گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پژو 405 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
اقا ماشین من پژوعه، ماشین گرم بود در رادیات رو نصفه باز کردم یه صدای خیلی کم پیس به گوشم اومد
ایا عادیه وقتی ماشین گرمه؟
سلام من 405 دارم موتور فابریک xu7 و تا الان خیلی هم خوب جواب داده
اما الان حدودا 2 و نیم لیتر روغن کم کرده بعد از 7 ماه (8 هزار کیلومتر کار، با روغن آترود 15 هزار)
بنظرتون روغن سوز شده؟!
الان عوض کردم تا روغنش سیاه بشه و 3 هزار کیلومتر کار کنه دوباره چک میکنم که آیا روغن سوزه یا نه؟!
و اگه روغن سوزه بنظرتون همین موتور تعمیر اساس کنم؟ یا موتور تیوفایو جدید بندازم؟!
کدوم بهتره از نظر اقتصادی و طول عمر…
ممنون میشم این چند تا سوال منو جواب بدید با تشکر.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
باسلام سورن xu7p ۱۴۰۴ بهتر است یا ۴۰۵ slx کسانی که تجربه رانندگی هر دو ماشین رو داشتن لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون .
ماشین کار راه اندازیه ولی صدای موتور خیلی زیاده. البته مدل 88 به پایین. واشر سر سیلندر هم که خیلی میسوزونه.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
بررسی پژو 405
لوازم ارزان و ماشین برویی هستش با ریمپ و استفاده از ضدیخ تمامی فصول و تعویض رله فن هر ساله و سیمکشی برق سالم ماشین خوبیه به شرطی که موارد بالا رعایت بشه، روغن موتور با فیلتر هر 4000 کیلومتر تعویض بشه.
ولی اگه از گاز استفاده بشه احتمال داره واشر بزنه چون حرارت گاز خیلی زیاده ولی بنزین بهتره من مدل 92 دوگانه سوز دارم ولی از بنزین اسفاده میکنم.
فقط کیفیت رنگی که کارخانه زده خیلی آشغاله بعد از چند سال آفتاب سوخته میشه فقط باید تو جای مسقف پارک کرد.
ذخیره