گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات کیا اسپورتیج با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
658 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
با درود، دوستان میخوام اسپورتیج با موتور ۲۰۰۰ فول عمانی مدل ۲۰۱۳ فیس جدید و کارکرد ۷۰ هزار بخرم
نظر و قیمت بدین لطفا…!
در ایران جزو زیباترین هاست (همزمان هم اسپورت هست و هم خانوادگی ) با توجه به قیمتش امکانات رفاهیش عالیه. اول یک 2014 خریدیم و بعد اینقدر لذت بردیم که یه 2016 فول وارداتی رو هم گرفتیم .مسافرتهای زیادی باهاشون رفتیم.مصرفش به نسبت سایزش عالیه . شتاب و قدرتش هم بسیار عالیست . جای کافی برای یک خانواده 4 تا 5 نفره دارد. توی این 8 سال غیر از روغن ویک سری لوازم مصرفی، ماشین اصلا به هیچ مشکلی نخورده و هیچ هزینه دیگه ای نداشته.تو این کلاس انتخاب ها کم هست اما بازم اگر حق انتخاب باشه اسپورتیج بهترینه
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
باسلام ،بعد از ۲ سال استفاده ازاین ماشین محاسن و معایب خودرو را برای شما عرض میکنم ، دارای شتاب متوسط ، ولی شتاب ثانویه خوب است ،دید ماشین در کنار بسیار بد وضعیف است ، فنر بندی ماشین بسیار سفت ، صدای موتور بیش از حد به داخل اتاق نفوذ میکند و آزار دهنده است و بعد از ۲سال استفاده اتاق خیلی به صدا افتاده است مخصوصا در قسمت عقب که بعد از چهار بار مراجعه به نمایندگی گفتند که کاری نمیتوانند انجام بدهند و همه به همین صورت به سر صدا میفتند ولی ابشنها ی ماشین خوب وکاربردی است و خوب عمل میکنند
باسلام خدمت دوستان عزیز گرامی دوستان بین کلیوس و راوفور و ایکس تریل و اسپرتیج کدوم را پیشنهاد میدید؟ به خدا انقدر تحقیق کردم دیگه هنگ کردم ! ممنون میشم کمک بدید
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
سلام ببخشید اطلاع دارید که مدل ۲۰۱۶ سقف پانوراما داره یا نه؟
0ذخیره