گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات جیلی آزکارا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
خودرو جیلی آزکارا عالیه اما متاسفانه خیلی خیلی بد فروش است.
درود، از اونجایی که هر شخصی هر وسیله ای داره براش هزینه کرده و دوست ندارم کاهش ارزش سرمایه اش رو ببینه طبیعی که با نظرات منفی دوستان آزکارا سوار رنجیده بشن و عکس العمل نشون بدن ...
اما خوب متاسفانه با وجود تمام آپشن های مثبت این خودرو، که من کارشناس فنی که هیچ خودرو چینی رو قبول ندارم و تا به حال مشکلات فراوان دیدم و مشتریان زیادی رو از خرید چینی منصرف کردم رو متقاعد میکنه که برچسب بهترین خودرو چینی وارداتی رو بهش بزنم، البته در رنج ۲ تا ۳ میلیاردی های بازار
از لحاظ کیفیت، به روز بودن آپشن ها، امکانات رفاهی، ایمنی، مصرف سوخت واقعا خودروی خوبی هست که جز طراحی ظاهری قدیمی بی انصافیه به باقی آپشن ها ایرادی گرفت …
اما ... اما ... حتی بنز هم اگر بدون خدمات پشتیبانی نیروی اموزش دیده در سطح کشور، تامین قطعات مصرفی و غیر مصرفی وارد یک کشور بشه به شدت ارزش خرید اونو کاهش میده.
خودرو بدون ساپورت به شدت میتونه برای مصرف کننده مشکل، نه بحران ایجاد کنه.
واقعا چه حیف که خودرویی همچون ازکارا در تیراژ کم و محدود وارد میشه توسط ضعیف ترین شرکت ها
و در نقطه مقابل بی کیفیت ترین خودرو های چینی در تیراژ بسیار بالا با خدمات بهتر عرضه میشن.
کاش این فرایند برعکس بود و جیلی آزکارا بیشترین سهم فروش بازار رو داشت.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
من ۵ ماه است که جیلی آزکارا تحویل گرفتم، فوق العاده ماشین خوب و با کیفیتی است
میشه گفت یکی از بهترین وارداتی ها هست این خودرو و جالب اینکه قیمت جهانی این خودرو برعکس تمام وارداتی ها تو ایران از کشورهای خلیج و عربی کمتر هست من که عاشقش شدم خداییش.
یک نکته مهم در مورد خودرو جیلی آزکارا اینه که با قیمت ۱۹۸۵۰ یورویی که داره و با توجه به آپشنها و کیفیتی که جیلی توش به کار برده، توی بازارهای آزادی مثل عراق و عربستان و قطر و کویت فروش قابل قبولی داشته و این ماشین هم سفارش امارات هست، واسه همینه که کولرش عالیه.
پنج ماهه دارم ازش استفاده میکنم و خیلی از این ماشین راضیم
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
سلام بنده از نزدیک این ماشین رو بطور حرفه ای مورد بررسی قرار دادم بسیار ماشین خوبیه از نظر کیفیت ساخت ولی از خریدن اون منصرف شدم چون از نظر قطعات یدکی و تیراژ واردات فکر کنم مشکل ساز بشه فقط ۱۰۰ دستگاه وارد شده و بعید میدونم ادامه دار باشه.
ذخیره