گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات هایما s7 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
سلام خدمت دوستان عزیز با توجه به تجربه شما اگه بخواهید بین هایما s7 و جک s5 انتخابی داشته باشید کدام رو انتخاب میکنید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دیدی موقع دویدن به نفس نفس می افتی یا حس سوزش سینه داری؟
قشنگ حس میکنی ریه هات سبک تر شده و راحت تر نفس میکشی.
قیمت خاصی نداره، امتحان کن و خودت معجزشو ببین.
سلام نظرتون بین هایما s7 و فیدلیتی کدام است؟
سلام من چندین بار هایما ثبت نام کردم اخیرا که ثبت نام بود چهار تا ثبت کردم تا از شانسم یکی در بیاد.
متاسفانه متوجه شدم که سو استفاده از پول های بلوکه مردم میکنند.
ماشین هائی که خریدار ندارن میدن دست مردم ماشین های خوب را خودشون برمیدارن یا میدن دوست آشنا.
هایما چه s7 چه s8 خدایی نسبت به رقبا تو راه رفتن از همه سرتره، راننده پشتش باشه لذت میبره از شتابش،تو رنج قیمت خودش عالی🔥❤️ هایما اس7 دارم 200 تا پر کردم باش عالیه.
سلام به همه دوستانی که هنوز تو خرید هایما s7 پلاس مرددن!
من بیش از یک ساله که صفرش رو خریدم و تا الان ۳۳,۰۰۰ کیلومتر باهاش رانندگی کردم. خواستم تجربهمو باهاتون به اشتراک بذارم:
در کل، با این بودجه، اگه دنبال یه ماشین کمدردسر و مطمئن هستید، به نظرم گزینه خوبیه. امیدوارم تجربم بهتون کمک کنه!
مایع خودش خیلی خوشبو هستش و دیر تموم میشه
وقتی هم تموم شد هر عطری که دوست داری میتونی بریزی توش
سه حالت اسپری داره (مداوم، هر چند دقیقه یکبار، یا با فاصله طولانی)
تا وقتی بخوای میتونی پرش کنی و دوباره استفاده کنی.
دوستان میگن مواردی بوده که طرف هایما s7 رو روشن کرده سویچ داخل بوده
بعد چند دقیقه درهای ماشین قفل شده نتونسته درب و باز کنه.
شانس آورده پارکینگ خونه بوده رفته ریموت یدکی رو آورده 😳😳
تو مسافرت حواستون باشه …
حداقل جهت اطمینان یکی از شیشه هاتون پایین باشه
گفتم دوستان در جریان باشن
اگه کسی تجربه ای داره بگه.
من بیشتر ۴ ساله دارمش بجز لذت رانندگی هیچی ازش ندیدم
قدرت و شتاب بالا، هندلینگ عالی، موتور عالی و گیربکس نرم و بدون صدا، کشش عالی در سربالایی و سبقت
تا الان فقط یه لامپ ازش عوض کردم واقعا دمه سازندش گرم
اینم شمارمه کسی خواست بخره اطلاعات بگیره زنگ بزنه.
۰۹۳۷۶۱۷۳۶۲۳
علت لرزش خفیف در اتاق هایما اس۷ بخاطر چیست؟
ایا مربوط به بالانس است یا مورد دیگری است؟
من ۳ ماهه که خریدم، توی جادهی صاف و بدون شیب، با ۳ سرنشین، مصرف رو ۹.۲ لیتر نشون میداد، ولی چون توی مسیر ۶۰۰ کیلومتری مجبور شدم دوباره بنزین بزنم، فهمیدم این عدد درست نیست و در واقع حدود ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر مصرف داشت که به نظرم خیلی زیاده.
مصرف شهری هم با تجربهی من و با بنزین معمولی، حدود ۱۳.۵ لیتره، که اصلاً کم نیست.
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام من اخیرا هایما S7 پلاس خریدم و خواستم تجربهمو بگم.
از نظر امکانات و کیفیت کابین، کاملاً قابل قبوله و طراحی داخلیشم قشنگه.
خیلی نرم و راحته و رانندگی باهاش خستهکننده نیست.
شتاب و سرعتش خوبه، توی جاده کم نمیاره و توی سرعتهای بالا هم نرمی و تعادلش حفظ میشه.
مصرف بنزینش یه مقدار بالاست، ولی با توجه به مشخصات موتوریش، طبیعیه.
به طور متوسط حدود ۹.۵ تا ۱۰ لیتر در صد کیلومتر مصرف داره.
اگه دنبال یه ماشین پر زرق و برق نیستید ولی امکانات خوب و کیفیت قابل قبولی میخواید، به نظرم گزینه مناسبیه.
سلام خواستم تجربهی خودم رو بعد از یک سال و ۲۵,۰۰۰ کیلومتر استفاده از هایما s7 پلاس بگم، راستش توی این مدت هیچ مشکل خاصی ندیدم.
نه اینکه بگم بهترین ماشینه، ولی برای مسافرت خیلی راحته، مصرف سوختش توی شهر حدود ۱۱ تا ۱۲ لیتر بود و توی جاده ۷.۵ لیتر که به نظرم قابل قبوله.
کیفیت رنگش خوبه و صندوق عقب بزرگی داره که خیلی کاربردیه.
از لحاظ قدرت موتور، میتونم بگم توی این بازه قیمتی قویترین ماشینه!
سربالاییهای تند رو بدون مشکل رفتم و توی این یک سال نه بنزین سوپر زدم، نه اکتان ریختم، فقط بنزین معمولی زدم و توربوش بدون هیچ اذیتی عالی کار کرد.
هندلینگش هم از جک S5 بهتره و تا الان هیچ خرجی جز سرویس ۵ هزار کیلومتر نداشته.
کلا نظرمو در مورد ماشین های چینی عوض کرد، چون از نظر مونتاژ و کیفیت ساخت خیلی خوبه.
تنها ایرادی که به نظرم میرسه، اینه که بعضی قسمتهای رودریها خشکن، ولی اونقدر اذیتکننده نیست که بخواد رو مخ بره.
یه مشکل دیگه هم نبود تهویه برای صندلیهای عقبه، ولی دریچههای جلو به اندازه کافی هوای خنک یا گرم رو به عقب میرسونن.
هایما S7 از نظر گیربکس اصلاً قابل مقایسه با همردههاش نیست، خیلی بهتره از همهشون!
موتورشم که هیچوقت ناک نمیزنه و اصلاً نیازی به مکمل نداره، که این توی بلندمدت کلی به نفع آدمه و هزینهها رو کم میکنه.
اگه طول عمر و کیفیتش هم خوب باشه، دیگه هیچ دلیلی برای شک کردن توی خریدش، نسبت به همردههاش، وجود نداره.
یه نکته مهم دیگه اینه که نمایندگیهای زیادی توی شهرای بزرگ و کوچیک داره، که با توجه به گرونی و کمبود قطعات، یه مزیت بزرگ حساب میشه.
از طرفی، طبق تحقیق من، قطعاتش هم از بقیه ارزونتر و راحتتر پیدا میشه.
پس اگه دنبال یه گزینه مطمئن توی این رنج قیمتی هستید، هایما S7 میتونه انتخاب خوبی باشه!
ساخت برند خوش نام فورد آمریکا
بودنش نسبت به نبودنش مثل بودن و نبودن برق تو خونست
قابلیت پاشیدن کف هم داره
یه کف یکنواخت، روی تمام سطح خودرو ایجاد میکنه
فقط کافیه با یه دستمال نرم کف رو بمالید و بعد آب کشی کنید
به نسبت قیمت بی نظیره، در خریدش شک نکنید.
دوستان با ۱/۵ میلیارد شاسی بلند چی بخرم؟ کارکرده هم باشه مشکلی نیست.
ذخیره