گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات شورولت نوا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
453 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
سلام، میخوام شورلت نوا بخرم، آیا استهلاکش بالاست؟ قیمت قطعاتش بالاست؟
تعمیرکار های معمولی و متخصص ماشین های ایرانی و خارجی میتوانند تعمیر در حد معمولی مثل استارت و دینام و تعویض بوش و کمک فنر و… نه تعمیرات تخصصی مثل کاربراتور و گیربکس بکنند؟
میخوام برای اولین ماشین آمریکاییم شورولت نوا بخرم اگه میشه کمک کنین که از نظر مصرف روزانه و اینکه برای قطعات مصرفیش اینا چطوریه
برای اولین ماشین آمریکاییم شورولت نوا گزینه خوبیه یا نه؟؟
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
به عنوان کسی که میخواد اولین ماشین کلاسیکشو بخره، هزینه های تعمیرات و نگهداری و قطعات شورولت نوا چقدره؟ مصرف بنزینیش چقدره؟
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
من شورلت نوا مدل هفتاد و یک سند تک برگ نود درصد بی رنگ فابریک دارم خیلی هم دوستش دارم از صفر پانزده سال دست پدر یکی از دوستانم بوده شانزده ساله که خودم دارم اما چون دوتا ماشین دارم زیاد استفاده نمی کنم شاید ماهی یکروز اونم روز جمعه که همه جا خلوت هست میارم یک دور باهاش میزنم تازه اگر هوا آفتابی باشه چون در روز بارندگی که زمین گل و خیس هست کثیف میشه ..اما فروشی نیست چون زیر پارکینگ منزلم زیر چادر در حال استراحت است و مثل اعضای خانواده ام و برادرم میمونه...شورلت نوا و جیپ آهو بی آزارترین و ساده ترین ماشین های آمریکایی هستند که بخاطر موتور ساده و شش سیلندر شون استهلاک و خرج بسیار کمتری نسبت به بقیه ماشین های آمریکایی دارند و به عنوان روزمره می توان از آنها استفاده کرد.
ذخیره