search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

فردا sx5 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فردا sx5 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 160 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس مهران
mehran1977 مهران
10 ماه پیش

مشتریان ثبت نامی خرداد ۱۴۰۳ خودرو SX5 فرآیند تحویل خودروهای مربوط به ثبت‌نام‌کنندگان خرداد ماه ۱۴۰۳ طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در حال اجرا بوده و خودروهای این گروه از مشتریان به‌تدریج آماده تحویل می گردد. براساس هماهنگی‌های صورت‌گرفته میان واحدهای تولید، کنترل کیفیت و شبکه پشتیبانی فروش، خودروهای مشمول این مرحله پس از طی مراحل نهایی آماده‌سازی، جهت نوبت‌دهی، شماره‌گذاری و تحویل به مشتریان اعلام خواهد شد. این روند مطابق اولویت ثبت‌نام و تکمیل مدارک انجام می‌گیرد. در همین راستا، لیست مشتریان مشمول تحویل خودروهای ثبت‌نامی خرداد ۱۴۰۳ به منظور شفاف‌سازی و سهولت پیگیری، در این صفحه در دسترس قرار گرفته است. فرداموتورز تأکید می‌کند که تعهدات مربوط به خرداد ماه ۱۴۰۳ تا تکمیل کامل پرونده مشتریان این دوره ادامه خواهد داشت و اطلاعات تکمیلی از طریق پیامک و کانال‌های رسمی شرکت به‌صورت مستمر اطلاع‌رسانی می‌شود.

15 dislike icon
ذخیره copy
عکس Mohsen
moh1364 Mohsen
2 هفته پیش

صدای ناک خودرو sx5

سلام خدمت همه sx5 سوارها
خواستم بپرسم تا حالا کسی با مشکل ناک یا همون چق چق روبرو شده
براش راه حلی پیدا کرده برطرف بشه
من مدل ۱۴۰۳ با کارکرد ۱۴ هزار دارم چند ماهی هست ماشینم ناک میزنه دلیلشم بنزین بی کیفیته
ممنون میشم اگر کسی این مشکلو داشته توضیح بده.

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس MahtabM.s
m.s0 MahtabM.s
2 ماه پیش

از شرکت سلامتیان اصفهان ماشین sx5در مهر ۱۴۰۳ ثبت نام کردم و تا الان که مرداد ۱۴۰۵ هستیم ماشینی به بنده تحویل نداده اند

0 dislike icon
ذخیره copy
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس MahtabM.s
m.s0 MahtabM.s
2 ماه پیش

لطفا اگر هر کسی هر راهنمایی میتواند برای تاخیر تحویل ماشین از فردا موتور بدهد ..کمک کند

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمد رضا عبدالملکی
reza051 محمد رضا عبدالملکی
10 ماه پیش

۱۴۰۳/۳/۶ ثبت نام کردم خبری نیست دروغ گو موتور

28 dislike icon
ذخیره copy
عکس علی
alinnnnn علی
1 سال پیش

با سلام خدمت همه دوستان
یکی از بهترین ماشینای بازاره با خیال راحت بخرید انصافا رو دستش نیست.

25 dislike icon
ذخیره copy
عکس محمد رضا عبدالملکی
reza051 محمد رضا عبدالملکی
10 ماه پیش

کل پول هم پرداخت کردم میخوام شکایت کنم راهنمایی کنید البته شنیدم تنها راه حل رفتن دفتر تهران ودرگیریه

17 dislike icon
ذخیره copy
خیلی بیشتر از یخ سرما رو نگه میداره
  • بذارین کنار مواد غذایی توی ماشین
  • یا توی کلمن برای خنک نگه داشتن نوشیدنی
  • حتی برای وقتی جایی از بدن کوفته میشه
  • خیلی بهتر از یخ آبکیه و خیس نمیشه

قیمتش هم ارزونه، چند تا بگیر توی فریزر داشته باش.

عکس Sara
aghaghia Sara
8 ماه پیش

اگر مسئولی یا کارمندی از شرکت فردا اینجا هست که نظرات مشتران رو بخونه این پول مردم وحق الناس که دستتونه وهیچ اهمیتی به نارضایتی مشتریانتون نمیدید گرفتارتون میکنه .به راحتی نمیخورید چه خبر دارید که پول رو مردم با چه بدبختی جور کردن به راحتی به حساب زدن تا کی درسکوت میخواهید با وعده وعید مردم رو دور خودتون بچرخونید .. خداوند گرفتارتون کنه که الان دوساله من وهمسرم بی وسیله رفت وامد میکنیم پوست انداختیم .

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس مهدی کریمی
mehdikarimimehr مهدی کریمی
11 ماه پیش

سمت فردا موتور نرید

سلام، تیرماه ۱۴۰۳ ثبت نام کردم برای sx5 قرار بود ۴ ماه کاری بدن
الان ۶ ابان ۱۴۰۴ هست، یعنی ۱۶ ماه، و هیچ خبری نیست، سمت فردا موتور نرید که بیچاره میشید.

2 dislike icon
ذخیره copy
عکس a
hamraz a
2 ماه پیش

سلام بعد از دو سال که منتظر ماشین بودم بالاخره تحویل گرفتم و با خونواده زدهم تو جاده . حدود 200 کیلومتر که رفتم یه دفعه تو جاده رفتم روی یه سنگ و رینگ ماشین شکست حال از اون روز تا حالا دنبال رینگ هستم نمایندگی هم نداره حالا به نظرتون چیکار کنم

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس saeed
stmaa saeed
2 ماه پیش

از سال ۱۴۰۲ خودرو از نمایندگی ۲۱۰۸ فردا موتور خریدم تا به امروز تحویل نداده اند و با اینکار علاوه بر ضربه اقتصادی باعث مسخره شدن در بین دیگران شده ام هر کسی از این شرکت بخرد باعث بیماری روانی خود و خانواده اش می شود

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس اسناعیل
esmaell اسناعیل
3 ماه پیش

سلام میخوام فردا sx5 مدل 403 بخرم آیا ارزش خرید داره و خدمات پس از فروش و تامین قطعه مشکل داره یا نه متشکرم

13 dislike icon
ذخیره copy
عکس صفر نادری
safai صفر نادری
4 ماه پیش

من با توجه به وضعیت جسمی که دارم طلا های همسرم مفت فروختم برای فردا موتور ثبت نام کردم اما هنوز 18ماه شده جواب نمی‌دهند من از پاهام جانباز هستم نمیدانم به کجا شکایت کنم 09143416996

12 dislike icon
ذخیره copy
عکس Sara
aghaghia Sara
8 ماه پیش

سلام ما 7یک 403خودرو t5 ثبت نام کردیم هیچ خبری از تحویل نیست . بتازگی دیروز گفتن که شرکت ی بدهی بزرگ به راهور داره به همبن دلیل راهور خودروها رو پلاک نمیکنه که تحویل بدن .. این قصه سری دراز دارد 😡

1 dislike icon
ذخیره copy
عکس بهروز
javanirani بهروز
9 ماه پیش

سلام کسی از فردا موتورز شکایت کرده ؟ به چه عنوانی و کدوم نهاد شکایت کردید ؟ من ب سازمان صنعت و معدن و تعزیرات مراجعه کردم میگن فقط محاکم عمومی باید شکایت کنی ؟ بنظر کاسه ای زیر نیم کاسه است ؟؟

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس صادقی
sadqi صادقی
10 ماه پیش

بسیار عالیه ۳ سال هست استفاده میکنم کوچکترین مشکلی نداشته

5 dislike icon
ذخیره copy
عکس عباس
abbas. عباس
10 ماه پیش

سلام فروش 1 عدد حواله sx5 ثبت نامی 3/9/403 که به گفته شرکت 100 درصد دی ماه تحویل میشه مبلغ واریزی 550 میلیون مبلغ فروش 1میلیارد 50 میلیون 09127539633

6 dislike icon
ذخیره copy
عکس محسن
.kmohsen محسن
10 ماه پیش

سلام دوستانی که sx5 دارن
تو سرعت پایین 10 تا 40 کیلومتر یه صدایی میده ماشین یا نه
اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون.

12 dislike icon
ذخیره copy
عکس مجید ابوی
majid1347 مجید ابوی
10 ماه پیش

سلام دوستان
یه فقره حواله sx5 ثبت نامی ۱۸ مهر ۱۴۰۳ را به قیمت ۱۱۵۰ میفروشم
شماره تماس ۰۹۱۴۱۸۳۴۷۷۹

0 dislike icon
ذخیره copy
عکس mran
mran mran
10 ماه پیش

سلام ما دی ۱۴۰۳ از شرکت فرداموتورز یک ماشین SX5 پیش خرید کردیم و در دو مرحله ۵۵۰ میلیون به حساب شرکت واریز کردیم
قرار بود ۱۲۰ روز کاری تحویل بدهند
بعد از ۷ ماه که بدعهدی شرکت رو دیدیم ۱۴ مرداد درخواست انصراف دادیم و طبق قرارداد حداکثر ظرف ۲۰ روز باید پولمان با ۱۸ درصد سود انصراف برمی گشت
که متأسفانه با وجود گذشت حدود ۴ ماه این شرکت کلاهبردار هنوز پولی به حساب ما واریز نکردند
یعنی حدود ۴ ماه هست که پولی که با بدبختی توی حلقوم این شرکت شیطان صفت ریختیم رو پس نمی دهند.
این شرکت کلاهبردار نه ماشین میده نه در صورت انصراف پول خودتو
تو رو خدا با اعصاب و روان خودتون بازی نکنید و مثل ما گول تبلیغات این شرکت رو نخورید.
کسی هست که انصراف داده باشه و بدون شکایت پولشو داده باشند؟

1 dislike icon
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر