search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

تویوتا کریسیدا | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات تویوتا کریسیدا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 450 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس محمد
mhasanzadeh محمد
11 ماه پیش
comment image 0 comment image 1 comment image 2 comment image 3 comment image 4 comment image 5

تویوتا کریسیدا سالاریه برا خودش, یادش بخیر سال 1370 پدرم از دبی و کویت وارد میکرد.

مدل های مختلفی داشتن ایکس ال و جی ال و جی ال ایکس که همشون موتوراشون 2400 بودن.

مصرف سوخت تویوتا کریسیدا هم توی جاده 9 و مصرف شهر 11.

یادمه چهار تا کریسیدا وارد کرد سفارش امریکا بودن موتوراشون مثل تویوتا کرون شش سیلندر بودن فول آپشن هیچ وقت یادم نمیره کول باکس داشتن کمربنداشون برقی بود.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس مسعود
masood1351 مسعود
1 روز پیش

ماشین با مصرف بالا، نبود لوازم یدکی و هزینه نگهداری بالا از معایب تویوتا کریسیدا بود.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس نصیر
nasirnazari نصیر
3 ماه پیش

درود خدمت تمامی دوستانی که این پیام را میخوانند
تویوتا کریسیدا یک خودروی بسیار عالی کم استهلاک بی‌آزار هستش و الان زمان به روز رسانی این خودرو کیوم‌های کاربراتورها و دلکو به مرور زمان دیگه خراب شدند بعضی از اون‌ها هم گیر نمیاد شما می‌تونید با انژکتور کردن این موتور اونو به روز کنید و توان بیشتری بگیرید با همون سوخت ۹ درصد جاده و ۱۱ درصد شهری ولی با توان بیشتر چیزی حدود ۱۱۰ اسب بخار و ۲۰۰ نیوتن متر گشتاور سر چرخ کسانی که مایل باشند بنده در خدمتم.
09134404775

2 dislike icon
ذخیره copy
فقط ببین چطوری میشکونه!!!

هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.

• مثل آب خوردن یه گونی گردو و فندق بشکون
  • بدون خستگی و با سرعت نور

فقط ببین پرفروش‌ترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس بهنام
behnam0 بهنام
11 ماه پیش

من سال ٧٣ تویوتا کریسیدا خريدم سفيد داخل طوسى صفر باركنيد رو دستش نيست.

اون سال ژاپنی ها بهش ميگفتن بنز ژاپن اصلاً اين ماشين داغ نميكرد باهاش ميرفتم سمنان ميامدم دف عقب موتور ٢٤٠٠ خيلى عالي بود.

این ماشین مرگ ندارع خیلی بی آزار هستش من عاشق خودرو های ژاپنی هستم ولی تو دام تولیدات ایران خودرو افتادم!

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس مجید
majid1362 مجید
11 ماه پیش

با سلام یک ساله درگیر اینم چی بخرم ۴۰۵ دارم ولی کریسیدا و گالانت دوس دارم نمیدونم چکار کنم!

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمود
mahmud محمود
11 ماه پیش

دهه هفتاده شمسی تو ایران کریسیدا اومد تو ناوگانه پلیس تعدادیم بصورته شخصی اومد تو بازار ایران.

واقعا تو اون دوران هیچ ماشینی تو ایران نبود که بخواد از دسته کریسیدا فرار کنه موشکی بود لامصب.

من بابام امپالا داشت نوجوان بودم یه روز که با شولت واسه خودم جولان میدادم کریسیدا بهم ایست داد.

با خیاله راحت که ماشینم آمریکاییه و پر قدرته اومدم فرار کنم به سی ثانیه نرسید که روشن کرد عینه عقاب اومد بالاسرم موشک بود لامصب این ماشین موشک.🔥🔥❤️😍

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس عارف
aref عارف
11 ماه پیش
comment image 0 comment image 1 comment image 2

تویوتا کریسیدا همین رنگ مدل ۹۰ فرمان دست راستش مال دوستی بود سال ۲۰۰۰ تو پیست فرمول یک ملبورن استرالیا که تعطیل بود اجازه گرفتیم و دوری زدیم.

عجیب بود تعلیق و چسبندگی این ماشین سر پیچ های داخل پیست لذت بردم واقعا شاهکاری بودند.

در ایران هم سال ها توی پلیس راه کشور خدمت کردند.

بسیار کم خرج ، روغن موتور و فیلتر و بنزین فقط ❤️همین رنگ هم بود یادش بخیر

0 dislike icon
ذخیره copy
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > تویوتا > تویوتا کریسیدا