعیت بهبود پیدا میکنه.
یکی دیگه از دلایل میتونه مربوط به سنسورها باشه، سنسور دمای روغن یا سنسورهای دیگه میتونن زمانی که دمای موتور هنوز بالا نرفته، به اشتباه به سیستم بگن که موتور مشکل داره.
در این صورت، سیستم هشدار به اشتباه فعال میشه.
با توجه به اینکه روغن رو تازه عوض کردی و حجم روغن هم کافیه، احتمالاً مشکلی از لحاظ سطح روغن نداری، اما فشار روغن میتونه پایین باشه که به خاطر پمپ یا سوئیچ فشار باشه.
در نهایت، بهتره که این موارد رو یه تعمیرکار ماهر بررسی کنه تا مطمئن بشی که همهچیز درست کار میکنه.
فشار روغنت ضعیفه، میتونه از هر چی باشه! یا اویل پمپ، یا فیلتر نامناسب.
چون ماشین صفره، بعیده اویل پمپ گرفتگی داشته باشه.
حتماً چک کن، چون اگه فشار بیاد پایین و روغن درست به یاتاقانها نرسه، خط میفته و موتور نابود میشه! جدی بگیر این قضیه رو.
دیدی موقع دوییدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش توی سینهات داری؟
نفست طوری باز میشه که تازه متوجه میشی تنفس واقعی یعنی چی!!!
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
برای تمام افراد واقعا کاربردیه اگه هم ورزشکار هستی برات واجبه.
شیر مادر سازنده حلالش باشه، من فکر نمیکردم با این قیمت همچین کیفیتی بشه پیدا کرد.
پمپ روغن یا ویسکوزیته روغنت مناسب نبوده.
فیلتر روغنم شاید بد انداختن ماشین باید گرم بشه تا فشار روغن تنظیم بشه.