گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پروتون جن تو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
472 نفر آنلاین
من جنتو دارم حدود کمتر از یکسال خریدم، واقعا نسبت به بقیه تولیدات داخلی باکیفیت و عالیه، فقط قطعاتش گرونه و هر مکانیکی نمیشه اعتماد کرد ماشین دستش داد لعنت بر معافیای خودروسازی داخلی که نزاشتن از این قبیل خودروهای کم مصرف کم استهلاک باکیفیت سگ جون وارد بشن تا مردم مجبور بشن آشغالای عن خودرو سایده یدک بخرم با قیمت خیلی بالا و کیفیت خیلی پایین جنتو حرف نداره ب شرطی که سالم گیرت بیاد
سلام یه جنتو تمیز بدون کوچکترین خرج واسه فروش دارم رنگش هم نارنجی ۲۰۰۸
موتور تازه تعمیر اساسی.
۰۹۳۷۱۸۵۷۷۸۹
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام رفقا، پروتون یه برند مالزیاییه که یه مدت زاگرسخودرو تو بروجرد مونتاژش میکرد، ولی دیگه تولید نمیشه.
این کمپانی قبلاً با میتسوبیشی همکاری داشته و بیشتر مدلهاش، مثل ویرا، با تکنولوژی و طراحی موتور میتسوبیشی ساخته شدن.
الان پروتون شرکت لوتوس انگلیس رو خریده! لوتوس هم که همه میدونن تو ساخت بهترین شاسیهای دنیا خبرهست.
تو پروتون Gen2 هم از همین تجربه استفاده شده و شاسی بینظیری داره، واسه همینه که هندلینگش عالیه و اصلاً قابل مقایسه با پژو پارس ELX نیست.
ولی خب، چون این ماشین اسپرت حساب میشه، کمکهاش خیلی خشکه و ضربات جاده رو حسابی به کمر آدم منتقل میکنه.
دید عقبش هم ضعیفه، قطعاتش تو بازار سخت پیدا میشه و مصرف لنتشم بالاست.
سلام ماشین پروتون جن تو سر سرعت گیر خاموش میشه، دلیلش چی میتونه باشه؟
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
هر کسی میاد خونمون اینو میبینه میگه برای من هم بگیر.
فقط ببین پرفروشترین مغزشکن دنیا چطوری کار میکنه.
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
سلام تو رو قران راهنماییم کنید، یه پراید ۸۰ تمیز و سرحال دارم، چطوری جنتو داشته باشم.
ذخیره