search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

سانگ یانگ موسو | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات سانگ یانگ موسو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 579 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام سانگ یانگ موسو

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس ناشناس
ناشناس ناشناس
3 سال پیش

سلام به همه دوستان خدا لعنت کنه این وارد کننده شو من چیر من ۶۰۰ داشتم کسی نخرید تا اینکه مجبور شدم با موسو ۳۲۰۰ طاق بزنم با اینکه کلا ۸۰۰۰۰ تا واقعی کار کرده از ده هزار تا بعدش شروع به ادا در اوردن کرد سیم کشی ترمز گیربکس و.... لعنت به چیر من بی لوازم و موسو درضمن فروشه کسی خواست

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Ali
ali3271 Ali
5 ماه پیش

مشکلات دایون y7

سلام بنده دایون y7 چند ماهه خریدم
همگی جمع بشیم بگیم این ماشین تانکه لندکروز چینیه فلانه بساره
ولی خدایی هرچی باشه بی خود ترین شرکتو داره یعنی اسم ایلیا خودرو میاد ۲۴ ای تو استرسم که کی بهم وقت بدن ببرم نمایندگی
استرس قطعه دارم تا الان دوتا مشکل خوردم جوابگو نیستن آخرین بارم تو جاده گیر کردم هرچی به امداد زنگ زدم جوابگو نبودن
واقعا نمی‌دونم چی بگم خدا وارد کنندشو لعنت کنه که وجدان نداره اول میاره میده به مردم بعد الکی نقش بازی می‌کنه که داره خدماتش بهتر میشه
الآنم موسو خان رو اومدن جای دایون خط تولید الکی میگن فعلا دایون متوقف شده در حالی که الکی میگن
فروششونو به اندازه سودشون کردن دیگه خبری از تولید مجدد و خدمات گسترده نخواهد بود
اوناییم که در آینده سانگ یانگ موسوخان میخوان بخرن ب نظرم نخرن چون گرفتار قطعات و خدمات میشن مثل ما
انشالله که هممون بهترین ماشین ها با بهترین برند های مطرح جهان سوار شیم.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس عماد
e.m.a.d عماد
9 ماه پیش

طراحی زشت موسو خان

اونها که سانگ یانگ داشتن بیان بگن چه سرطانی هست این اشغال پر هزینه.

بسیاز زشت و بی کیفیت، کاملا توهین میکنه به شعور بیننده و خریدار ، نخرید تا مجبور بشن خودروی با کیفیت وارد کنن، خط تولید کلوت متوقف شد.👌

واقعا طراح های شرکت سانگ یانگو باید با گلوله زد آخر یه ماشین طراحی نکردن قیافه داشته باشه همشم سر همین داستان فروشش شکست میخوره یکی نیس بگه گاوی این چه طراحیه.

0 dislike icon
ذخیره copy
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس عباس
abbassmoghari عباس
9 ماه پیش

سانگ یانگ موسو خان ایلیا خودرو نخرید

به خریدش فکر هم نکنین شرکتش رسما هیچ تعهدی برای تحویل خودرو و سود دیرکرد قرارداد نداره.

• خدمات ایلیا خودرو یعنی صفر
  • یعنی خودرو خریدی بدون گارانتی و خدمات.

به هیچ وجه به قرارداد عمل نمیکنند پول رو واریز کنین به حسابشون دیگه باید به التماس هر وقت دوست داشتن با هر شرایطی که دوست داشتن هر ماشینی که اونا دوست داشتن رو تحویل بگیرین.

0 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > سانگ یانگ > سانگ یانگ موسو