گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات ام وی ام x55 پرو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
دوستان درود من برای سرویس ۳۰۰۰۰ تا خودرو x55 پرو با نمایندگی تماس گرفتم
گفتند چون شمع و روغن گیربکس نداریم پذیرش نمیکنیم
گفت این مسئله برای همه نمایندگیها هست… الان باید چه کار کنیم؟
گارانتی هم اینجوری به مشکل میخوره.
سلام دوستان ماشین من یهو تمام دکمه های مالتی مدیا حتی روی فرمون از کار افتاد
ریست کردم که درست بشه کلا صداش قطع شد
الان هرکاری میکنم صدا کلا قطع شده رو هیچ حالتی صداش پخش نمیشه!
چیکار کنم؟
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام متاسفانه خودروی ایکس ۵۵ پرو ام دیروز بعد از طی کردن مسافت ۱۷۰ کیلومتر ابتدا از حالت دنده اتومات خارج شد و چراغ چک روشن شد یعنی به حالت اتوماتیک میزدم راه نمیرفت به حالت دستی کردم درست شد چراغ چک هم خاموش شد و مجددا با پیمایش حدود ۲۰ کیلومتری مجددا دیگه حالت دستی هم راه نرفت یعنی ماشین موتورش لرزش داشت به حالت عادی گاز میخوره ولی تا دنده درگیر میکنم اینگار نفس نداره لطفا راهنمایی ام کنید ممنون میشم.
من با توجه به مبلغی که پرداخت کردم بهترین ماشین رو گرفتم بسیار دوستش دارم و معایبی که گفتم برای من کاملا در فرع هستن
موتور و قدرت و شتاب برام مهم بود که از این لحاظ عالی هست.
خیلی ها در دوستان و آشنایان هستن که میگن با پول x55 پرو میشد یه دست دوم کره ای و ژاپنی گرفت
ولی به نظر من این ماشین برای مصرف کننده گزینه خیلی مناسبی هست
توی این رنج قیمتی x55 pro بهترین هست و بالاخره گل بی خار نداریم دیگه
هر چند عیب های مونتاژی هم داره ولی بسیاری اش قابل رفع و بعضی هاش هم قابل چشم پوشی هست در برابر امکاناتی که داره
این نظر من بود حالا شما با توجه به شرایط و سلیقه خودتون تصمیم خواهید گرفت.
با ماشین x55 پرو چند روز قبل تو مسیر شمال بودم یه سربالایی ملایم روی کروز بود سرعت ۱۱۹ تنظیم بود ماشین کم می آورد و دور موتور میرفت روی ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ مجبور شدم از کروز در بیارم.
نمیدونم چرا باید اینجور بشه، آیا طبیعیه این مورد؟
ماشین کلا ۶۵۰۰ تا کار کرده ولی جون نداره
موضولی که هست اینه که ما اینجا همگی مصرف کننده ایم و وقتی پیامی میگذاریم حتما مشکلی هست که میخواهیم با مشورت حل کنیم
انتظار نداریم یکسری دوستان با تعریف و تمجیدهای الکی معایب و نقاط ضعف رو چشم پوشی کنند
طوری حرف نزنید که گویا دقیقا نماینده نمایندگی هستین
ماشین با ۶۵۰۰ کارکرد هرچی گاز میدی بالای ۱۲۰ نمیره، نه اینکه نرود میره ولی راننده میفهمه که این داره خودشو میکشه تا بره.
سلام دوستان گلم، بین kmc x5 و x55 pro کدوم بهتره؟
لطفا دوستانی که داشتن راهنماییم کنن.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
ایکس 55 پرو ارزش خرید دارد؟
بنده ایکس 55 پرو را در این بازه قیمتی یکی از ماشینهای خوب تو دسته کراس اوور میدونم با همه مزایا و معایبش
منتهی از موقعی که این تحریمها شدت گرفته و جدیدا خودرو ری را ایران خودرو رو روندم
به نظرم در این شرایط بحرانی کشور و با توجه به امکانات و آپشنهای اضافی در ری را قطعا خودرو ری را یه کوچولو ارزش خریدش بیشتر از ایکس 55 پرو هست
پایدار باشید.
ذخیره