گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات پژو 204 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
248 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
سلام من طرح فرسوده فروش فوق العاده سورن پلاس برنده شدم و واریزی اول رو انجام دادم و خودرو فرسوده هم تحویل دادم.چند وقت طول می کشه پیامک واریز وجه مرحله دوم و دعوتنامه ارسال کنن ؟
سلام من تازه طرح فرسوده فروش فوق العاده برنده شدم مبلغ پیش پرداخت رو واریز کردم و خودرو فرسوده هم رو تحویل دادم چقدر طول می کشه پیامک واریزی مرحله دوم و دعوتنامه بیاد؟ لطفا راهنمایی کنید
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
سلام شب همتون خوش ما به تازگی سمند اف سون مدل 91 خریدیم والان الان فهمیدیم یه سال دیگه تاریخ مخزنش تموم میشه همه میگن 30 میلیون میگیرن وچون کارخونس نمتونیم بازش کنیم وتا الان ماشین دوگانه نداشتیم. صندقو گرفته به نظرم. الان میخوایم بفروشیم کوییک 403 یا ام وی ام 315 اکسلنت نیو بگیریم. شما جای ما بودید کدومو انتخاب میکردید ممنون میشم راهنمای کنید
سلام وقت همگی بخیر
سمند ای اف سون دارم (بنزین)، بعضی اوقات در حالت خلاص یا پای روی کلاج رفتار ماشین درست نیست
به گونه ای که یا دور موتور خیلی میاد پایین (توی محدوده 500 تا 700 قرار میگیره)، یا میره بالا (روی محدوده 3000 تا 4000)
و بعضی اوقات هم روی دور موتورهای بین این بازه ها گیر میکنه که باز هم طبیعی نیستش.
چندین مکانیک بردم و میگن مشکل از استپر موتوره، دوبار تاحالا تعویض کردم، بار اول از خود نمایندگی ایرانخودری گرفتم و پیکانی بود استپر درست نشد، و بار دوم مختص ای اف سون بود و باز هم درست نشد مشکل
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام لطفا دوستانی که ماشین x7 دارن در مورد خودرو و خدمات نمایندگیش اطلاعاتی رو بدن
خیلی ممنون.
در طرح یلدا سال گذشته ثبت نام کردم .هنوز خبری نیست .خدا ازتون نگذره .ایکاش همه شاکیا باهم جمع بشن و قانونمند این شرکت را تنبیه کنند
مدلهای مختلفی داشتم ولی این کلاً فرق میکنه!
دیگه محاله با آینه فابریک ماشین حتی نیم ساعت طاقت بیاری
دیدت رو انقدر گسترش میده که هیچ نقطه کوری نمیمونه.
شبها هم دیگه نوربالای بقیه اذیتت نمیکنه.
روی هر ماشینی هم نصب میشه، ماشینو عوض کنی راحت میبریش رو بعدی.
آخه پارس خودرو نامرد اول تبلیغات درستی بکن بعد به مردم بفروش
من خریدم ولی این حرفها که ورشکسته شده یا هرچیز حق من یکی نیست
با زندگی من بازی کردی پیگیری میکنم
خودرو عالیه ولی پارس خودرو باید پاسخگو باشه نباشه نونشون حرومه.
سلام. دوستان میشه لطفا از علم و سطح اطلاعاتتون به من کمک کنید ک ۲۰۷ اتومات یا ۲۰۷ دنده ای بگیرم؟ اصلا ۲۰۷ خوب هست؟
سلام دوستان
دی ماه ۱۴۰۳ ام جی جی تی با تحویل ۴۵ روزه ثبت نام کردم
اردیبهشت ۱۴۰۴ تکمیل وجه انجام دادم و کل مبلغ رو تسویه کردم
اما تا الان که آبان ۱۴۰۴ هست با وعده های دروغین تحویل ندادن و هر ماه میگن ماه بعد
کسی جدیدا ماشین تحویل گرفته؟
دوستم خریده بود و امتحانشو پس داده بود
من با اطمینان کامل از کاراییش خریدم
3 تا کابل داره که به فندکی و باتری و برق شهری وصل میشه
با پنل خورشیدی هم کار میکنه
تو هم رده های خودش فوق العاده خوش قیمته
راحت توی صندوق عقب جا میشه، تو یک کلام عالی هستش.
خدا لعنت کنه آدمی که کنترل کیفیت میکنه و این اطلس رو میده بیرون
یعنی حیف یه لیتر بنزین که حرومش کنم و این ماشین رو آتش بزنم
وحشتناکه دوستان، وحشششششتناک
نخرید بخدا
پولامو ریختم دور
یعنی بقران دو ماهه تحویل گرفتم انقدر وضعش خرابه که نمیتونم ازش استفاده کنم
دائم خاموش میشه
ارور استپ میده و کلا دیگه استارت نمیخوره
از ریپ زدناش نگم برات
فقط یه بزک الکی هست
بقرآن دلم خونه.
بعد ۱۷ ماه نزدیک ۱۵ روز هست تحویل گرفتم بعد چند روز تحویل روی پخش صدا نویز میوفته.
سلام با یک میلیارد و پونصد ماشین صفر چی خوبه بخرم؟
بایک سابرینا پلاس خوبه؟ اپشن هاش خوبه در ظاهر اما از نزدیک ندیدم این ماشینو اصلا
و اینک خیلیییم برای من شتاب و سرعت و تند و تیزی ماشین مهم نیست
ممنون میشم راهنمایی کنین.
با کمی دقت به موقعیت درب صندوق عقب فیدلیتی الیت و سپر عقب متوجه می شویم که بخش میانی درب صندوق عقب قسمت پایین؛ بیرون تر از سپر عقب قرار گرفته و بنابراین اگر از عقب تصادفی رخ بدهد درب صندوق عقب براحتی آسیب خواهد دید و قُر می شود، با این مشکل چه کار باید کرد؟
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
دوستان سلام، ببخشید یه سوال داشتم، دنده عقب و ۱ به سختی جا میره، راهکار چیه؟
سلام و احترام، دو هفته است که خیلی مردد هستم تارا v1p یا v4lx یا ۲۰۷ دستی یا اتومات بگیرم یا j4
خداییش خیلی تو چند راهی گیر کردم
اگر کمک کنید یه تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
سلام رفقا آیا دنا پلاس ۶ دنده دریچه گاز برقی یا سیمی دارن؟
سورن xu7p دارم دریچه برقیه، میخوام بدونم دناها چطورن، لطفا دقیق بگید
دنا پلاس ۶ دنده با موتور ef7p منظورمه.
میگن بعد شماره شاسی خیلی طول میکشه تا تحویل این راسته ؟
سلام، فقط نقد بخرید، من از بهمن 1403 ثبت نام کردم
طبق قرارداد موعد تحویل نیمه دوم تیرماه بوده ولی دعوتنامه 22 مهر اومد و تکمیل وجه کردم و 100 ملیون هم کشیدن رو قرارداد بعنوان دیون دولتی و داخل دعوتنامه 20 روز بعد زمان تحویل قید شده بود و الآن ۱۵ آبان 1404هستیم هنوز شماره شاسی نخورده و حداقل انجام مراحل بعدی سه ماه دیگه طول میکشه تا خودرو پلاک بشه و تحویل بدن.
اگر نقدی بخرید دیگه این همه دروغگویی و سرکار رفتن رو نیاز نیست تحمل کنید.
سلام.دوستان وقتی اینقدر با تاخیر تحویل میدن چرا انصراف نمیدین طبق قرارداد وسود ۱۲ درصد انصراف هم بگیرید
0ذخیره
تیگارد x35 تیگارد