search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
× بعدی قبلی

تیبا 2 هاچ بک | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات تیبا 2 هاچ بک با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 976 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام تیبا 2 هاچ بک

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس معین
moen.rad معین
1 سال پیش

چند تا نکته جهت استفاده و راهنمایی تیبا سواران عزیز عرض کنم روغن موتور m15 فقط و فقط اسپیدی یورو 4 هست لطفا سر 6 هزار تا عوض کنید به همراه فیلتر روغن و هوا هر 10 هزار تا صافی بنزین عوض بشه. ترموستات اصلی این موتور 82 درجه است هر چند وقت دریچه گاز استپر سنسور مپ لطفا با انژکتور شور تمیز بشه این موتور بسیار تحمل بالایی در برابر فشار ناشی از ریمپ و دور بالا داره پس نترسید از ریمپ کردن ولی باید به همراهش شمع و وایر خوب بندازید در ضمن شمع سوزنی باعث فشار آوردن به کویل ماشین میشه بهتره شمع معمولی ولی با آلیاژ خوب استفاده بشه مثلا شمع اکیوم فرانسه. لطفا از کیت صفحه و کلاچ اصل استفاده کنید و از این شرکتی ها نندازید اگه اصل پیدا نکردید ببرید لنت کوبی کنید حتما و حتما برای بالا بردن هندلینگ تیبا از استرس بار استفاده کنید. امیدوارم به درد تیبا سواران بخوره❤

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس Rdffhhf
fgfghf Rdffhhf
4 روز پیش

درود بیکران، گیربکس تیبا رو میشه روی پراید صبا نصب کرد؟

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس باران
nonacl باران
4 هفته پیش

تیبا دو شاسی جلو جوش خورده بخریم یانه؟ تیبا دو سرشاسی خورده چطور؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس عباس جوهری اسمعیلی
abasjoheri1054 عباس جوهری اسمعیلی
1 ماه پیش

سلام تیبا دو ۹۷ دارم افتامات دینام رو عوض کردم حالا سوییچ رو که میبندم چراغ های توی کیلومتر خاموش میشن ولی ماشین روشن میمونه، مشکل چیه؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس صادق
sadeghdehfooli صادق
1 سال پیش
comment image 0

چشمای سلطان چطوره؟ 🔥

7 dislike icon
ذخیره copy
عکس سلمان
s1988 سلمان
4 ماه پیش

با 400 میلیون چه ماشینی بخرم؟

سلام، من رفتگرم، با بدبختی حدودا 400 میلیون تومن پول جمع کردم و میخوام برای اولین بار ماشین بخرم
دوستان که ماشین باز هستید یه پیشنهاد بدید چی بخرم ممنون.

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس سلمان محمودی
salman48 سلمان محمودی
7 ماه پیش

سلام دوستان سهند مبارک صاحبانشان باشه من در تیبا ایراداتی ديدم می‌خواهم بدانم رفع شده یا نه.
من ماشینهای زیادی صفر سایپا و ایرانخودرو داشتم ماشینهای سایپا برای‌ شهر و استهلاک خوبی دارند ولی متاسفانه روی رفع ایرادهای ذاتی کار نمی کنند.

• صدای موتور تیبا در راههای طولانی مغز را اذيت می‌کند
  • صندلیهاش سفته و خسته کننده
  • کولر فقط در نزدیک دریچه حس میشه
  • جنس قفلهاش از اسباب‌بازی هم بی ارزشتر بود
  • بدنه با دوام
  • موتور خوب و کم استهلاک البته مراقبت حرفه ای حتما می‌خواهد
    در صورت تعمیر هزینه کم نبود و تعمیر کار خوب می‌خواهد
  • بخاری نسبت به موتورش خوبه پايداری خوبی داشت
  • شتاب عالی و فرمان پذيری قابل توجهی داشت

فقط بر خلاف قيافه طبق پائینی دارند و خيلی در رمپها و سرعتگیرها برخورد به زمین زیادی افتاد می افتد.

حالا از دوستانی که به مبارکی سهند گرفتند اگر این موارد را آزمایش فرموده اطلاع رسانی کنند بر ما منت گذاشتند.

4 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس omid
omid.hshmi omid
1 سال پیش

تیبا ۲ ماشین کم خرج و اقتصادی به حساب میاد و اینکه مشکل واشر و سرسیلندر نداره مثل پژو و سواری و فرمان پذیری خوبی داره و بصرفه هستش منتهی زیاد نمیشه ازش انتظار داشت، من خودم پنج تا پراید عوض کردم و تمام تیپ های مختلفش رو داشتم فکر میکردم تیبا همون پرایده ولی وقتی پشتش نشستم دیدم هم شتاب و هم سرعتش بهتره و هم سواریش نرم و قابل قبوله ولی تو سرعت بالا اگر ترمز محکم بزنی خیلی راحت ته میندازه و ماشین ازکنترل خارج میشه ولی در تیبا ۲ موتور بسیار سنگینه نسبت به عقب ماشین و مشکلش در همینه که اگر ترمز زدی تهش در میره بخصوص در هوای بارانی ولی در تیبا یک به مراتب این مشکل کمتره و میشه جمع کرد ماشین رو ، سواریش رو نمیشه با انواع پژو مقایسه کرد چون اصلا در حد پژو نیست ولی مشکلات واشر در پژو و هزینه تعمیر و نگهداری پژو بسیار سنگین هستش خصوصا برا افرادی که کل پولشون رو میدن و پژو میخرن و با حقوق کارگری بخوان پژو نگه دارن بیشتر حسرت خوردن هستش چون درچی درمیاری باید پول لوازم و تعمیرگاه بدی.... بنده بعنوان کسی که هم چندتا پراید داشتم و هم پژو و سمند بنظرم تیبا انتخاب خوبی هستش برا کسانی که درآمد زیر دوازده میلیون دارن و میشه براحتی ازش استفاده کرد بدون خرج اضافی و هزینه تعمیر و نگهداریش بسیار مرغون بصرفه مباشید، دوستانیکه درآمد تا بیست میلیون دارن میتونن از پس پژو و سمند بربیان و استفاده کنن از سواری و لذت رانندگی، دوستانی هم که زیر ده میلیون درآمد دارن بهترین گزینه پراید هستش مخصوصا ۱۱۱ که هم سواری داره و هم فرمان پذیری خوش دستی🙌

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس kian
kian.m kian
1 سال پیش

بین تیپ دو کوییک و تیبا 2 نظر من ترجیحا تیبا 2 هست به چند دلیل تیپ دو قدرت موتور کمتر و دردسر بیشتر داره که البته تو این رنج قیمت (کوییک و تیبا) کارکرده مستهلک میشه خرید که عقلانی نیست اما چرا بین کوییک و تیبا ۲ من تیبا رو انتخاب میکنم اولا اینکه هزینه کمتری میدم دوما با توجه به اینکه هر دو رو داشتم تیبا ۲ به ویژه مدل پایین تر کیفیت بهتر، شتاب بیشتر بخاطر دریچه گاز و مصرف سوخت کمتر و ...

0 dislike icon
ذخیره copy
منفی 18 درجه وسط کویر

دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.

در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > تیبا > تیبا 2 هاچ بک