گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات kmc x5 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام وقت به خیر سوالی از حضور دوستان داشتم
صبح که ماشین رو روشن میکنم، پشت صفحه امپر نشون میده چرخ جلو سمت شاگرد قرمز هست و علامت نیم داره که یه خط صاف توش هست
وقتی میزنم رو صفحه نمایش نشون میده چرخ جلوی شاگرد قرمز هست
البته شماره ۲۰۴ چرخهای جلو، چرقهای پشت ۲۰۹
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس فراوان.
سلام وقت به خیر، بنده کی ام سی x5 اخر اسفنده ۱۴۰۳ دارم ۲۰۰۰ تا کار کرده
الان استارت زدم همه چراغهای پشت امپر روشن میشه
لطف میکنید راهنمایی کنید که مشکل چیه؟
ممنونم.
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
با سلام، اخیرا من یک خودرو X5 برند کرمان خودرو خریدم و ایرادی که در مانیتور این خودرو دیدم و خیلی راحت با تغییر در نرم افزار حل میشه را میخواستم بگم تا مشکل خیلی ها مثل من بر طرف بشه
ایراد این هست که رنگ پس زمینه مانیتور در روز و شب سفید هست و در شب نور زیاد چشم راننده رو خسته و دید راننده رو میگیره
متاسفانه قابل تنظیم حتی دستی هم نیست که البته این تغیر رنگ از سفید در روز و سیاه در شب بایستی اتوماتیک باشه
تنها تنظیم این مانیتور سطح برایتنس هست که حتی در حالت حداقل هم در شب چشم رو اذیت میکنه
میخواستم خواهش کنم این ایراد مهم را هرچه زودتر برطرف فرمایید چون خیلی راحت با اعمال چند تغیر کوچک در نرم افزار سیستم مولتی مدیا و به روز رسانی این مشکل حل خواهد شد
با تشکر (این متن رو برای کرمان موتور هم فرستادم).
درود بر شما وقت بخیر
خدا از سر کسانی که با جان و مال مردم بازی کرده و نان در می آورند نگذرد
بنده این خودرو را در آبان 1403 ثبت نام کردم و در اواخر خرداد 1404 تحویل گرفتم
در قرارداد مدت تحویل سه ماهه قید شده بود بعد از تحویل به مدت سه ساعت رانندگی ناگهان فرمان از کار افتاد
در آن لحظه فقط خداوند به فریادم رسید که اتفاقی برایم نیافتاد و از آنجا با یک امداد خودرو مسخره به تعمیرگاه ارجاع داده شد و تا این زمان هنوز در تعمیرگاه است و هیچ کس جواب گو نیست، نه کارخانه نه تعمیرگاه
قطعه مورد نظر تلسکوپی فرمان است خوب به نظر شما چرا کارخانه ای که نمی تواند تامین قطعه کند باید با تبلیغات و هزاران کلک دیگر برنامه فروش خودرو بگذارد
و همچنین آیا از انسانیت بدور نیست که این خودرو را با قیمت گزاف به مردم بدهید و بعد از قطعات بی کیفیت یا استک برای سود بیشتر استفاده کنید
این نان خوردن حرام در حرام، با جان و مال مردم بازی می کنید
لذا کسانی که به دنبال خرید این خودرو هستند یا از این برند می خواهند انتخاب کنند خیلی خیلی دقت فرماییید که مثل بنده در دام نیافتید با سپاس.
سلام من این مشکلات رو با kmc x5 دارم، کسی بهش برخورده؟
۱- اطراف جایی که موتور قرار گرفته و قمقمه ماشین و اینهاست کیفیت رنگ خیلی پایینه و عملا حالت چند پوشش روی هم را دارد.
۲- موقعی که در سربالایی گاز میدهم یه صدای انگار چند تا ساچمه رو هم لغزیده شه یه لحظه میده و رفع میشه.
کدوم رو بخرم کی ام سی جی ۷ یا ایکس 5؟
کدومو رو پیشنهاد میدین؟
دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.
مقایسه j7 و x5 من هر دو رو دارم و اینجوری براتون مینویسم گاهی افراد سوار یکیش نمیشن اما نظر قاطع و محکم میدن کاری باهاشون نداریم.
تو فنی گیربکس j7 خنگ تر از x5 هست خب طبیعی یه جورایی چون تیپ ترونیک داره x5 نداره و هوشمند تر هست
و تو دنده ها بالا اصلا j7 تعویض دنده هارو حس نمیکنین ولی معکوس ۲ به ۱ واقعا افتضاحه و حس میکنم لگد میزنه
اما تو x5 کمی حس میشه شاید برگرده به تنظیم و موقعیت گیربکس و وزن دو خودرو
از نظر موتوری هردو یکسان هستن شتاب j7 مسلما بیشتر به خاطر وزن و حالت آیرودینامیک که داره
تو j7 صدای موتور کمتره و بی صدا تر هست
نتیجه گیری من j7 و قبول دارم.
نرمی x5 تو دست اندازها بیشتر هست منتها تو سدان ها j7 بهترینه واقعا نرمه و چون سوار مزدا ۳ هم بودم j7 نرمتر از اونه
منتها j7 هندلینگ بهتری ارائه میده و باز هم برمیگرده به طراحی کراس اوور مانند و نرمی سیستم تعلیق
هردو ماشین از دید من یکسان هستن ولی x5 و بیشتر قبول دارم نه برای سرنشینان عقب برای سرنشینان عقب که میشینن من j7 و پیشنهاد میکنم
نتیجه هندلینگ j7 بهتره
نتیجه سیستم تعلیق برابر کمی x5 بهتر.
تو این بخش کاملا سلیقه ای هست و اینکه امکاناتی داره x5 که j7 نداره مثل
easy access ورود و خروج آسان
Welcome sound صدا خوش آمدید
حالت های صندلی های برقی بیشتر هست
مموری صندلی داره
پایین اومدن آینه ها موقع عقب اومدن
تعداد بلندگو های بیشتر و سیستم صوتی بهتر
گرمکن شاگرد و راننده
و چند مورد دیگه که شاید فراموش کردم
و امکاناتی که j7 داره و x5 نداره
حالت دنده دستی
شیفتر گیربکس
صندوق عقب برقی
صدای بوقش بهتره😁
خروجی فندکی برق صندوق
مود های رانندگی
وایرلس شارژ
و امکانات دیگه.
سواری j7 و دوس دارم اما تو x5 حس بهتری میگیرم
دوربین ۳۶۰ این j7 خیلی با کیفیت تر از x5 هست
کولر j7 قویتر هست
درب های j7 خیلی خوب بسته میشن حس خوبی میگیری محکمه و بی کیفیت نیست
صدای باد تو سرعت j7 کمتر هست و تو سرعت های بالا هردو ماشین حس خوبی بهت میدن
چراغ های خوبی داره j7 پر نور تر هستن
از اونطرف فضای پا سرنشینان عقب و میدان دید عقب x5 خیلی بهتر از j7 هست اما برای راننده فضای پا j7 بزرگتر هست
فضای صندوق طولی j7 بیشتر ارتفاع خوبی نداره منتها فضای صندوقش بیشتر از x5 هست
موتور j7 کم صدا تر هست عایق بندی کابین بهتر از x5 هست
میدان دید x5 بهتر هست
دید به عقب با آینه وسط j7 افتضاح خالص هست هیچی نمیبینی به خاطر طراحی لیفت بک بودنش دید آینه وسط نداری
شیفتر های j7 تو معکوس مطلوبن تو دنده بالا دادن ۱ ثانیه تا ۲ ثانیه تاخیر دارن
مانیتور x5 بهتر هست از همه نظر بزرگی و تاچ و واکنش
یه خوبی داره j7 اگه مثل من از اندروید اتو یا کارپلی استفاده میکنین باید بیاین بیرون یکساعت بعد وارد تنظیمات کولر و بخاری بشین و تنظیم کنین اما j7 یک کلید داره و راحت میزنی روشن و خاموش میشه و دما و پرتاب باد هم میتونی تنظیم کنی نیازی نیست از اندروید اتو یا کارپلی خارج بشی
عملکرد اتوهلد هردو ماشین یکسان هست اما j7 بهتر عمل میکنه مخصوص سرازیری ها
صندلی های j7 حس خوبی میده و بهتر هست من راحترم
سقف پانا j7 کوچیکه و x5 خیلی بزرگتر و بهتره
سرعت بسته شدن و باز شدن شیشه های ماشین تو j7 سرعت نور هست خیلی سریعه
در کل اینم نظر من از هردو ماشین بود منتها هردو ماشین سلیقه هر کسی و میطلبه و نحوه استفادش از ماشین
امیدوارم به دردتون بخوره.
با سلام خدمت همه دوستان
خواستم به عنوان کسی که بهمن ماه سال ۱۴۰۲ جز اولین کسایی که x5 رو تحویل گرفتم و تا الان حدود ۲۷۰۰۰ کیلومتر با ماشین رانندگی کردم تجربه خودمو در اختیار شما بذارم
اولین نکته اینکه بسیاری از آپشن های این خودرو وابسته به بسته بودن کمربند هست
شما به عنوان مثال اگر کمربند نبندی اتو هولد نداری و گیربکس تو سربالایی ها به عقب برمیگرده ولی اگر کمربنده بسته باشه هرگز این اتفاق نمی افته
بنده در طول این مدت همه سرویس ها رو هر ۵ هزار تا انجام دادم و دو مورد مشکل داشتم که گارانتی برام انجام داد
یکی اینکه تنظیمات روی مانیتور بعد دو روز میپرید و ریست میشد و تنظیمات رادیو هم انجام نمیشد نمایندگی سیستم mp5 رو تعویض کرد و مشکل حل شد
دومی تو سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر هنگام ترمز گیری لرزش شدید فرمان داشتم که دیسک چرخ جلو رو برام عوض کردن و حل شد
خودرو تو این ۲۷۰۰۰ کیلومتر خداروشکر هیچ مشکلی نداشت و از فنی و موتوری عالی بوده
تو هیچ سربالایی و کفی هم عمرا کم نمیاره و کمتر ماشینی میتونه تو شتاب بگیرتش
با سرعت ۱۸۰ کیلومتر هم تو اتوبان اصفهان رانندگی کردم که اصلا هیچکدوم از سرنشین ها متوجه سرعت ماشین نمیشن نه صدای اتاق نه صدای موتور
خواستم بگم تو این رنج قیمت با این امکانات بهترین ماشینی هست که میتونید سوار بشید
شاید تو تولیدات جدید قطعات یه کم ایرانیزه شده باشه و کیفیت پایین اومده باشه ولی نمایندگی خداروشکر تو تعویض خوب عمل میکنه و مشکلات حل میشه
ضمنا از نظر گیربکس و موتور خیلی خیلی از فیدیلیتی و دیگنیتی و تیگو ۷ سرتره اصلا قابل مقایسه نیستند.
سلام دوستان، مانیتور ماشین x5 یدفعه روشن نشد، دلیلش چی میتونه باشه
دکمه ای چیزی نداره دستم خورده باشه، سیستم پخشش کار میکنه ولی صفحه نمایش خاموشه!
سلام و عرض ادب در مورد بنزین x5 استفاده از بنزین ایران مشکلی نداره یا اینکه مکمل نیاز داره با توجه به توربو بودن خودرو
پاسخ بدید ممنون میشم.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
سلام دوستان اولین سفرم رو با کی ام سی x5 رفتم ماشین قبلیم هایما اس ۷ پلاس بود که اون رو ۳ سال سوار شدم
مزایا و معایبش نسبت به هایما رو از دید خودم خدمتتون عرض میکنم
مزایا نسبت به هایما:
کیفیت داخل کابین از داشبورد و درها بگیر تا صندلی و سقف
کابین بی صدا و آرام
جای پای راحت و کابین جادارتر
سواری نرمتر
قدرت و شتابش فکر نمیکردم به هایما برسه ولی با کمال تعجب با کولر روشن و ۴ سرنشین سر گاز سربالایی میکند
سیستم صوتیش بهتره ولی اون چیزی که فکر میکردم نبود
معایب نسبت به هایما:
زاویه دید کمتر به دلیل پهن بودن ستون ها
تاخیر اولیه پدال گاز
گیربکسش زمان پارک کردن جایی که سراشیبی هست قلق داره و مثل هایما راحت نمیتونی با سرعت ماشینو جلو عقب کنی.
تجربه کلی:
من موقع خرید کی ام سی x5 مردد بودم چون هایما خیلی میگفتن ماشین کم دردسری هستو این حرفا دل و زدم به دریا و عوض کردم
موقعی که اولین سفر رو رفتم واقعا شگفت زده شدم از کیفیت سواری این ماشین و حس حال رانندگیش
با توجه به قیمتی که این ۲ تا ماشین دارن اصلا فکر نمیکردم انقدر اختلاف داشته باشن توی مجموع کیفیت سواری
تجربم رو گفتم که دوستانی اگر مثل من دو دل هستند شک نکنن و این ماشین ارزنده رو بگیرن
من نقدی خریداری کردم و با تحقیق ۳-۴ ماهه بین تیگو ۷ پرو، دیگنیتی پرایم و فیدلیتی پرایم، A5، فردا T5، لاماری، چانگان cs35 دیدم در مجموع خدمات و آپشن و قدرت x5 بهتر بود و خریداری کردم
موفق و پیروز باشید.🙏
ماشین من در سراشیبی تند موقع حرکت رو به جلو متاسفانه به عقب می رود و گاز زیاد هم میدهم با حالت تیک اف حرکت میکند
کسی این مشکل رو داشته؟
سلام آقا من kmc x5 از روزی که ماشین رو تحویل گرفتم کمک جلوش رو دست انداز بزرگ تق تق میکنه
چندبار نمایندگی بردم حل نشده، کسی راه حلی داره؟
بین اریزو 6 پرو و ام وی ام x55 پرو و KMC X5 کدوم رو پیشنهاد میکنید برای مصرف روزانه
و اینکه قطعاتش در دسترس باشند؟
تا رنج قیمت 1 میلیارد و هشتصد چه ماشین صفری پیشنهاد میکنید؟
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
سلام، خدا قوت
آیا آیینه های خودرو x5 رو هنگام حرکت، میتونیم جمع کنیم؟
مثلا برای ورود به یک پارکینگ کم عرض یا کوچه ی کم عرض.
سلام وقت به خیر، متاسفانه سپر ماشین به دیوار پارکینگ مالیده شده و چندتا خط سفید افتاده
سمت عقب ماشین اون تیکه کوچیک سپر.
ماشین هم مشکی هستش
بهترین راه کار چیه؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم .
درود، برند ای سی یو در kmc x5 چیست؟ آیا دلفی است یا به مدل تولید (مثل j7 ) فرق میکند؟
سلام ماشین رو خاموش کردم بعد از چند دقیقه روشن کردم امپر صفر شد!
البته دماهای چهل درجه بود، می اب به مخزن اضافه کردم درست شد به نظرتون طبیعیه؟
سلام دوستان گلم، بین kmc x5 و x55 pro کدوم بهتره؟
لطفا دوستانی که داشتن راهنماییم کنن.
سلام وقت به خیر سوالی از حضور عزیزان داشتم.
بنده اشتباه کردم باد لاستیک ماشین رو کم کردم و از اون موقع علامت تعجب بالای چراغ بنزین روشن میشه.
ایا دلیلش کم کردن باد لاستیک بوده؟ باد لاستیک چند درجه باید باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بزرگواران.
سلام من چند وقتيه kmc x5 خريدم مصرف سوختش حس ميكنم خيلی خيلی بالا هست
راه ده دقيقه ای يك خط ميسوزونه كسی ميدونه من چيكار كنم؟
و اينكه از درب عقب سمت راست صدا مياد انگار در بسته نشده صدا تق تق مياد تو دست انداز
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام kmc x5، راجب شمع این ماشین میخواستم بدونم
شرکت شمع خوبی گذاشته رو ماشین یا نه؟
چون موتوره این ماشین بیش از اندازه داغ میکنه، خروجی اگزوز هم حرارت بالایی داره
شش پنج هزارتا کارکرده، نمیدونم ولی احتمال میدم احتراق ناقص داره
مصرف سوخت رفته بالا شتاب ضعیف شده.
دوستان سلام
گلگیرهای جلو ماشین من kmc x5 خیلی داغ میکنه دلیلش چیه
کسی پیگیری کرده؟
دستگیره در سمت راننده نه از بیرون نه از داخل باز نمیشه، مشکل چیه؟
سلام وقت به خیر، من kmc x5 دارم.
وقتی کمربند رو باز میکنم و ماشین روشن هست ترمز دستی میاد بالا.
ایا این طبیعی هست یا مشکل داره؟ ممنونم.
سلام و عرض ادب، سوالی داشتم از عزیزان.
من قبلا ماشین دنده ی داشتم، وقتی میخواستم تو سرپایینی پارک کنم دنده عقب میزاشتم و چرخ ها رو به سمت جدول
میخواستم بدونم، تو کی ام سی ایکس ۵ هم باید دنده عقب پارک کنم تو سربالایی؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام و درود، دوستان بنده تازه kmc x5 خریدم یک ماه است و تا حالا ماشین اتومات نداشتم
اگه میشه روشن کردن درست و خاموش کردن و هر ایست کامل و دنده عقب و هر چی که لازم بدونم لطف کنید بهم بگید.
من هم جای خواهر شما عزیزان.
ممنون و سپاسگزارم.
دوستان سلام عرض درب پارکینگ من کمه و برای ورود مجبورم آینه ها رو جمع کنم.
حالا تا میام حرکت کنم آینه خود به خود باز میشه😢
راهی نداره بسته بمونه؟؟
سلام من kmc x5 یه ماه خریدم ولی واسه اسفنده ۱۴۰۳ هست ولی صفر خریدم
به یه مشکل برخوردم خود به خود از دنده عقب در میاد و ترمز دستی فعال میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بین کی ام سی کی سون و ایکس 5 کدام را نگهدارم؟
سوخت ماشین x5 چقدر هست؟ از من سوختش 10 آیا به نمایندگی مراجعه کنم؟
آیا kmc x5 دوربین ثبت وقایع دارد اگر نه چجوری میشه فعال کرد چون دوربین 360 و دوربین جلو دارد.
افزایش فضای پشتی صندلی عقب وسط kmc x5
با توجه به وجود زیر آرنجی در ردیف عقب، نفر وسط اگر بزرگ جثه باشه کمی پشت کمرش سفت هست و نشیمن کمی محدود، شاید در مسافت طولانی کمی اذیت بشه
آیا زیر آرنجی عقب جدا میشه؟ یا کفی صندلی جلوتر میاد؟
جالبه خیلی ها اصلا این ماشین رو از نزدیک ندیدن فقط نظر منفی میزارن.
عزیزم بیا سوارشو عقب جلو کن ببین تعلیق رو لذت میبری یا نه تعلیق مولتی لینک مگه میشه بد باشه؟
تو رنج قیمت خودش رقیب نداره میشه بفرمایید چی دقیقا مد نظرتونه که ایراد میگیرید؟
من این ماشین گرفتم خیلی به بنزین حساس هست
با اینکه مکمل ژرمینوم آلمانی داخلش ریختم ولی ناک میزنه
مشکل دنده عقب در سراشیبی که اکثر ماشینای چینی دارن باید با auto hold حرکت کنید.
مشکل کیفیت سوخت رو مسئولین باید حل کنند مردم پول میدن خودرو توربو شارژ میخرن که بنزین سوپر در شهرستانها پیدا نشه؟
خب بنزین سوپر رو وارد کنید بهتر از اینه که موتور خودروهای توربو شارژ خراب شه.
کرمان موتور هم باید به فکر واردات بنزین سوپر باشه تا مردم از بابت بنزین سوپر در شهرستانها نگران نباشند.
یک فرمول یاد شما میدهم تا بتوانید تشخیص دهید چه ماشینی واقعا ضعیف است.
شما قدرت موتور رو در 10 ضرب کنید و بر وزن ماشین تقسیم کنید اگر عدد به دست آمده از 1 کمتر بود به هیچ وجه نخرید.
اگر از 1 بیشتر بود ضعیف نیست و هر چه این عدد بزرگتر بود قویتر است.
در مورد ایکس 5 این عدد 1.102 است که در رده خود بسیار خوب است.
ایکس 5 در رده قیمتی خود بهترین گزینه بازار است شک نکنید.
kmc x5 اصلا ارزش خرید نداره چون هم قدرتی نداره و قطعه هاش نیست.
کرمان موتور اصلا قطعات این ماشین رو نداره من ماشینم الان ۸۰۰۰ کارکرد هست ecu سوزونده 1 ماهه میخوان قطعه جور کنن نمیتوانند.
با سلام و احترام من حدود 40 مدل ماشین سوار شدم.
بدون هیچگونه تعصبی این متن رو می نویسم شاید بتونم کمکی به خریداران x5 کرده باشم.
ایراد و کمبودها که در عملکرد فنی ماشین تاثیر چندانی ندارد ولی در آپشنها چرا.
بهتره موضوع بدقولی شرکت در تحویل خودرو را با عملکرد فنی ماشین قاطی نکنیم. (هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد)
KMC T8 یا KMC X5
میخواهم ماشین بخرم بنظرتون برای مسافرت طولانی و احساس راحتی در ماشین کدام ماشین بهتره؟ KMC T8 یا KMC X5
ذخیره