search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

پروتون جن تو | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پروتون جن تو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 472 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس کیوان
key151 کیوان
9 ماه پیش

پروتون جن تو بنظر من با اینکه قدیمی هست اما فوق العاده هست.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس بهرام فیضی
bahram61 بهرام فیضی
3 ساعت پیش

من جنتو دارم حدود کمتر از یکسال خریدم، واقعا نسبت به بقیه تولیدات داخلی باکیفیت و عالیه، فقط قطعاتش گرونه و هر مکانیکی نمیشه اعتماد کرد ماشین دستش داد لعنت بر معافیای خودروسازی داخلی که نزاشتن از این قبیل خودروهای کم مصرف کم استهلاک باکیفیت سگ جون وارد بشن تا مردم مجبور بشن آشغالای عن خودرو سایده یدک بخرم با قیمت خیلی بالا و کیفیت خیلی پایین جنتو حرف نداره ب شرطی که سالم گیرت بیاد

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس امید
omid1363 امید
2 ماه پیش

سلام تو رو قران راهنماییم کنید، یه پراید ۸۰ تمیز و سرحال دارم، چطوری جنتو داشته باشم.

0 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس mohsen
mohsenka mohsen
3 ماه پیش

سلام یه جنتو تمیز بدون کوچکترین خرج واسه فروش دارم رنگش هم نارنجی ۲۰۰۸
موتور تازه تعمیر اساسی.
۰۹۳۷۱۸۵۷۷۸۹

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس نیما
nima234 نیما
9 ماه پیش

بررسی پروتون جن تو

سلام رفقا، پروتون یه برند مالزیاییه که یه مدت زاگرس‌خودرو تو بروجرد مونتاژش می‌کرد، ولی دیگه تولید نمیشه.
این کمپانی قبلاً با میتسوبیشی همکاری داشته و بیشتر مدل‌هاش، مثل ویرا، با تکنولوژی و طراحی موتور میتسوبیشی ساخته شدن.

الان پروتون شرکت لوتوس انگلیس رو خریده! لوتوس هم که همه می‌دونن تو ساخت بهترین شاسی‌های دنیا خبره‌ست.
تو پروتون Gen2 هم از همین تجربه استفاده شده و شاسی بی‌نظیری داره، واسه همینه که هندلینگش عالیه و اصلاً قابل مقایسه با پژو پارس ELX نیست.

معایب پروتون جن تو

ولی خب، چون این ماشین اسپرت حساب میشه، کمک‌هاش خیلی خشکه و ضربات جاده رو حسابی به کمر آدم منتقل می‌کنه.
دید عقبش هم ضعیفه، قطعاتش تو بازار سخت پیدا میشه و مصرف لنتشم بالاست.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس مرتضی
mortezagazvene مرتضی
3 ماه پیش

چرا خودرو پس از دست انداز خاموش می شود؟

سلام ماشین پروتون جن تو سر سرعت گیر خاموش میشه، دلیلش چی میتونه باشه؟

0 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر