search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
پیگیری زمان تحویل خودرو فردا موتور | علت تاخیر تحویل

پیگیری زمان تحویل خودرو فردا موتور | علت تاخیر تحویل

پیگیری زمان تحویل فردا موتور
اگر ماشینتون رو تحویل گرفتید یا براتون دعوت‌نامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.

• تاریخ فاکتور شدن
  • زمان تکمیل وجه
  • موعد تحویل هر رنگ و سری.
online user 170 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
عکس رها
hamtass رها
9 ماه پیش

من در تیرماه ۱۴۰۳ با اعتماد به وعده‌های رسمی شرکت فردا موتور اقدام به ثبت‌نام خودرو کردم. طبق قرارداد اعلام شده بود که خودرو حداکثر ظرف ۱۲۰ روز کاری تحویل خواهد شد. امروز با گذشت بیش از یک سال و نیم، نه از خودرو خبری هست، نه از پاسخ‌گویی، نه از پایبندی به تعهدات. این رفتار چیزی جز وعده‌فروشی، تعهدات دروغین و خالی‌کردن جیب مردم نیست. پول مردم را گرفته‌اند، اما نه زمان تحویل مشخص است، نه توضیح شفاف، نه مسئول مشخصی که پاسخ‌گو باشد. سؤال اصلی اینجاست: اگر این وضعیت اسمش تخلف و دزدی نیست، پس چیست؟ شرکتی که با تبلیغات پرزرق‌وبرق اعتماد مردم را جلب می‌کند، اما بعد از دریافت پول، مشتری را ماه‌ها و سال‌ها سرگردان می‌کند، عملاً حقوق مصرف‌کننده را پایمال کرده است. تأسف‌بارتر از همه این است که هیچ نهاد یا ارگان نظارتی هم پاسخ‌گو نیست و هر کسی مسئولیت را به گردن دیگری می‌اندازد. مردم تا چه زمانی باید قربانی بی‌تعهدی خودروسازان و ضعف نظارت باشند؟ تا کی شرکت‌ها می‌توانند بدون انجام تعهدات، سرمایه مردم را بلوکه کنند و هیچ هزینه‌ای بابت بدقولی ندهند؟ این یک مطالبه شخصی نیست؛ مطالبه حق قانونی است. تحویل خودرو طبق قرارداد، یا بازگرداندن کامل پول به‌همراه خسارت تأخیر. سکوت در برابر این بی‌قانونی، فقط راه را برای تکرار آن هموارتر می‌کند.

0 dislike icon
عکس راضیه عبادی
bahar1362 راضیه عبادی
مادر سه تا فرشته ی پهلوون💙😘💙 1 ماه پیش

من درتاریخ مه 1403ثبت نام sx5مشکی کردم تکمیل وجه کردم اماهنوزحتی دعوتنامه هم ندادن.لطفایکی پیگیری کنه وجواب بده

0 dislike icon
عکس MahtabM.s
m.s0 MahtabM.s
2 ماه پیش

از مهر ۱۴۰۳ تا الان ماشینم را از فردا موتور هنوز تحویل نگرفته ام..واقعا نمی‌دانم باید چه طور اقدام کنم..و شکایت باعث فسخ قرارداد می‌شود یا خیر

0 dislike icon
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس Nima
nima.n Nima
1 سال پیش

سلام بنده ثبت نامی آخر بهمن ۴۰۲ هستم خودرو تی5
ولی تا الان که آخر مرداد ۴۰۴ هست هیچ خبری از شاسی ماشین نیست و میگن مهر یا آبان تحویل هست.
این همه مدت هم هر وقت رفتم شرکت همین حرف رو زدن گفتن دوماه دیگه ماشین دست شماست
آخه چرا هیچ کس نیست به این بی شرفها گیر بده
چرا هیچ آدمی پیدا نمیشه به این عوضی های دزد پافشاری کنه؟؟
چرا هیچ کسی نیست تکلیف ما رو روشن کنه؟؟
چرا به اینجور شرکتهای کلاهبردار مجوز فروش میدید؟؟؟
چرا جلوی این بی شرفها رو نمیگیرید که اجازه فروش بدون تحویل خودرو داشته باشن؟؟؟
چرا وقتی خودروهای قبلی رو‌تحویل ندادن اجازه ثبت نام جدید خودرو بهشون میدید؟؟؟
کجاست سازمان حفاظت از حقوق مصرف کننده؟؟؟
کجاست وزارت صمت که این مشکل رو پیگیری کنه؟؟؟
چرا همه چشمشون رو روی این مساله بستن و عین خیالشون نیست؟؟؟؟

2 dislike icon
عکس MahtabM.s
m.s0 MahtabM.s
2 ماه پیش

از مهر ۱۴۰۳ ثبت نام داشتم اما ماشینی تحویل نگرفته ام از اصفهان هستم..

0 dislike icon
عکس جاوید
.javid404 جاوید
2 ماه پیش

سلام وقت بخیر کسی هست که ماشینشو تحویل گرفته باشه؟!شهریور 403ثبت نام کردم هنوز خبری نشده

12 dislike icon
عکس شاپور
shapoora شاپور
3 ماه پیش

ثبت نام بهمن 402 هستم هنوز که هنوزه فقط وعده سره خرمن میدن

0 dislike icon
بپوشی دیگه از توش بیرون نمیای

چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣

عکس امیرحسین
amir1385 امیرحسین
3 ماه پیش

سلام کسی از خودرو NEVEA05تحویل گرفته بگه تحویل سه ماه بود ولی چهارماه گذشته

0 dislike icon
عکس S@mi
sami2 S@mi
4 ماه پیش

واقعا متاسفم دوساله ثبت نام کردم هنوز ندادن این پولا ک میخورین حلال نیس ب شخصه حلالتون نمیکنم

0 dislike icon
عکس Al
al2 Al
4 ماه پیش

من فروردین ۱۴۰۳ تی فایو ثبت نام کردم که تیر سال گذشته تبدیل به تی فایو پلاس کردم ولی خبری نیست و هیچ کس هم پاسخ گو نیست

0 dislike icon
عکس kheirandish
maryamsadat kheirandish
7 ماه پیش

سلام خدمات مسولان بی مسوولیت شرکت فردا موتور معلومه چکار دارید به سر مردم میارید؟ من بیچاره طلای 4 ملیون فروختم sx5 ثبت نام کردم اونم اقساطی نه خبری از ماشین هست نه خبری از قیمت قطعی طلا فروختم لگن خریدم اگه صبر کرده بودم با همون طلا یه ماشین بهتر و نقد می‌خریدم خیلی ظالمید و حرام خور من که حلال نمیکنم انقد کلاه سر مردم بیچاره میذارید

0 dislike icon
عکس Farhad Ghazizadeh
farhadgh Farhad Ghazizadeh
8 ماه پیش

با سلام دوستان عزیز کسی از وضعیت تحویل و زمان اون برای خودروی تی فایو پلاس ، اطلاع داره ، من چند باری از نمایندگی و تلفنی از تهران پیگیر شدم ، هنوز خبر درستی برای ثبت نامی های مهر 1403 نمیدن ، یه باز تو دی اعلام کردن برج 12 ، الان میگن اونور سال ، بازم معلوم نمیشه کی ، اگه کسی اطلاع بیشتری داره ممنون خبر بدین

0 dislike icon
عکس Mahshid
mahshid Mahshid
9 ماه پیش

شما دست اندرکاران اصلی سایپا لیاقت سلام دادنمون هم ندارید . اسفند ۱۴۰۳ با هزاران قرض ثبت نام کردم آبان ماه فاکتور کردید ، ولی همچنان هیچ خبری نیست که نیست ، من یکی صبح تا شب مدیرعامل سایپارو لعنت میکنم الهی که پولهای ما مردمی که با قرض ثبت نام کردیم خرج دوا و درمون خودت و عزیزانت شود. واگذارت کردم به اوس کریم ،تمام

0 dislike icon
عکس محمد
mohammad1350 محمد
10 ماه پیش

سلام تی ۵ ثبت نام فروردین 1403 گفتند موشک خورده تبدیل کن به تی ۵ پلاس آخر آبان می‌دیم الان اول دی زنگ زدم میگه شما توپارت دوم تی 5 پلاس هستی هنوز پارت اول هم ندادند میگند آن گر تبدیل نمی کردیم تا حالا معمولی تی ۵ رو گرفته بودیم فکر نکنم اینا حالا حالا به من ماشین بدند خیلی خیلی دروغگو و نامرد هستند

0 dislike icon
عکس بیگی
beigibeigi12gmail.com بیگی
لطفا همکاری کن 10 ماه پیش

بخدا نمیدانم چرا اینجوری شد چشم انتظار گذاشتند با این وضعیت اسنپ یا ماکسیم فقط کرایه میدیم

0 dislike icon
عکس رها
hamtass رها
10 ماه پیش

واقعا کشور بی درو پیکری داریم من تا به امروز فکر میکردم فقط شرکت فردا موتور در تحویل خودرو بدعهدی کرده ...ولی امروز یکی از دوستان گفتند که سهند سایپا ثبت نام کرده بودند و پارسال آذر باید تحویل می‌گرفتند ولی تا این زمان که ۲۷ آذر ۴۰۴ هست هنوز خبری از تحویل خودرو نیست و جواب درستی هم به ثبت نام کننده ها نمیدن....واقعا جای تاسف داره یعنی خیلی راحت باتعهدات دروغین جیب ملت رو خالی میکنند و هیچ نهاد یا ارگانی هم پاسخگو نیست فقط باید بشینیم حرص بخوریم

0 dislike icon
عکس رها
hamtass رها
10 ماه پیش

دوستان بزرگواری که زحمت می‌کشید اطلاع میدید لطف کنید کامل شرایط ثبت نام اینکه نقدی بودید یا شرایط و چه تاریخی ثبت نام کردید و از کدوم شهر و نوع ماشین رو ذکر کنید متوجه بشیم وضعیت به چه شکل ...چون آخرین پیامی که فردا موتور توی تلگرام گذاشته اعلام کرده ثبت نامی های خرداد ۴۰۳ رو داره طبق الویت تحویل میده...ولی الان یک بزرگواری اومدن گفتند ثبت نامsx5 مرداد ۴۰۳ بودند و الان که آذر تحویل گرفتند

0 dislike icon
عکس Naser
naseer Naser
10 ماه پیش

آذر ماه ۱۴۰۴ خودرو sx5 رو تحویل گرفتم. مرداد ۱۴۰۳ ثبت نام و خرداد ۱۴۰۴ تکمیل وجه کرده بودم.

4 dislike icon
عکس الله الرحمن
sghjuy655yh الله الرحمن
10 ماه پیش

تحویل نقدی خرداد ۱۴۰۳انجام شد

3 dislike icon
عکس رها
hamtass رها
10 ماه پیش

دوستان از ثبت نام کننده های sx5 خرداد ۴۰۳ کسی هست که حواله اش صادر شده باشه یا ماشین و تحویل گرفته باشه؟

3 dislike icon
عکس پوریا
pourya پوریا
10 ماه پیش

بی شرف تر از فردا موتور خودشون هستن و خودشون وقتی میگن سه ماه دیگ تحویله شما روی سه سال حساب کن

1 dislike icon
در حال بارگیری نظرات بیشتر
× بعدی قبلی