پیگیری زمان تحویل فردا موتور
اگر ماشینتون رو تحویل گرفتید یا براتون دعوتنامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.
170 نفر آنلاین
من درتاریخ مه 1403ثبت نام sx5مشکی کردم تکمیل وجه کردم اماهنوزحتی دعوتنامه هم ندادن.لطفایکی پیگیری کنه وجواب بده
از مهر ۱۴۰۳ تا الان ماشینم را از فردا موتور هنوز تحویل نگرفته ام..واقعا نمیدانم باید چه طور اقدام کنم..و شکایت باعث فسخ قرارداد میشود یا خیر
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام بنده ثبت نامی آخر بهمن ۴۰۲ هستم خودرو تی5
ولی تا الان که آخر مرداد ۴۰۴ هست هیچ خبری از شاسی ماشین نیست و میگن مهر یا آبان تحویل هست.
این همه مدت هم هر وقت رفتم شرکت همین حرف رو زدن گفتن دوماه دیگه ماشین دست شماست
آخه چرا هیچ کس نیست به این بی شرفها گیر بده
چرا هیچ آدمی پیدا نمیشه به این عوضی های دزد پافشاری کنه؟؟
چرا هیچ کسی نیست تکلیف ما رو روشن کنه؟؟
چرا به اینجور شرکتهای کلاهبردار مجوز فروش میدید؟؟؟
چرا جلوی این بی شرفها رو نمیگیرید که اجازه فروش بدون تحویل خودرو داشته باشن؟؟؟
چرا وقتی خودروهای قبلی روتحویل ندادن اجازه ثبت نام جدید خودرو بهشون میدید؟؟؟
کجاست سازمان حفاظت از حقوق مصرف کننده؟؟؟
کجاست وزارت صمت که این مشکل رو پیگیری کنه؟؟؟
چرا همه چشمشون رو روی این مساله بستن و عین خیالشون نیست؟؟؟؟
سلام وقت بخیر کسی هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه؟!شهریور 403ثبت نام کردم هنوز خبری نشده
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
سلام کسی از خودرو NEVEA05تحویل گرفته بگه تحویل سه ماه بود ولی چهارماه گذشته
واقعا متاسفم دوساله ثبت نام کردم هنوز ندادن این پولا ک میخورین حلال نیس ب شخصه حلالتون نمیکنم
من فروردین ۱۴۰۳ تی فایو ثبت نام کردم که تیر سال گذشته تبدیل به تی فایو پلاس کردم ولی خبری نیست و هیچ کس هم پاسخ گو نیست
سلام خدمات مسولان بی مسوولیت شرکت فردا موتور معلومه چکار دارید به سر مردم میارید؟ من بیچاره طلای 4 ملیون فروختم sx5 ثبت نام کردم اونم اقساطی نه خبری از ماشین هست نه خبری از قیمت قطعی طلا فروختم لگن خریدم اگه صبر کرده بودم با همون طلا یه ماشین بهتر و نقد میخریدم خیلی ظالمید و حرام خور من که حلال نمیکنم انقد کلاه سر مردم بیچاره میذارید
دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.
با سلام دوستان عزیز کسی از وضعیت تحویل و زمان اون برای خودروی تی فایو پلاس ، اطلاع داره ، من چند باری از نمایندگی و تلفنی از تهران پیگیر شدم ، هنوز خبر درستی برای ثبت نامی های مهر 1403 نمیدن ، یه باز تو دی اعلام کردن برج 12 ، الان میگن اونور سال ، بازم معلوم نمیشه کی ، اگه کسی اطلاع بیشتری داره ممنون خبر بدین
شما دست اندرکاران اصلی سایپا لیاقت سلام دادنمون هم ندارید . اسفند ۱۴۰۳ با هزاران قرض ثبت نام کردم آبان ماه فاکتور کردید ، ولی همچنان هیچ خبری نیست که نیست ، من یکی صبح تا شب مدیرعامل سایپارو لعنت میکنم الهی که پولهای ما مردمی که با قرض ثبت نام کردیم خرج دوا و درمون خودت و عزیزانت شود. واگذارت کردم به اوس کریم ،تمام
من در تیرماه ۱۴۰۳ با اعتماد به وعدههای رسمی شرکت فردا موتور اقدام به ثبتنام خودرو کردم. طبق قرارداد اعلام شده بود که خودرو حداکثر ظرف ۱۲۰ روز کاری تحویل خواهد شد. امروز با گذشت بیش از یک سال و نیم، نه از خودرو خبری هست، نه از پاسخگویی، نه از پایبندی به تعهدات. این رفتار چیزی جز وعدهفروشی، تعهدات دروغین و خالیکردن جیب مردم نیست. پول مردم را گرفتهاند، اما نه زمان تحویل مشخص است، نه توضیح شفاف، نه مسئول مشخصی که پاسخگو باشد. سؤال اصلی اینجاست: اگر این وضعیت اسمش تخلف و دزدی نیست، پس چیست؟ شرکتی که با تبلیغات پرزرقوبرق اعتماد مردم را جلب میکند، اما بعد از دریافت پول، مشتری را ماهها و سالها سرگردان میکند، عملاً حقوق مصرفکننده را پایمال کرده است. تأسفبارتر از همه این است که هیچ نهاد یا ارگان نظارتی هم پاسخگو نیست و هر کسی مسئولیت را به گردن دیگری میاندازد. مردم تا چه زمانی باید قربانی بیتعهدی خودروسازان و ضعف نظارت باشند؟ تا کی شرکتها میتوانند بدون انجام تعهدات، سرمایه مردم را بلوکه کنند و هیچ هزینهای بابت بدقولی ندهند؟ این یک مطالبه شخصی نیست؛ مطالبه حق قانونی است. تحویل خودرو طبق قرارداد، یا بازگرداندن کامل پول بههمراه خسارت تأخیر. سکوت در برابر این بیقانونی، فقط راه را برای تکرار آن هموارتر میکند.
سلام تی ۵ ثبت نام فروردین 1403 گفتند موشک خورده تبدیل کن به تی ۵ پلاس آخر آبان میدیم الان اول دی زنگ زدم میگه شما توپارت دوم تی 5 پلاس هستی هنوز پارت اول هم ندادند میگند آن گر تبدیل نمی کردیم تا حالا معمولی تی ۵ رو گرفته بودیم فکر نکنم اینا حالا حالا به من ماشین بدند خیلی خیلی دروغگو و نامرد هستند
بخدا نمیدانم چرا اینجوری شد چشم انتظار گذاشتند با این وضعیت اسنپ یا ماکسیم فقط کرایه میدیم
واقعا کشور بی درو پیکری داریم من تا به امروز فکر میکردم فقط شرکت فردا موتور در تحویل خودرو بدعهدی کرده ...ولی امروز یکی از دوستان گفتند که سهند سایپا ثبت نام کرده بودند و پارسال آذر باید تحویل میگرفتند ولی تا این زمان که ۲۷ آذر ۴۰۴ هست هنوز خبری از تحویل خودرو نیست و جواب درستی هم به ثبت نام کننده ها نمیدن....واقعا جای تاسف داره یعنی خیلی راحت باتعهدات دروغین جیب ملت رو خالی میکنند و هیچ نهاد یا ارگانی هم پاسخگو نیست فقط باید بشینیم حرص بخوریم
دوستان بزرگواری که زحمت میکشید اطلاع میدید لطف کنید کامل شرایط ثبت نام اینکه نقدی بودید یا شرایط و چه تاریخی ثبت نام کردید و از کدوم شهر و نوع ماشین رو ذکر کنید متوجه بشیم وضعیت به چه شکل ...چون آخرین پیامی که فردا موتور توی تلگرام گذاشته اعلام کرده ثبت نامی های خرداد ۴۰۳ رو داره طبق الویت تحویل میده...ولی الان یک بزرگواری اومدن گفتند ثبت نامsx5 مرداد ۴۰۳ بودند و الان که آذر تحویل گرفتند
آذر ماه ۱۴۰۴ خودرو sx5 رو تحویل گرفتم. مرداد ۱۴۰۳ ثبت نام و خرداد ۱۴۰۴ تکمیل وجه کرده بودم.
دوستان از ثبت نام کننده های sx5 خرداد ۴۰۳ کسی هست که حواله اش صادر شده باشه یا ماشین و تحویل گرفته باشه؟
بی شرف تر از فردا موتور خودشون هستن و خودشون وقتی میگن سه ماه دیگ تحویله شما روی سه سال حساب کن
42