گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات ام جی 5 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
سلام من برج ۴ سال گذشته sx5 نام نویسی کردم ماشین تحویل ندادن
حالا هم با دروغ با ما گفتن ۳۰ mg5 میدیم که وقتی سند تغییر رو داشتم امضاء میکردم تو همون قید شده بود ۱۲۰ روز کاری که باز هم دروغ جدیده
خدا لعنت شون کنه روزی ۱۰۰ بار از اطرافیان سر خورده میشم که پول حروم کردم باخت دادم شرمنده زن و بچه ام شدم.
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
سلام، یکی از وارد کنندگان قطعات ماشین در کردستان میگفت ماشین MG5 که جدیدا وارد کشور شده و قرار است توسط فردا موتور واردات آن انجام شود، سابقه بدی در کشورهای اطراف مانند عراق دارد و اینکه موارد خرابی در موتور آن زیاد است.
آیا حرف این فرد صحت دارد و اینکه این ماشینی که بعضی از افراد در شرکت فردا موتور ثبت نام کرده اند قرار است وارد کشور شود همان مدل موجود در کشورهای عربی مانند عراق است یا با آن فرق میکند؟
سلام عزیزان کسی mg5 ثبت نام کرده؟
من اسفند 1403 ثبت نام کردم قرار بود تا خرداد 1404 تحویل بدن خبری نشد محمدی هستم 09128411351
کسی شرایط منو داره تماس بگیره یا بیاین باهم شاکی بشیم و شکایت تنظیم کنیم.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
خودرو mg5 فردا موتور
سلام به همگی دوستان
بنده یک دستگاه خودرو mg5 ثبت نام کردم و با کلی بدبختی تحویل گرفتم
تا زمانی که قرار بود دعوت نامه بیاد برم چک های ماشین رو بدم خیلی سریع کارمندای اونجا جواب میدادن
ولی حالا که بحث دریافت پلاک شده ۳ هفته هستش که هیچ کدام از اونا جواب نمیدن
حتی موبایلشون رو هم جواب نمیدن
اگر در بحث پاسخگویی برای دریافت پلاک این کارها رو انجام میدن وای به اون روزی که تصادف بکنی بخواهی که از شرکت تأمین قطعه بکنی!
ذخیره