گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات kmc x5 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
224 نفر آنلاین
اصلا حواست به خودت هست؟
سلام، X5 با ۸۰۰۰ کارکرد چندتا مشکل داره، نمایندگی هم رفتم میگن طبیعیه اگر کسی میدونه راهنمایی کنه.
این مشکلات قبل از سرویس اولیه نبود.
با سلام، مهمترین مشکلی که با کی ام سی x5 برخوردم اینه که در سطوح با شیب زیاد مثل رمپ پارکینگ وقتی بطور کامل برای مدتی توقف میکنم در هر دو حالت سربالایی یا سرازیری ماشین حلات خلاص پیدا میکنه و حرکت رو به جلو در سربالایی (دنده D), و یا حرکت رو به عقب در سراشیبی (دنده R) ماشین رو به سمت سرازیری میره.
سلام دوستان، من کی ام سی x5 تازه خریدم
هنگامی که روشن میکنم، حتی صبح زود که موتور سرده، نشانگر دمای رادیاتور سه خط پز کرده
آیا این طبیعیه و برای شما هم همینطوره
ممنونم اگه پاسخ بدین.
دوستان من قصد دارم کی ام سی X5 بگیرم ولی هنوز نمیدونم بالاترین مدل کی ام سی چه مدلش هست
یا آیا از این ماشین بهتر هم میشه بهم معرفی کنید
چون تیگو ۷ را پرسیدم هم ناراضی بودن.
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
حدود شش ماهه که این خودرو رو دارم و واقعاً ازش راضیام.
از نظر شتاب فوقالعاده عمل میکنه و امکانات بسیار زیادی داره.
در مقایسه با رقبایی مثل فیدیلیتی، شتاب و قدرت موتور بالاتری داره (۱۷۲ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتنمتر گشتاور).
وجود اندروید اتو و اپل کارپلی هم تجربه کاربری رو لذتبخشتر کرده.
کیفیت دوربین ۳۶۰ درجه واقعاً عالیه و ترمزها عملکردی مطمئنتر از لاماری دارن.
طراحی خودرو هم نسبت به MVM X55 Pro شیکتر و جذابتره و با توجه به امکانات، از نظر قیمتی هم ارزش خرید بالایی داره.
تنها نکتهای که میتونم بهعنوان نقد مطرح کنم، کیفیت رنگ، مخصوصاً در رنگ مشکیه که کمی نازکتر از حد انتظاره؛ البته با سرامیک کردن این مورد بهخوبی قابل جبران هست.
سلام من مدت ده ماه است که کی ام سی ایکس پنج دارم ایرادی در مانیتور پخش داره گاهی وقتا روی موج رادیو مشخصی است اما مجددخود به خود کانال سرچ میکنه،کانال هم رادیو هم کمتر میگیره اگه رو پخش آهنگ از طریق فلش یا بلوتوث باشه ،میره میره رو رادیو دوباره برمیگرده پخش آهنگ و همینطور پشت سر هم تکرار میشه کسی می دونه علت چیه؟
خیلی خیلی * و بد قولن
برای یه شیر برقی برای اولین سرویس ماشین چهار ماهه منو الاف کردن
هنچز هک جواب نمیدم بیشتر از پنجاه بار زنگ زدم به این پست فطرتها، *
دستم برسه همشونو * میکنم، بسیار عصبانیم.
وقتی جمعش میکنی اندازه یه جامدادی میشه
بذار یه گوشه صندوق، نه وزنی داره نه جایی میگیره!
کسی تا حالا به کاپوته جلوی کی ام سی ایکس ۵ توجه داشته؟!
نقطه نقطه سفید سفید شده ۶ تا جاش، اینا برای چیه؟
ماشین های مشکی دیگه این مشکل رو نداشت.
خیلی جالبه که تبلیغات دیدم برم سرامیک کنم به من گفتن این رفع میشه بعد از سرامیک رفع نشد همونجوری هست.
دوستان مشکی x5 دارید قبل از هر کاری بعد خوندن این حرف سریعا انجام بدید. رنگ X5 مشکی با رنگ نرده آهنی های امام زاده عبدالله یک جنس داره. حتما سرامیک کنید و هرگز کارواش نبرید و زیر سایه باشه.
سلام من kmc x5 میخوام ثبت نام کنم میخواستم بدونم ماشین خوبی هست ؟ خرید و فروشش راحته ؟ اگه به من بگین لطف میکنین
سلام من تازه رنگ سفیدش تحویل گرفتم kmc x5 سپر جلوش که یه طرفش فیت هست با گلگیر یکیش یکم فاصله داره سپر عقبش هم یه طرفش از گلگیر زده بیرون خودش همین طوره یا بخاطر مونتاژ بده یا مال من فقط همین طوره
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
صدای تق تق از سمت راست عقب خودرو در دست اندازها برای چیه کسی این مشکل رو نداشته که رفع کرده باشه
سلام ماشین کی ام سی ایکس ۵ کولرش واقعا افتضاحه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه
سلام امشب هم زمان خانمم از بیرون دستگیره درب جلو راننده رو کشید که باز شه منم از داخل و باعث شد درب قفل کنه راهنمایی کنید
سلام امشب هم زمان خانمم از بیرون دستگیره درب جلو راننده رو کشید که باز شه منم از داخل و باعث شد درب قفل کنه چکار میشه کرد
Kmc x5 با قیمت امروز ارزش خرید داره 5900
0ذخیره