search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل

فورد f150 | نظرات کاربران + بررسی مشکلات و معایب

گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات فورد f150 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.

about page

online user 613 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
telegram icon

گروه تلگرام فورد f150

برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید

ذخیره انجمن روی موبایل save icon
عکس مهدی
mazda322 مهدی
1 ساعت پیش

سلام مزدا ۳۲۳ کسی داره؟

0 dislike icon
ذخیره copy
بهمن موتور
عکس مصطفی
mjavad.mna مصطفی
2 ساعت پیش

سلام سورن مدل۱۴۰۴ با کارکرد۱۰۰۰کیلومتر دارم.. با مشکل نشتی روغن به نمایندگی مراجعه کردم...کاسه نمد میل سوپاپ و واشر قالپاق عوض کردن...اما مشکل نشتی حل نشد... دوباره بردم نمایندگی حالا میگن نشتی از واشر سرسیلندر است...و باید واشر عوض کنید...لطفا راهنمایی کنید!؟

0 dislike icon
ذخیره copy
سمند سورن پلاس XU7P سمند
عکس مهران
mehran1977 مهران
3 ساعت پیش

سلام دوستان ، کسی هست که تازگی از فرداموتور ماشین تحویل گرفته باشه

0 dislike icon
ذخیره copy
فردا t5 فردا
مشاهده قیمت و مشخصات shop
عکس حسن
tavana110 حسن
9 ساعت پیش

سلام دوستان کاروان مدل 83 قیمت 280 م هست رنگ سورمه ای به نظرتون قیمتش خوبه من تابحال کاروان نداشتم

0 dislike icon
ذخیره copy
ون کاروان سایپا ون
عکس امیر حسین خسروی
amir_khosravi امیر حسین خسروی
11 ساعت پیش

کوییک آر وقتی از 160 میخام بیشتر برم با اینکه پام تا ته چسبیده به گاز ولی باز خودش سرعتشو کم میکنه بیشتر نمیره کسی میدونه مشکل کجاست

0 dislike icon
ذخیره copy
کوییک r دنده ای کوییک
عکس جواد امیریان
amirimja جواد امیریان
13 ساعت پیش

با سلام . کسی میدونه اصلا باطری این ماشین تو ایران پیدا میشه یا نه و اگه پیدا میشه قیمتش چنده ؟

0 dislike icon
ذخیره copy
بستیون نات NAT بستیون
عکس شهاب
shahabedin شهاب
طبیعتگرد ، بازاری . 14 ساعت پیش

پاسخ به سوال ها در مورد نیسان سرانزا

هر چی سوال در مورد نیسان سرانزا داری بپرس جوابتو میدم
هر سوالی تاکید میکنم هر سوالی تا اینکه جای فلاشر راهنما کجاست بپرس، تقریبا سرانزا رو بلدم، تا اونجایی که میدونم کمکتون میکنم.

0 dislike icon
ذخیره copy
نیسان سرانزا نیسان
عکس شهاب
shahabedin شهاب
طبیعتگرد ، بازاری . 16 ساعت پیش

سرانزا سواری نرم و راحتی داره، هیچ جا نه نمیگه تو رمل های کویر و جنگل گلی چه کوه سنگی و چه تو خاک
اونیکه گیر نمیاد میگه بده، اونیکه داره هم بی سر صدا داره لذتشو میبره
از لحاظ سیستم تعلیق از پیکاپ و رونیز یه سرو گردن بالاتره
از لحاظ اتاق بسیار جا دار، امکانات داخلی بیشتر، و در کل قول میدم یکی بخر چه سالم چه ناسالم، خودت بهش برسی، دیگه با هوس نمیکنی با هیچی عوضش کنی
میشه عضوی قابل اعتماد از خانواده ات
و در کل اگر ادم دست پا چلفتی هستی کلا خودرو افرود نخرید، برید تی هشت و نه سوار شید.

0 dislike icon
ذخیره copy
نیسان سرانزا نیسان
عکس Masoo
qw Masoo
17 ساعت پیش

در مورد تیگار ایکس ۳۵ تحویل هاشون به موقع هست یا نه

0 dislike icon
ذخیره copy
تیگارد x35 تیگارد
عکس Meysam
meysam1234 Meysam
1 روز پیش

سلام وقت بخیر میخوام ی ام وی ام 3 سیلندر مدل 90 بخرم ایا خوبه یا بد

0 dislike icon
ذخیره copy
ام وی ام 110 ام وی ام
عکس F.rad
farad F.rad
2 روز پیش

سلام دوستانی ک میخوان هماهنگ بشن برای شکایت بابت تاخیر در تحویل خودرو شمارتون رو بزارین من به گروه اضافتون کنم ممنونم

0 dislike icon
ذخیره copy
تیگارد x35 تیگارد
عکس yaser
yaser01 yaser
2 روز پیش

سلام من دنا پلاس 6 دنده دستی مدل 1403 دارم موقع معکوس 3به2 یا 2 به 1 دنده به سختی یا اصلا جا نمیره آیا کسی این مشکل و داشته

0 dislike icon
ذخیره copy
دنا پلاس 6 دنده ef7p دنا
عکس مهدی قاسمی نژاد
mehdi1130 مهدی قاسمی نژاد
2 روز پیش

درب عقب بستیون نات بلند نداره ؟صدا عقب خوب نیست

0 dislike icon
ذخیره copy
بستیون نات NAT بستیون
عکس F.rad
farad F.rad
2 روز پیش

سلام دوستان کسی شکایت کرده ازین شرکت بابت تاخیر ؟ مگه نباید خودرو بیاد بعد اقساط شروع بشه؟ به ما اینجوری گفتن ،الان چند نفر نوشتن اقساطشون شروع شده و ماشین نیومده٫ ممنون میشم راهنمایی کنید

0 dislike icon
ذخیره copy
تیگارد x35 تیگارد
عکس رضا
rezaaas رضا
2 روز پیش

سلام دوستان عزیز ،بنده یه مدت هست که ایگل سوار میشم و این عیب ها رو داره گفتم بهتون بگم که نگران نباشید و راحت قابل حل هستش البته بعضی از خودروها این مشکلات رو دارن هنگام دنده که پا روی ترمز هست و ب ماشین شوک وارد میشه و خودش میخاد حرکت کنه و لرزش داره با ارتقا نرم افزار گیربکس داخل نمایندگی که یک ساعت هم بیشتر طول نمی کشه درست میشه دوم کوبش یا قلوپ قلوپ کردن زیر خودرو مربوط ب کمک میشه که باید درخواست بدید واستون تعویض شه ، میخاین مطمئن شید واسه کمک هست یا نه درپوش روی کمک رو بردارید ماشین رو تکون بدید دستتون رو بزارید روی سر کمک اون قلوپ قلوپ اگه حس کردین مال خرابی کمکه سوم نور چراغ جلوها که همه ی ایگلها مشکل دارن و با یه تنظیم پیچ های روی چراغ قابل حل هست و ارتفاع نور رو راحت کاهش بدید

0 dislike icon
ذخیره copy
kmc ایگل kmc
عکس armin
kh70 armin
2 روز پیش

دوستان من تیپ ترونیک فعال کردم عالیه خواستین با مهندس خادمی تماس بگیرین براتون انجام میده 09353742601

0 dislike icon
ذخیره copy
فردا fmc 511 فردا
عکس علی
ali8787 علی
3 روز پیش

سلام. دوستان، کانال بخاری زیر پای راننده، برا شما هم لق می‌زنه؟ برای من شله. انگار بست نداره.

0 dislike icon
ذخیره copy
بستیون نات NAT بستیون
عکس امیر
kermani امیر
3 روز پیش

سلام من الان وسط اتوبان ماشین یهو خاموش کرد و استارت نمیزنه
چرخ ها هم ۴ تاش قفله، یعنی بالا بر نمیتونه تکون بده
کسی این مشکل خورده؟

1 dislike icon
ذخیره copy
kmc j7 kmc
عکس علیرضا
alireza1363 علیرضا
3 روز پیش

سلام من خریدم ۴۰۰ تا دونه باهاش کار کردم وقتی داغ میشه تو حالت ساکن وقتی از d تو حالت n قرار میدم یا برعکس تقه داره گاهی زیاد گاهی کم خیلی تعجب کردم ماشین صفر مگه میشه ولی تو حرکت خیلی نرم عالی عمل میکنه!!!

0 dislike icon
ذخیره copy
bac x3 pro bac
عکس محمد
mohammad79 محمد
3 روز پیش

دوستان اگه کسی خودروی ایگل یا j4 داره مشکل مشابه خواشاً راهنمایی کنید خیلی تو مخمه اصلا موقعی که خودرو متوقف هست پا روی ترمزه به محض اینکه دنده رو میزنی رو D ماشین میپره و لرزش میگیره و دور موتورم بالا پایین میشه ولی تو حرکت و سرعت مشکلی نداره ، تاخیر در گازو حرکت اولیه هم با مصرف سوخت به نسبت بالا هم داستانیه

0 dislike icon
ذخیره copy
kmc ایگل kmc