search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

جیلی آزکارا | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات جیلی آزکارا با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 721 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس Navid davodi
n1289596247d Navid davodi
5 ساعت پیش

خودرو جیلی آزکارا عالیه اما متاسفانه خیلی خیلی بد فروش است.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس pezhman
pej55 pezhman
4 هفته پیش

جیلی آزکارا

درود، از اونجایی که هر شخصی هر وسیله ای داره براش هزینه کرده و دوست ندارم کاهش ارزش سرمایه اش رو ببینه طبیعی که با نظرات منفی دوستان آزکارا سوار رنجیده بشن و عکس العمل نشون بدن ...
اما خوب متاسفانه با وجود تمام آپشن های مثبت این خودرو، که من کارشناس فنی که هیچ خودرو چینی رو قبول ندارم و تا به حال مشکلات فراوان دیدم و مشتریان زیادی رو از خرید چینی منصرف کردم رو متقاعد می‌کنه که برچسب بهترین خودرو چینی وارداتی رو بهش بزنم، البته در رنج ۲ تا ۳ میلیاردی های بازار
از لحاظ کیفیت، به روز بودن آپشن ها، امکانات رفاهی، ایمنی، مصرف سوخت واقعا خودروی خوبی هست که جز طراحی ظاهری قدیمی بی انصافیه به باقی آپشن ها ایرادی گرفت …
اما ... اما ... حتی بنز هم اگر بدون خدمات پشتیبانی نیروی اموزش دیده در سطح کشور، تامین قطعات مصرفی و غیر مصرفی وارد یک کشور بشه به شدت ارزش خرید اونو کاهش میده.
خودرو بدون ساپورت به شدت می‌تونه برای مصرف کننده مشکل، نه بحران ایجاد کنه.
واقعا چه حیف که خودرویی همچون ازکارا در تیراژ کم و محدود وارد میشه توسط ضعیف ترین شرکت ها
و در نقطه مقابل بی کیفیت ترین خودرو های چینی در تیراژ بسیار بالا با خدمات بهتر عرضه میشن.
کاش این فرایند برعکس بود و جیلی آزکارا بیشترین سهم فروش بازار رو داشت.

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس علیرضا
alirezamazaheri علیرضا
11 ماه پیش

من ۵ ماه است که جیلی آزکارا تحویل گرفتم، فوق العاده ماشین خوب و با کیفیتی است

میشه گفت یکی از بهترین وارداتی ها هست این خودرو و جالب اینکه قیمت جهانی این خودرو برعکس تمام وارداتی ها تو ایران از کشورهای خلیج و عربی کمتر هست من که عاشقش شدم خداییش.

0 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس حجت
hojat حجت
11 ماه پیش

سلام بنده از نزدیک این ماشین رو بطور حرفه ای مورد بررسی قرار دادم بسیار ماشین خوبیه از نظر کیفیت ساخت ولی از خریدن اون منصرف شدم چون از نظر قطعات یدکی و تیراژ واردات فکر کنم مشکل ساز بشه فقط ۱۰۰ دستگاه وارد شده و بعید میدونم ادامه دار باشه.

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس مهدی
mahdikazemi مهدی
11 ماه پیش

یک نکته مهم در مورد خودرو جیلی آزکارا اینه که با قیمت ۱۹۸۵۰ یورویی که داره و با توجه به آپشنها و کیفیتی که جیلی توش به کار برده، توی بازارهای آزادی مثل عراق و عربستان و قطر و کویت فروش قابل قبولی داشته و این ماشین هم سفارش امارات هست، واسه همینه که کولرش عالیه.

پنج ماهه دارم ازش استفاده میکنم و خیلی از این ماشین راضیم

0 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر
بچرخ > نظرات کاربران > خودرو > جیلی > جیلی آزکارا