اگر ماشین کوییک رو تحویل گرفتید یا براتون دعوتنامه اومده، یا تازه فاکتور شدید، لطفا همراه با تاریخ و رنگ و تیپ خودرو خبر بدید
تا بقیه هم بدونن هر رنگ و سری در چه وضعیتی قرار گرفته.
گروه پیگیری تحویل کوییک سایپا
185 نفر آنلاین
امروز زنگ زدم میگه تا ۱۶/۰۴ فاکتور شده باید صبر کنید که براتون پیامک بیاد
والا من کوییک 13مهر404ثبت نام کردم گفتن اخر تیر 405هنوز خبری نیست ندادن زنگم ک میزنم میگه فعلا داره اردیبهشت فاکتور میشه
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
چرا سایپا وقتی عرضه و توانایی تحویل بهموقع رو نداره، باز ثبتنام میکنه؟
مشکل اینجاست که خیلی بهشون پروبال دادن و ما بدبختا هم چارهای نداریم! دلمون خوشه که داریم ماشین نو میگیریم، ولی آخرش چی؟
خراب بشه این شرکت سایپا که مثل زالو فقط خون مردم رو میمکه!
خدا این مدیرای دزد و بیوجدان رو نابود کنه، که با مردم اینجوری بازی نکنن.
با مجموعه سایپا تماس گرفتم، گفتن ماشین ۳ تا ۴ ماه تأخیر داره! آخه مگه میشه؟ اصلاً برام قابل درک نیست.
به خدا اگه میتونستم برگردم عقب، عمراً ثبتنام میکردم!
امیدوارم یه روزی خودتون گیر بیفتین تا بفهمین مردم چی میکشن، شما دزدای بیوجدان!
سلام کوییکR تحویل چه ماهی است الان 20تیر404ثبت نام دی تحویل بوده بهمن404تکمیل وجه لطفا
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
چرا سایپا هنوز دعتوتنامه پرداخت مابقی پیش فروش کوییک gxrl را نداده برای تحویلی های هفته چهارم بهمن ماه ۱۴۰۴؟
ماشی منو باید 29 آبان تحویل میداد اما الانکه 14 دی ماه هست هنوز خبری نیست و حتی فاکتور هم نشده. توی سامانه باززرسی کشور شکایت ثبت کردم . بار اول جواب داد به ترتیب اولویت تحویل میدیم. اما مجدد ثبت شکایت کردم و گفتم تاریخ دقیق بدید. اینبار منو تهدید کردن که اگه دوباره شکایت کنی، پنلتو میبندیم!!!!
سلام مدیر اصلی سایپا ، انشالله پولهای ما مردم ک پیش خرید ثبت نامی نمودیم و یکسال هنوز تحویل ندادی ، خرج دوا و درمون خودت و عزیزانت شود
سلام طی تماس امروز فرمودند برای خودرو کوییک GXLR دو رنگ سفید مشکی رینگ فولادی تا ۲۹ خرداد فاکتور شده فرمودند صبوری نمایید
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
سلام بنده هر دو روز یکبار زنگمیزنم بعد ۵ ما تازه میگن ۲۹ خرداد فاکتور شده یعنی با این اوصاف موند بدا بعد عید والا تو این شرکت سایپا چه خیره خدا عالمه چطور بیرون پول نقد داشته باشی خودرو هست ولی برا ملت که با هزار تا عذاب پول خرید رو جور کردن نیست کلاه تو بزار بالاتر مدیر بی کفایت سایپا خودت بودی چیکار میکردی راست میگن سیر از گرسنه خبر نداره تو خودت که تولیدات خودت رو استفاده نمیکنی بفهمی شایدم تافته جدابافته ای
سلام بنده متاسفانه در تاریخ ۲۳ بهمن سال ۱۴۰۳ پیش فروش کوئیک gxlr نمودم قیمت طلا در اون موقع ۶۵۰۰ بود ۲۲۴ میلیون با قرض و وام ریختیم حلقوم سایپا به امید اینکه بعد سالها صاحب خوردو شویم مرداد ماه دعوت نامه اومد باز قرض فروش طلا تا شکم سایپا پر یشه که سیسمونی نداره بعد از ۵ بعد تکمیل وجه هنوز تحویل نداده شکایت کردم بازرسی متاسفانه دادخواست نا تو همون مرحله اول ردشده یعنی شکایت قاصی؟پیش قاضی بردن بازرسی که بیخیال بشه میشه این مردمم بودن مدیر با کفایت سایپا یا مسئولیت نداری یا نمیدونی چیه یا دستت با بازار آزاد یکی عست که تو یک ساعت بیرون خودرو صفر میدن حداقل شرف داشته باش به تعهدات عمل کن
من برج 5/4تکمیل وجه کردم الان آخر 9هستیم هنوز ندادن واقعا متاسفم واسه قوه قضایی کشور و مسولینی که راحت شب میخوابن و به فکر مردم نیستن که بیان شفاف اعلام کنند تا کی باید منتظر بمونیم و عذر خواهی کنن
ماشین ثبت نامی رو سایپا تحویل نمیده ماشین مردم رو قیمت روز میده بازار . ماشین هر چندتا بخوای صفر یک ساعت از کمپانی برات میفرستن ولی ماشین که تکمیل وجه شده میگن نداریم
سلام قرار بود اواسط شهریور خودرو کوییک که تحویل بدن اما الان حدود چهار ماه میگذره و هنوز میگن فکتور نشده هیچ کسی پاسخگو نیست
سلام دو ماهه تکمیل وجه کردم کوییک هنوز هیچ خبری نیست قرض کردم وام گرفتم کسی جوابگو نیست خیلی متضرر شدم لطفاً شرکت سایپا و مسئولان پیگیری کنند هیچکس هم تو این مملکت پاسخگو نیست
موقع تکمیل وجه طلا ۵۶۰۰ بود که فروختم هرچی داشتم، الان شده ۱۲۳۰۰ اگه نمیخریدم الان میتونستم از بازار دوتا ماشین بخرم😑 یک مشت دزد و دلال کارخونه زدن دولت هم پشتشون و باهم دارن میخورن
سلام من بهمن ۱۴۰۳ پیش پرداخت دادم (کوییک سفید GXL) و ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ تکمیل وجه کردم الان ۱۴ آذر هست میرم تو سایت زده آماده تخصیص و هنوز فاکتور نشده مثلا تحویل ۳۰ روزه بوده از زمان تکمیل نمایندگی هم میرم میگه نمیدونیم تهران برای ما نمیفرسته ماشین رو
کوییک s تکمیل وجه مهر ماه رو کی تحویل میدن کسی میدونه مملکت صاحب نداره انگار نمایندگی میری دس ب سر میکنه ب سایپا زنگ میزنی دس ب سر میکنه !!!
سلام دو ماهه تکمیل وجه کردم کوییک gxrlهنوز هیچ خبری نیست قرض کردم وام گرفتم کسی جوابگو نیست خیلی متضرر شدم لطفاً شرکت سایپا و مسئولان پیگیری کنند هیچکس هم تو این مملکت پاسخگو نیست
23