گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پروتون جن تو با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
617 نفر آنلاین
سلام تو رو قران راهنماییم کنید، یه پراید ۸۰ تمیز و سرحال دارم، چطوری جنتو داشته باشم.
سلام یه جنتو تمیز بدون کوچکترین خرج واسه فروش دارم رنگش هم نارنجی ۲۰۰۸
موتور تازه تعمیر اساسی.
۰۹۳۷۱۸۵۷۷۸۹
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
سلام رفقا، پروتون یه برند مالزیاییه که یه مدت زاگرسخودرو تو بروجرد مونتاژش میکرد، ولی دیگه تولید نمیشه.
این کمپانی قبلاً با میتسوبیشی همکاری داشته و بیشتر مدلهاش، مثل ویرا، با تکنولوژی و طراحی موتور میتسوبیشی ساخته شدن.
الان پروتون شرکت لوتوس انگلیس رو خریده! لوتوس هم که همه میدونن تو ساخت بهترین شاسیهای دنیا خبرهست.
تو پروتون Gen2 هم از همین تجربه استفاده شده و شاسی بینظیری داره، واسه همینه که هندلینگش عالیه و اصلاً قابل مقایسه با پژو پارس ELX نیست.
ولی خب، چون این ماشین اسپرت حساب میشه، کمکهاش خیلی خشکه و ضربات جاده رو حسابی به کمر آدم منتقل میکنه.
دید عقبش هم ضعیفه، قطعاتش تو بازار سخت پیدا میشه و مصرف لنتشم بالاست.
سلام ماشین پروتون جن تو سر سرعت گیر خاموش میشه، دلیلش چی میتونه باشه؟
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.
من جنتو دارم حدود کمتر از یکسال خریدم، واقعا نسبت به بقیه تولیدات داخلی باکیفیت و عالیه، فقط قطعاتش گرونه و هر مکانیکی نمیشه اعتماد کرد ماشین دستش داد لعنت بر معافیای خودروسازی داخلی که نزاشتن از این قبیل خودروهای کم مصرف کم استهلاک باکیفیت سگ جون وارد بشن تا مردم مجبور بشن آشغالای عن خودرو سایده یدک بخرم با قیمت خیلی بالا و کیفیت خیلی پایین جنتو حرف نداره ب شرطی که سالم گیرت بیاد
0ذخیره