خرید و فروش خودرو با بهترین قیمت
گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات نیسان 260z با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
278 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
دوستان من ایگل ثبت نام کردم اخرای ابان ،تحویل ۱۲ اسفند ولی هنوز دعوت نامه هم نیومده یعنی اینجوری پیش بره تا ۱۴۰۵ هم نمیدن ماشین ؟
دوستان من ایگل ثبت نام کردم اخرای ابان ،تحویل ۱۲ اسفند ولی هنوز دعوت نامه هم نیومده یعنی اینجوری پیش بره تا ۱۴۰۵ هم نمیدن ماشین ؟
البته این یه چراغ قوه معمولی نیست
یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!
دوستان سلام کسی تا حالا با مشکل ABS خودروی ۲۰۶ مدل ۸۶ وی۸ که وقتی ماشینو روشن میکنی چراغ ABS پشت امپر روشنه ولی با فعال شدن قفل مرکزی خاموش میشه و میاد تو مدار برخورد داشته؟
سلام دوستان من دو ماهی میشه یه پارس xu7p مدل 1401 با کارکرد 85000 خریدم یه مشکل داره نمیتونم پیداش کنم تو دنده های 1,2،3 وقتی پامو از رو گاز برمیداریم موتور تقه میخوره و همچنین برمیگردم دوباره گاز میدم باز تقه میخوره. دوبار گیربکس باز کردم دنده دیشیلی ، صفحه دیسک ، شفت ها ، سه بار دسته موتور هر سه تاشو عوض کردم باز درست نشد اگه کسی تجربشو داره راهنمایی کنه
سلام من میخوام تارا v1 پلاس بخرم و تا حالا نداشتم میخواستم برای خودروی دست دوم تارا به چه چیز هایی از این خودرو توجه بیشتری داشته باشم در حین خرید ، از شما بزرگواران سپاس گزارم .
میخوام اطلس بخرم، سمند ef7 مدل ۹۲ رو بفروشم نظرتون چیه؟
دوتا اسپری کن ببین چطوری حال و هوای خونه عوض میشه
نفس که میکشی، حس میکنی همه چی نو شده
یه عطر ملایمی میاد که حال آدمو خوب میکنه
حجمش هم خیلی زیاده و بهصرفهست.
ما تیسان ثبت نام کردیم بهمن ماه کسی هست ثبت نام کرده باشه؟؟؟
سلام دوستان
مدتی هست که دارم ماشین های مختلف رو بررسی میکنم، همچنین یکم هم پرس و جو کردم، به نظرم تیبا ماشین مناسبی هست. حالا چندتا سوال دارم:
میگن تیبا های مدل ۹۸ به بعد زیاد مشکل به هم میزنن و بدنهشون هم ضعیف تره، درسته ؟ علتش چیه ؟
چه مدلی و تا چه قیمتی ارزش خرید داره ؟ اگر فکر میکنین که توی یه بازه قیمتی ماشین بهتری میشه خرید، لطفا با ذکر علت بهش اشاره کنین.
درسته که میگن تیبا ۱ نسبت به تیبا۲ خرابی کمتری داره ؟
موقع خرید چه مواردی رو چک کنم ؟
اگر تجربه رانندگی تیبا رو دارین، چه نکات فنی ای رو باید رعایت کنم ؟
خیلی ممنون.
توجه توجه مشتریان فردا موتور ۹ اسفند ساعت ۱۰ صبح تصویب شد بعنوان روز تجمع
جلوی هلدینگ فردا موتور
تهران . اشرفی اصفهانی . ابتدای مخبری
خواهشا همگی تشریف بیارن این آخرین شانس ما برای به کار افتادن مجدد شرکت و احقاق حقوقمونه.
روی شیشه نوشابه کوچیک و بزرگ و دلستر و ... به راحتی بسته میشه
در کل خیلی به درد بخوره و قیمت خاصی هم نداره.
سلام دوستان اینکه میگن تا برج پنجه سال بعد مدل ۱۴۰۴تحویل میدن راسته؟؟ کسی می دونه اطلاع بده ممنون
ازشهرری تاباقرشهر رفت وبرگشت یک خط بنزین سوزوند.به نظرتون عادیه؟
مثل اژدها بنزین مصرف میکنه.ماشین۲ماهه تحویل گرفتم
چای با بخار آب دم میکشه، طعمش خیلی خوشعطر درمیاد
چند دقیقهای آب رو جوش میاره، بعدش خودش خاموش میشه
یا اگه حالت گرمکن رو بزنی، خودکار میره روی گرم نگهدارنده
قوری بزرگی داره که برای مهمونی راحت جواب میده
طبق تجربه کاربران، از نظر کیفیت، زیبایی و کارایی قطعا جزو بهترین خریدهاتون میشه.
سلام وقت بخیر ، دوستان عزیزی که ایگل دارند ، لطفا راهنمایی کنید ۱ بدنه ماشین رو سرامیک بکنم ؟ ۲ سینی زیر موتور نصب بکنم ؟ ۳ آینه های بغل رو تاشو برقی بکنم ؟ ۴ پاور ویندو نصب کنم ؟
باعرض سلام یه x33پرودندهای مدل 1402دارم وقتی روشن میکنم بوی بنزین از بیرون میده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
باعرض سلام یه x33پرودندهای مدل 1402دارم وقتی روشن میکنم بوی بنزین از بیرون میده ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
باعرض سلام یه خودرو X33دنده ای مدل 1402دارم موقع روشن شدن بوی بنزین میده بعدش قطع میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
صدای لق لق از صندوق اطلس
سلام دوستان، من یک اطلس صفر خریدم
وقتی از روی سرعت گیر یا جای ناهموار رد میشم از صندوقش یه صدای لق لق میشنوم
اصلا نمیتونم بفهمم از کجاست
طاقچش سفته، زاپاس سفته
کلافه شدم، کسی چنین مشکلی داشته؟
ذخیره
سایپا اطلس سایپا