اگر ماشینتون رو تحویل گرفتید یا براتون دعوتنامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.
گروه پیگیری تحویل ساینا سایپا
214 نفر آنلاین
من از برج 2ثبت نامکردم نثف مبلغ دادم برج 9 فراخوان سایپا دادن که بقیه مبلغ واریز کنین 30روز موعد تحویل الان سه ماه شد ندادن
سلام من هم ساینا دوگانه gxl در پیش فروش طرح عادی آذر ماه ۴۰۳ با تاریخ موعد تحویل اخر تیر ۴۰۴ ثبت نام کردم و واریز اولیه 25 آذر ماه و تکمیل وجه رو 8 مرداد انجام دادم ولی هنوز تو تخصیص گیر کرده و خبری از فاکتور و تحویل نیست
اصلا حواست به خودت هست؟
بهمن ۱۴۰۳ پول ماشین کامل دادیم … هنوز حتی فاکتور هم نشده ۴ ماهه.
ملت پول ندید به شرکت سایپا اطلاع رسانی کنید کسی پول نده به شرکت سایپا.
سلام من در تاريخ 1403/09/05 یه مرحله واریز انجام دادم و در تاريخ 1404/02/09تکمیل وجه انجام دادم و قرار تحویل یکماه بود امروز 1404/09/26زنگ زدم نمایندگی میگه هنوز برج 12سال گذشته 28ام رو فاکتور نکرده الا لعنت الله علی قوم ضالمیین سایپا دزد بی شرف
بهمن 1403وجه ساینا رو به صورت کامل پرداخت کردم برای تحویل سه ماهه ، تحویل سه ماهه شون شد سی و یک شهریور 1404که ماشین رو تحویل دادن،توی قرارداد جریمه ی تاخیر 36%بود که هنوز هیچ خبری ازش نیست هرچی هم تماس میگیرم جواب سر بالا میدن ،والا اگه اون پول روپارسال طلا خریده بودم الان یه ماشین مدل بالا میتونستم بخرم نه یه ساینای لکنته
بنده ثبت نامی دی ۴۰۳ هستم ، ۲۹بهمن قسط اول رو ریختم ۱۲ مرداد اسقاط کردم ۲۷ مرداد تکمیل وجه ۳ مهر رسید شد اما تا امروز ۱۱ آذر خبری از فاکتور شدن خودرو نیست خودرو ساینا جی ایکس دوگانه
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
همکارم خودرو۲۰۲۵ النترااز امارات وارد کرده ۴۵ روز زمان خورد بعد ما توکشورمون یه خودرو ساینا که حیف پول بهش بدی ۱ماه توتاخیررفته
سلام. 17 دی 403 ساینا دوگانه glx در طرح پیش فروش ثبت نام کردم قرار بود مهر ماه 404 پیامک تکمیل وجه بیاد ولی تا امروز که 23 آبان 404 هست خبری نیست. آیا کسی با شرایط بنده هست اگه میتونه راهنمایی کنه؟
اسفند ۱۴۰۳ ثبت نام کردیم تحویل قرار بوده مهر ماه ۱۴۰۴ باشه تکمیل وجه هم شهریور ۱۴۰۴ انجام دادیم هنوز ماشین ندادن بهمون حضوری بریم سایپا تحویل میدن ماشینو ؟
سلام من 24 بهمن 403 ثبت نام کردم 31 اردیبهشت تکمیل وجه دادم و یکم همین ماه یعنی ابان 404 فاکتور شده و 5 همین ماه هم شماره پلاک داده بهم الان هم منتظر تحویل هستم.
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
سلام من هم ساینا دوگانه gxl در پیش فروش طرح خودرو فرسوده اذر ماه ۴۰۳ با تاریخ موعد تحویل اخر مرداد ۴۰۴ ثبت نام کردم و واریز اولیه ۲۹ بهمن ماه و اسقاط ۱۵ مرداد و تکمیل وجه ۳ شهریور انجام دادم ولی هنوز تو تخصیص گیر کرده و خبری از فاکتور و تحویل نیست کسی اطلاع داره فاکتور و تحویل خودرو جایگزین فرسوده ها تا کی انجام شده؟
سلام من هم ساینا دوگانه gxl در پیش فروش طرح خودرو فرسوده اذر ماه ۴۰۳ با تاریخ موعد تحویل اخر مرداد ۴۰۴ ثبت نام کردم و واریز اولیه ۲۹ بهمن ماه و اسقاط ۱۵ مرداد و تکمیل وجه ۳ شهریور انجام دادم
ولی هنوز تو تخصیص گیر کرده و خبری از فاکتور و تحویل نیست
کسی اطلاع داره فاکتور و تحویل خودرو جایگزین فرسوده ها تا کی انجام شده؟
چرا همه لال و زبون بند شدید یکی جواب این بنده خداها را بده مردم بدونن قضیه چیه و بتونن پیگیری کنن.
امروز رفتم نمایندگی میگه شرکت کمبود ecu داره بخاطر این تاخیر در تحویل دارن.
دوستان کسی هست ساینا gxl دوگانه ثبت نام کرده باشه و تحویل گرفته باشه؟
اگر پاسخ مثبته لطفا بگید چه تاریخی مرحله اول واریزی بوده و دعوت نامه کی اومده و تکمیل وجه کی بوده و چه زمانی تحویل گرفتید؟
کسی جدیدا ساینا براش فاکتور نشده که بهمن ماه تکمیل وجه کرده باشه؟ چه تاریخی بوده؟
طرح فرسوده شرکت کردیم، ۲۸ مرداد تکمیل وجه شد، به نظرتون تا آبان تحویل میدن این بی شرفا؟
دوستان من ۱۷ دی ماه ۱۴۰۳ برای خودروی ساینا gxl دوگانه ثبت نام کردم و همان روز مرحله اول را پرداخت کردم موعد تحویل آخر مرداد ۱۴۰۴ بود ولی تو مرداد یکبار دعوتنامه تبدیل به تک سوز اومد و یکبار دیگه هم تو ۱ شهریور دعوتنامه تبدیل به تک سوز اومد که نادیده گرفتم تا ۱۷ شهریور دعوتنامه ساینا دوگانه اومد و ۲۲ شهریور احراز سکونت و ۲۵ شهریور پول دعوتنامه را پرداخت کردم و اکنون در وضعیت آماده تخصیص است خواستم ببینم چه مدت زمان از آماده تخصیص به حالت فاکتور شده در می اید و کی تحویل میدن؟
سایپا خیلی غلط کرده داره شاهین ثبت نام میکنه، گول نخوری از دو سال هم گذشته هنوز نتونسته ماشین من رو تحویل بده، قدر پولتون رو بدونید سایپا دزد تشریف داره.
من ۱۲ مرداد تکمیل وجه انجام دادم قرار بود هفته ی آخر شهریور تحویل بدن تا همین چهارشنبه که زنگ میزنم میگن فعلا صبر کنید تا بهمن ؛مشخص نیست کی تحویل بدن ...خدا ازتون نگذره
20