گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات جیلی امگرند 7 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
من حدودا یکسال جیلی امگرند دنده ای این ماشین رو داشتم
منطقی و بدون تعصب و کم و کاستی سعی کردم همگی رو توضیح داده باشم.
درضمن اونایی که میگن بسترن از این ماشین بهتر هستش قطعات بسترن بسیار کمیاب تر و بعضا گران تر از جیلی هستش و بازار خرید و فروشش هم ضعیف تر از جیلی هستش
و همونطور که بعضیا میگن جیلی امگرند از کرولا الگوبرداری شده بسترن هم از مزدا ۳ الگوبرداری شده.
جیلی امگرند 7 بهترین ماشینه، همه قطعاتش هم موجوده به بهترین قیمت.
من که تبریزم مشکلی از بابت قطعه نداشتم تا حالا.
خیلی کم مصرف و کم استهلاکه، صد شرف به دنا و تارا و شاهین و چینی های در این بازه قیمتی داره.
مطمعن باشید تو این رنج قیمت بهترین گزینه است.
من قبلا داشتم فروختم x33s خریدم ولی بعد از یه مدت دوباره جیلی گرفتم، واقعا راحت و نرم و کم استهلاک و کم دردسره.
اونایی که ایرانی سوار میشن واقعا برام جای سواله که چطور مثلا دنا رو به این ترجیح دادن، هر کی داره لذتشو میبره.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
از صفری دارم 2013 امشب فروختمش، دلیلی برا دروغ نیس واقعا ناراحتم بخاطر از دس دادنش.
با این کیفیت امنیت طراحی سواری امکانات فقط با تعویض ارم بالای یه تومن باید پول بدین.
این ماشین ده سال تقریبا 170 هشتادتا راه رفته، بدون کوچکترین اذیت.
اونم مسیرایی که بنده رفتم، چند ماه خانواده استفاده میکنن و تنها دلیل فروشش تنوع.
البته اگه دوستان میخوان بگن شاید چیز دیگه سوار نشده این بنده خدا چرا ماشین خوب کره ای 6 سیلندر دارم.
این ماشین و هرکی میگه بده واقعا خودش بده، هرجا اسمش باشه من واقعیت و میگم معرکس.
همه قطعاتش هم به وفور پیدا میشه.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.
جیلی امگرند 7 بخریم یا نه
سلام من بعد چند ماه پرس و جو و گشتن دنبال ماشین مناسب رسیدم به این ماشین و دو ماهی هست که خریدم و چند تا مسافرتم رفتم باهاش،
به نظرم تنها ضعفش کوبیدن کمک های ماشینه که فکر کنم همه چینیا همینه.
اینقدری راضی ام ازش که این ایرادش نمیشه گفت به چشم نمیاد ولی قابل گذشت هست، از ایرانی خیلی سرتره.
ذخیره