گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فردا t5 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
واقعا ماشین پر مصرفیه صدی ۱۳ چرا آخه، اخه موتور پر قدرتیم نداره!
سلام من امروز رفتم نمایندگی تحویل فوری اقساطی خریدم ماشینم تحویل گرفتم آوردم خونه ۳۰ دقیقه بیشتر طول نکشید ماجرای کسایی که ثبت نام کردن تحویل نمیدن چیه؟
چون نرم و لطیفه میتونی همیشه توش زندگی کنی😂
بهترین هدیه اول برای خودت بعد برای کسی که دوستش داری
من برای دخترم خریدم بیشتر از حد انتظارم ذوق کرد
هنوز قانع نشدی پتو کوسه ای بخری؟ ویدیو رو ببین😂🤣
سلام دوستان من از بهمن ۱۴۰۲ ثبت نام کردم برای T5 و بعد از یک سال و نیم تبدیل به T5 پلاس شد
الان بعد از حدود دو سال، هنوز ماشین رو تحویل نگرفتم و لاشه چک های قبلی رو هم عودت ندادند
لطفا هر شکایت و تجمع اعتراضی و ... شد من را هم مطلع کنید، آمادگی دارم تا ضمن همکاری، پیگیری و کمک نمایم
من تهران هستم و ثبت نام خودرو هم در چهارراه پاسداران انجام شده
به من هم پیامک بدهید با سپاس.
09106162830
متاسفانه خیلی از دوستان بزرگ نمایی میکنن، اقا شرکت یک سال عقب افتادگی داشته که داره جبران میکنه و تمام اون هایی که اخر سال ۴۰۲ تا اوایل ۴۰۳ هستن براشون دعوتنامه یا اومده یا به زودی میاد
و چیزی که من یادمه خود نمایندگی گفت ببین برای تحویل رو ۱۲۰ روز کاری که میشه ۵ ماه فکر نکن و حداقل ۸،۹ ماه بعد دعوتنامه میاد
اما الان خوب خداروشکر شرکت داره زودتر تحویل هارو اوکی میکنه تا عقب افتادگی جبران بشه یکم زمان میبره
و مطلب بعدی اینکه بعصی از دوستان چون خواستن به t۵ پلاس تبدیل بزنن چند ماه عقب افتادن
وگرنه تمام اون افرادی که از اخر ۴۰۲ تا اوایل ۴۰۳ تو این دو ماه اینده ماشینو به ترتیب نوبت و تکمیل وجه هاشون تحویل میگیرن
منم مثل شما خودم خریدارم اما با چشم باز و نگاه مثبت رفتم جلو و سعی کردم اطلاعات دقیق بگیرم که الان گفتم خدمتتون، خوش باشید
بخدا منم برج ۳ خرید زدم اما از اونجایی که میدونستم تاخیر داره پرداخت دوم رو اصلا انجام ندادم و فقط با همون پرداخت اول امتیازو نگه داشتم که خوب خداروشکر الانم دعوتنامه اومده و یکجا واریز میکنم و میدونم حدودا ۳ تا ۴ ماه دیگه نسبت به زمان تکمیل وجه انشالله تحویل میشه، البته اگه پلاس نخوام.
سلام بنده ثبت نامی آخر بهمن ۴۰۲ خودرو t5 فرداموتور هستم
الان که آخر مرداد ۱۴۰۴ شده هنوز هیچ خبری از شاسی خودرو نیست و فقط میگن مهر یا آبان تحویل میشه.
طی این مدت هم هر بار که به شرکت مراجعه کردم همون جواب تکراری رو دادن: "دو ماه دیگه ماشین تحویل میشه".
واقعا چرا هیچ نهادی جلوی این همه بیمسئولیتی رو نمیگیره؟
چطور ممکنه چنین شرکتهایی بدون اینکه تعهدات قبلی خودشون رو انجام بدن، دوباره ثبتنام جدید داشته باشن؟
چرا بهشون مجوز فروش میدید وقتی خودروهای قبلی رو هنوز تحویل ندادن؟
کجاست سازمان حمایت از حقوق مصرفکننده؟
وزارت صمت کجاست که پیگیری کنه؟
چرا همه چشمشون رو روی این موضوع بستن و هیچ واکنشی نشون نمیدن؟
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
سلام دوستان عزیز، این مطلبی که میخوام بگم، برادرانه ست و ازتون خواهش میکنم حرکتی متحد بزنید تا از این وضعیتی که دچار شدیم خلاص بشیم.
فردا موتور حدود 8 هزار تعهد معوق داره و اگر خیلی هنر کنه و بهانه های واهی نیاره، ماهی هزارتا از تعهداتش رو تحویل بده.
پس داداش گلم اگر ثبت نامی های بهمن و اسفند 402 رو در نظر بگیری که کم هم نیستن، خوشبینانه حساب کنی متوجه میشی احتمالا کی ماشینتو میگیری.
مثلا اگر مهرماه 403 ثبتنام کردی، بدون که همینجوری ماشینتو زودتر از ماه دی تحویل نمیدن مگر اینکه کاری کنی.
من خودم اولین و بهترین راه پیشنهادیم شکایت هست. بدون فوت وقت برو دفتر قضایی و ثبت شکایت کن بعد شروع کن تو تمام این سامانه هایی که میزارم ثبت شکایت کن.
سامانه 135 ميز خدمت الکترونيک سازمان تعزيرات حکومتی
موضوع شکایت: مثلا عرضه خارج از شبکه یا گران فروشی
درخواست: الزام به تحویل خودروی قراردادهای معوق شده شرکت فردا موتور
سامانه شکایت 124 سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
موضوع شکایت: عدم ایفای تعهدات از سوی شرکت فردا موتور
همچنین تو سامانه های زیر برای اینکه حساسیت دستگاههای نظارتی هم به نتیجه بخش بودن پیگیری هامون اثر بزاره ثبت شکایت کنید تا به وزارت صنعت و سازمان حمایت و وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات فشار بیارن.
سامانه ۱۳۶ سازمان بازرسی کل کشور
سامانه ۱۱۱ مرکز ارتباطات مردمی و رسیدگی به شکایات ریاست جمهوری
تو این دوتا سامانه بالایی با موضوع: شکایت از وزارت صمت و وزارت دادگستری بعلت ترک فعل نسبت به برخورد قانونی با فردا موتور جهت انجام تعهدات قراردادی معوق شده
تو این آخری هم اگر بتونید از مقام قضایی استان خودتون وقت بگیرید و حضوری برید پیشش خیلی خوبه.
سامانه ۱۲۹ مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه
اینها ساده ترین راه و کم هزینه ترین هست.
از هرجایی که هستی با یه گوشی موبایل میتونی این کارو بکنی.
حالا اگر تونستید تجمع درست و حسابی هماهنگ کنید هم من پایه ام ولی شکایت رو حتما انجام بدید.
نمیدونم به چی و به کی قسمتون بدم.
خواهش میکنم این شرکت بی همه چیزو بی آبرو کنید.
۱۷ ماه پیش در نمایندگی قزوین ثبت نام کردم و هنوز خبری از تحویل نیست و هیچ پاسخ روشن و مکتوبی هم نمیدهند.
توصیه میکنم به هیچ عنوان پول و دارایی خود را با ثبت نام آتش نزنید.
سلام خدمت دوستان، من ماشین تی۵ رو از بازار آزاد خریدم و پنج هزار کارکرده
ولی از روزی که خریدم همه اطرافیان میگن این آشغال چیه خریدی و خیلی حس منفی بهم میدن
در حالیکه با توجه به بودجم انتخاب خوبی بوده برام و راضیم
الان با نظرات منفی دیگران علی رغم میل خودم میخوام ماشینمو بفروشم و هایما کارکرده بخرم
دوستان لطفا راهنماییم کنید که چه تصمیمی درست تره؟
سلام من t5 مرداد 1403 ثبت نام کرده ام و بعد مجبور شدم به خاطر اینکه زود تحویل بگیرم در طرح تبدیل آن را به t5 پلاس تبدیل کردم
ولی هنوز ندادهاند چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
این یک شرکت کلاه بردار هست ماشین من رو (FMC t5) از سال ۴۰۱ که ثبت نام کردم نداده
گول این بی شرف هارو نخورید.
کم آوردن کولر مخصوصاً در دور موتور بالا در فردا T5
در جاده های کوهستانی که دور موتور بالا میره کولر کلا قطع میشه و خیلی اذیت میکنه.
چرا اینجا اینقدر دعوا هست
من سال 86 ال 90 فول میخواستم بخرم
با هرکس مشورت کردم میگفتند نخریا لوازمش نیست و خوب نیستا و …
ولی خریدم و … تا الان هم ال 90 تو بورسه و کسی نمیگه بده بعد از این همه سال که از تولیدش گذشته
فردا موتور هم تازه اومده و جریان همین ال 90 داره
اینکه دیر و بد تحویل میدند درسته.
خاطرتون باشه ایران خودرو هم سالهای گذشته دیر تحویل میداد
امکانات و فنی به نظر شخصی من از خیلی از چینی ها سرتر هست
به امید روزی که نمایندگی جنرال موتور و تویوتا تو کشورمون باز بشه و اینجوری سر ماشینهای چینی با همدیگه توهین نکنیم.
باسلام و خدا قوت ماشین t5 فرداموتور دارم مدل 1402
نور چراغ ضعیف و کم نور است
دیشب از خودروی سبقت گرفتم بخاطر نور اون جلوم سایه افتاد
راهکار و تجربه سروران ارجمند چیه چه لامپی بگیرم؟
با تشکر از عزیزان.
من تیر ۱۴۰۳ یک دستگاه T5 ثبت نام کردم
الان با این اوضاع میگن آذر تحویل میدیم باز هم وعده و دروغ.
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه با این اوضاع باید چیکار کنیم
09027520404
سلام هر کس مایل بود این متن را تکمیل کنه و در سامانه ۱۲۴ وزارت صمت ارسال کنه
متن ایمیل پیشنهادی:
باسلام،
احتراماً اینجانب ……………………………… فرزند ……………………………، با شماره ملی …………………… و شماره تماس …………………………، در تاریخ ………………… در طرح فروش لیزینگی خودروی FMC T5 شرکت فردا موتور ثبتنام نمودهام.
طبق اعلام نمایندگی، خودروی موردنظر در حادثه اخیر انبار شرکت آسیب دیده و تحویل خودرو با نقص انجام نشده است.
علیرغم پیگیریهای متعدد، شرکت فردا موتور هیچ گزارش رسمی قابل استنادی در خصوص محل دقیق حادثه، میزان خسارت و وضعیت فعلی خودرو ارائه نکرده است.
درخواست میشود در راستای حمایت از حقوق مصرفکننده، موضوع بررسی شده و دستور اقدام قانونی برای:
مستندات کامل قرارداد، مراحل اپلیکیشن، مکاتبات و عکسهای مرتبط موجود است.
با تشکر و احترام،
[نام و نام خانوادگی]
شماره تماس: ……………
تاریخ: ……………
سلام نزدیک به ۶۰۰ نفر آنلاین هستند ولی حمایت نمیکنید و نظر ثبت نمیکنید تا به گوش مسئولین برسد این یک خیانت است.
من اسفند ۴۰۲ ثبت نام کردم T5 امروز ۱۹ تیر ۴۰۴ هست هنوز هیچ خبری نیست،خدا لعنتتون کنه خیلی آدمهای پستی هستید.
سلام، لطفا دقت فرمایید
اینجانب در ابتدای دی ۱۴۰۱ با موعد تحویل ۶۰ روز یک دستگاه FMCT5 خرید کردم، اما در نیمه آذر ۱۴۰۲ تحویل دادند و جالب اینکه خودروی تحویلی به اینجانب پس از #تست رنگ، مشخص شد رنگ دارد!!!
بر اساس گارانتی البته با کمی دردسر خودرو را برگشت دادم و در نهایت در اردیبهشت ۱۴۰۳ تحویل گرفتم.
نکته مهم بعدی جرایم تاخیر در تحویل است که می بایست تقریبا با تحویل خودرو در وجه خریدار پرداخت شود برای اینجانب که بیش از ۱۴ ماه از تحویل گذشته هنوز انجام نشده و معلوم هم نیست کی پرداخت شود
با افزایش ارزش پول در برابر ارز متوجه زیان در این بخش هم می شوید
به عنوان مثال برای اینجانب قیمت دلار در اردیبهشت ۱۴۰۱ حدود ۴۰ هزار تومان بوده و در تیر ۱۴۰۴ حدود ۸۵ هزار تومان!!!
مصرف بنزین درج شده در کاتالوگ کاملا نادرست است در جاده برون شهری با سرعت بالای ۱۰۰ کیلومتر صدی سیزده که اگر سرعت به ۱۵۰ برسه به صدی شانزده هم می رسد
البته در سرعت ثابت زیر صد در جاده برون شهری و کفی با کروز حدود هفت و نیم.
باتری بسیار بی کیفیت یعنی اگر دو هفته خودرو استارت نخوره باتری خالی میکنه و درصورت چندبار استارت زدن تنظیمات کامپیوتر پاک میشه و با روشن شدن خودرو به صورت باطری به باطری تازه متوجه می شوید کلا تنظیمات ماشین بهم ریخته و مجدد باید برای تنظیمات به نمایندگی مراجعه کنید
در این حالت خودرو خیلی بد کار می کنه و با مکافات راه میره حداکثر ۸۰ کیلومتر با صدای گاز زیاد.
این موارد را صرفا از این جهت عرض کردم که واقع بینانه و با اطلاعات و تجربیاتی که از دارندگان خودرو دریافت میکنید اقدام به خرید کنید.
سلام دوستان فردا بنده با یک بشکه ۴ لیتری بنزین در نمایندگی تهران خیال همتون راحت میکنم ببینم کی باید جواب مارو بده
با عرض سلام خدمت خریداران خودرو t5 فردا موتور
ماشین فوق العاده نرم و از لحاظ کابین نسبت به همه رقبای خود سرتره و فنی که فوق العاده هست.
من هیچ عیبی از این ماشین نمیبینم
الان فقط شرکت در تحویل خودرو تاخیر زیادی داره که اونم موقع ثبت نام بهم گفتن که حداقل ۱۰ ماه طول میکشه ولی تعهدش ۴ ماهه بود.
من این خودرو را به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم.
از لحاظ خرید فروش دست دوم هم چون کارخانه در داخل کشور تولید میکنه قطعا به تولید انبوه برسه بهتر هم خواهد شد.
سلام خرداد 1403 برای t5 تحویل 120 روز کاری ثبت نام کردم
مرحله دوم پولم هم پرداخت کردم ولی هیچ خبری از دعوت نامه نشد
حالا هم که بهانه حمله به خط تولید دستشون آمده و متاسفانه پیشنهاد جایگزین هم شامل حال ما نمیشود، میگن چون دعوت نامه صادر شده
یکی نیست به ما بگه تکلیف چیه وزیر صنعت کجای این صنعت قرار داره
آیا درد مردم رو نمی فهمه؟
بنده شهریور ۱۴۰۳ خودرو T5 ثبت نام کردم، الان ۶/۴/۱۴۰۴ حتی حواله خودرو تحویل نگرفته ام.
خدا ازتون نگذره، آنقدر دروغگو هستید…
از همون اول بگید یکسال زمان میبرد، پاسخگو که نیستید
نمایندگی اهواز سام خودرو تحویل ۹۰ روز کاری اعلام کردن!
واقعا شرکت بدردنخور و دزدیه
واحد فروش بی عرضه و پول مردم خوار
دروغگو و کلاهبردار.
خطوط تولید فرداموتورز مورد حمله موشکی اسرائیل واقع شد.
حمله اسرائیل به خودرو سازی فردا موتورز در بروجرد
کشته شدن جمعی از پرسنل خط تولید و ایجاد خسارت شدید!
روابط عمومی فردا موتورز با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد:
حوالی ظهر امروز شنبه 24 خرداد 1404 سایت تولیدی فردا موتورز در شهر بروجرد استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت که خسارات مالی و جانی گستردهای بر جای گذاشت.
با توجه به آتش سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است
اما ارزیابیهای اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد ضمن آنکه خسارات وارد شده به خطوط تولید، قطعات آماده تولید و خودروهای ساخته شده نیز شدید بوده است.
بنده اسفند سال ۱۴۰۲ یک خودرو t5 اقساطی یک ساله ثبت نام کردم پول واریز کردم و قرار بوده که ۴ ماهه ماشین تحویل بگیرم
که الان بعد از گذشت ۱۷ ماه، خبری از خودرو نیست.
پاسخ شرکت با کمال پررویی اینه که قطعات خودرو با تاخیر وارد می شوند، هر بار یک وعده دروغین میدهند.
جالب اینجاست که این شرکت علی رغم اینکه نتوانسته تعهدات سال ۱۴۰۲ خود را تحویل دهد، باز همچنان در سال جاری یعنی ۱۴۰۴ با وعده تحویل ۱۵۰ روزه ثبت نام میکند!
لذا کلیه مشتریان این شرکت، خواستار ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی می باشند
با تشکر.
سلام من سال ۴۰۳ برج ۴ ثبت نام کردم ۱۲۰ روزه t5 الان یک سال گذشته نمایندگی زنگ میزنم یا جواب نمیدن یا میگن الان خودمون پیگیری میکنیم و خبر میدیم دیگه جواب نمیدن
ای کاش یه نهادی به این قضیه ورود میکرد با پول و اعصاب ملت این طور بازی نشه.
جمع زیادی از مشتریان فردا موتور، سال ۱۴۰۲ پول واریز کرده اند و قرار بوده که ۴ ماهه ماشین تحویل بگیرن؛ که الان بعد از گذشت ۱۷ ماه، خبری از خودرو نیست.
پاسخ شرکت با کمال پررویی اینه که قطعات خودرو با تاخیر وارد می شوند؛ هر بار یک وعده دروغین میدهند.
جالب اینجاست که این شرکت علی رغم اینکه نتوانسته تعهدات سال ۱۴۰۲ خود را تحویل دهد، باز همچنان در سال جاری یعنی ۱۴۰۴ با وعده تحویل ۱۵۰ روزه ثبت نام میکند!
لذا کلیه مشتریان این شرکت، خواستار ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی می باشند.
با تشکر.
فردا موتور یک ساله ثبت نام t5 کردم هنوز ماشینمو نداده
اقای سلامتیان وجدانم خوب چیزیه ۱۲۰ روز کاری قرار شد ماشینم را بهم بدین
فردا موتور ثبت نام نکن سلامتیان خودرو شرکت کلاه برداری است
تحویل ماشینش ۱۲۰ روز تعطیلیه نه ۱۲۰ روز کاری است!
دوستان از طریق سامانه 111.ir از وزارت صنعت به عنوان متولی مجوز پیش فروش شکایت کنید . من شکایت کردم و با من تماس گرفتند . لطفاً چند دقیقه وقت بگذارید و همه شکایت ثبت کنید تا شاید اثر گذار باشه .
سلام وقت بخیر فردا موتور خیلی بدقول هست.
بنده فروردین 1403 ثبت نام کردم الان اردیبهشت 1404 هست...
بهمون گفتن تبدیل به T5 پلاس کنید که خرداد ماه بهتون بدیم
اما انگار قول سر خرمن هست چون حتی صدور حواله هم نیومده…
امیدوارم یه شیر پاک خوری توی سازمان حمایت از مصرف کننده یا دولت پیدا بشه از این مردم مظلوم که به امید سوار شدن خودرو ثبت نام کردند حمایت کنه…
با تشکر.
کلاهبردارترین شرکت خودرویی ایران فردا موتور هست
من ۴ بهمن ۱۴۰۲ برای یک دستگاه خودروی t5 پول واریز کردم متاسفانه تا امروز مورخه ۵ فروردین ۱۴۰۴ خبری از تحویل ماشین نیست.
سلام من حدود ۱۷ ماه که t5 دارم و بیشتر در مسافرت از ان استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم
چون نسبت به اسپورتج و توسان نرمتر و تکان کمتری داره و نسبت به پولی که پرداخت میکنی باید مقایسه داشته باشی.
۱۵ ماه است t5 از گروه خودرویی آسا تبریز ثبت نام کردم، قرار بود ۴ ماه کاری تحویل بدهند حالا شده ۱۴ ماه؟
هر روز یک دروغ؟؟ کسی در این مملکت چرا به داد مردم رسیدگی نمی کنند؟؟
این خودرو را هفت ماهه دارم و باهاش در انواع گردنه های پر شیب و ... حدود 13000 کیلومتر رانندگی کرده ام.
هیچ مشکلی نداشته ام غیر از باک نسبتا کوچکش.
این مواردی که در مورد خنگی گیربکسش ذکر شده اصلا اینجوری نیست
شاید خودرو تست شده تنظیم نبوده یا مشکلی داشته است.
سلام من فروردین ماه سال گذشته ثبت نام کردم دعوت نامه اومده همه چیز رو تسویه کردم اما برای تحویل امروز فردا میکنند.
در ضمن دوستان سود هم دروغه از یه طرف میدن ازده جا با هزار بهانه پول میگیرند.
سلام ماشین t5 دارم 55 هزار تا کار کرده تا الان 2 بار پوسته کارتل قلاویز شده (جای پیچ تخلیه روغن)
الان میگن باید عوض بشه گارانتی هم شامل نمیشه جزء قطعات مصرفی هستش.
هیچ ماشینی زیر ۳۰۰ هزار کیلومتر اینجوری نمیشه غیر از فردا موتور
شرکت قطعات مصرفی بی کیفیت تولید میکنه مشتری باید ضررش ببینه.
ذخیره