search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

رنو مگان (مونتاژ) | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات رنو مگان (مونتاژ) با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 516 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام رنو مگان (مونتاژ)

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس حامد
حامد حامد
4 سال پیش

من توی عمرم ماشین های زیادی سوار شدم ولی هیچ کدوم به نرمی مگان و کم استهلاکی مگان ندیدم واقعا عالیه و مگان نقطه ضعف هایی زیادی داره از مهم ترین های اون می توان به موتور و گیربکس تنبل ماشین اشاره کرد که در نسخه های 1600 بسیاره ماشین لش وکند مانند لاکپشت و نسخه 2000 هم به خاطر گیربکس اتوماتیکش باعث شده که باز هم با موتور قوی تر همون تنبلی احساس خنثی نکنه و یکی چیزی رو بگم که خیلی مهمه کسی که از سرعت و قدرت مگان تعریف میکنه فکر کنم اون ادم تا حالا پاش به پدال گاز زانتیا ماکسیما مزدا3 و حتی 405 خودمون هم نخورده چونکه 405 با کولر توی سینه خیلی از مگان کشش بهتری دارد و در اخر هیچ وقت مگان1600 رو با زانتیا مقاسیه نکنید از نظر قدرت و سرعت اینو شنیدم که میگم .مثل این میمونه مزدا وانت 2000 رو با پیکان وانت 1600 مقایسه کنی

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس sahar
sahar sahar
4 سال پیش

سلام دوستانی که این رنو مگان دارند میشه راهنمایی کنید هزینه نگهداری ماهانه و سالانه این ماشین چقدره؟ بودجم در حد ۲۰۶ و مگان هستش ممنون میشم راهنماییم کنید

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس حسین
حسین حسین
4 سال پیش

سلام خدمت شما من مگان دارم خدارو شکر خیلی ازش راضی هستم هرکس میخواد بخره پشیمون نمیشه

0 dislike icon
ذخیره copy
فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

• یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

مشاهده قیمت و مشخصات shop
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > رنو > رنو مگان (مونتاژ)