search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

نیسان سرانزا | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات نیسان سرانزا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 702 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام نیسان سرانزا

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس majid
majid981 majid
3 ماه پیش

مقایسه نیسان سرانزا با رونیز

دوستان بین سرانزا و رونیز کدوم رو پیشنهاد میدین، آیا موتورشون یکیه یا فرق دارن؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس نیرم
nematnezhad نیرم
8 ماه پیش

تعمیرکار نیسان سرانزا

دوستان کسی سراغ دارین کولر دوم سرانزا رو‌ درست کنه؟ تعمیرکار حرفه ای سرانزا سراغ داشته باشین عاالیه.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس رحیم
rahimros65 رحیم
12 ماه پیش

سلام به عنوان کسی که چندین سال نیسان سرانزا رو داشتم خواستم اطلاعاتی بدم در موردش اولا نسبت به قیمت این خودرو واقعا ارزنده است هیچ تفاوتی از نظر فنی و موتور و گیربکس با رونیز و پیکاپ نداره اما قیمتش خیلی مناسبتره .

دوما سه ردیف صندلی هست و اتفاقا در بین خودروهای هفت نفره ی موجود ردیف سوم جا پای خوبی داره . من یه مسافرت مشهد با ۷ نفر رفتم.

نکته بعدی کولر دوم خودرو و کولباکس هست که اگر هم خودرو مزایده ای باشه و کولر دوم نداشته باشه با قیمت ۵ میلیون میتونید مجددا راه اندازی کنید و لذت ببرید.

در مقایسه با رونیز نرم تره و سواری خیلی بهتری میده . در زمان خودش از رونیز گرونتر بوده و لوکس تر محسوب میشده از روکش صندلی مخملی ( ماکسیمایی) و آینه های کروم که در رونیز صندلی ها پارچه ای هست و آینه ها پلاستیکی و کولر دوم و کولباکس اینکه لوکس تر بوده رو میشه فهمید.

نکته بعدی اینه که صندلی های ردیف دوم بر خلاف رونیز قابلیت جابجایی پشتی رو دارن و ردیف دوم بسیار راحتتره و جا پای بیشتری نسبت به رونیز داره.

در پیکاپ هم که ردیف دوم عملا بدون استفاده است. صندلی ردیف سوم قابلیت تا شدن و برداشته شدن دارن که در این صورت فضای صندوق عقب عالی میشه و دونفر میتونن دراز بکشن که خیلی از دوستان طبیعت گرد اینطوری استفاده میکنن.

1 dislike icon
ذخیره copy
هر میوه‌ای میخوای بریز توش

حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه

• حتی هویج هم برات پودر میکنه!
  • توی کمتر از یک دقیقه هم ظرفشو بشور و تمام!

یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.

مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس سینا
sina سینا
12 ماه پیش

شيش ساله يه سرانزا دارم باهاش كوه و كويرو دشت و دمنو سابيدم بعد بيست سال جلو بنديش هنوز فابريكه خودشه موتور و گيربكسش باز نشده ،سواريش خيلى نرمه مصرفش كمه جاداره عمرا جايى بذاره ادمو.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس صدرا
sddra صدرا
12 ماه پیش

نیسان سرانزا اکثرا خودرو حمل پول بود سال نود و هفت بانک ملی تعداد زیادی شو با قیمت چهل الی پنجاه میلیون فروخت.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمد
mmhd محمد
12 ماه پیش

ده سال نیسان سرانزا دارم واقعا ماشین بی آزاریه لوازم و مکانیک فراوون همه چیش حتی قطعات تزیینی داخلش در دسترس قیمت لوازم معقول دوام خوب مصرف معقول صدی 11 تا 13 به شدت به عنوان یک نفر که ده سال این ماشین رو داره توصیه میکنم همین اسم ژاپن پشتشه کافیه برای خریدش.👍😍

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس بهنام
behnamx بهنام
12 ماه پیش

من یک سال و نیمه نیسان سرانزا دارم و باید بگم واقعا برتری های خاصی نسبت به رونیز و پیکاپ داره. و اگر یه اس یو وی آفرود بخواین به هیچ وجه پشیمون نمیشن از خریدتون.

همین الانم دارم باهاش میرم کویر.😂

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس داوود
davoood داوود
12 ماه پیش

خداییش خوبه میارزه سرانزا سواری خیلی نرم تر از پیکاپ و رونیز داره با قیمت های نجومی که که واسه رونیز میدن به نظرم این ماشین بیشتر میارزه تا رونیز های هم سنش که ۲۰۰-۳۰۰ بالاتر از این قیمت میدن با توجه به نرمی اتاقش نسبت به رونیز.

0 dislike icon
ذخیره copy
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > نیسان > نیسان سرانزا