گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فیات سی ینا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
412 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
سلام شیشه بالابر سمت شاگرد فیات سی نا گیر کرده نه پایین میاد نه بالا انگار اتصالی داره
فقط تق تق میکنه به صورت دایم، مشکل چیه؟
ده سال پیش فیات سی ینا خریدیم
ماشین محشر و کم استهلاکی بود و قدرت و کشش در حد یه ۲۰۶ تیپ ۲ اما همه قطعات ماشین یا ایتالیا بود یا آلمان.
به ولله یه چیزیش خراب میشد باید پنج برابرشو به کسی که اون قطعه رو داشت میدادی تا میتونستی تعمیر کنی ماشینتو.
اصلا حواست به خودت هست؟
من از نظر راحتی و مصرف پایین و اعتماد به نوع قطعات اون خیلی ازش راضیم و ماشین خوبیه حتی نسبت به ماشین های روز ایرانی و چینی که الان صفر اونها هم دردسر های خودشو داره چه بره ۱۰ سال کار کنن.
من یه فیات سینا دارم… تو این ۵ سال حتی یه ریال خرج اضافی نداشته، حتی روغن و فیلتر و این چیزا هم دست نخورده!
فیات سینا هایی که تو ایران هستن، موتوراشون تو ایتالیا بسته شده، یعنی جنس اصل!
خودم چند بار تست صفر تا صد گرفتم، با این بنزینای آشغال، حدود ۱۲-۱۳ ثانیه زده که واقعاً خوبه و اصلاً جلو لوگان کم نمیاره.
حداکثر سرعتشم ۲۲۰ تاست! البته لوگان تو سرعتای بالا یه حس بهتری داره، که خب به خاطر حجم موتورشه.
به نظرم ارزششو داره که سوار یه فیات بشی، ماشینی که شاید برای خیلیا جذاب نباشه و رو بورس هم نباشه، ولی لااقل مثل این ماشینای داخلی نیست.
فیات سی نا 100% از همه رقیباش سرتره! من یه ماکسیمای 83 داشتم، ولی دیگه شده بود خرج پشت خرج، مصرفشم وحشتناک بالا بود.
فروختمش، میخواستم یه 206 تیپ 6 بگیرم، ولی یه بار پشت فیات رفیقم نشستم، تازه فهمیدم ماشین یعنی چی!
همون موقع تصمیم گرفتم یه فیات بگیرم، الانم خیلی ازش راضیم.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
از این دستگاه در طول سه سال گذشته ۶ تا برای جاهای مختلف گرفتم
قیمتش در مقابل چیزی که تحویل میگیری واقعاً هیچی نیست
به همه پیشنهاد میکنم بگیرن، چون با این وضع آب ایران (که حتی تو پایتخت TDS بالای ۵۰۰ داریم) واقعاً نیازه
آبی تحویل میگیرین که حتی بهترین مارکهای آب معدنی دنیا هم همچین کیفیتی ندارن.
یکی از خروجی کوئل فیات سی ینا خراب شده، راهکار چیه؟
آیا کوئل ماشین دیگه ای هست که به فیات سی ینا بخوره؟
ذخیره