خرید و فروش خودرو با بهترین قیمت
گروهی برای تبادل تجربیات و حل مشکلات برلیانس h320 با حضور کارشناسان و مالکین باتجربه از سراسر ایران.
107 نفر آنلاین
برای عضویت شماره تلگرام خود را وارد کنید
با هزار بدبختی این ماشینو فروختم اصلا سمتش نرید!
اگه نمیخواید صدای رودری، صندلیها، پلاستیکهای عقب، داشبورد و دستهدنده دیوونتون کنه، باید صدای ضبط رو تا آخر ببرید بالا!
البته ضبط که چه عرض کنم… یه مالتیمدیا داشت که خودبهخود خاموش شد و دیگه روشن نشد!
عوضش کردم، اما این جدیدم با هر فلشی هنگ میکرد و مجبور بودم دائم ریستش کنم. 😑
از روزی که ماشینو از نمایندگی گرفتم کلی ذوق داشتم، ولی بعد یه هفته فیوز بین دینام و باتریش سوخت و وسط خیابون خاموش شد، دیگه روشن نشد!
هر جا گشتم گفتن این فیوزو نداریم، تا بعد چند روز یه جا با قیمت بالا پیدا کردم!
جلوبندی ماشین خیلی ضعیفه، ولی بدتر از اون جعبه فرمونه! ده جا بردم هیچکس نتونست صدای عجیب فرمانو درست کنه، حتی نمایندگیها هم نمیدونستن مشکل از چیه!
الانم با کلی ضرر فروختمش و فقط میتونم بهتون هشدار بدم سمت برلیانس 320 نرید!
اگه ماشین ایرانی میخواید، حداقل سمند بخرید، خیلی بهتره!
اگه چینی دوس دارید، جک J4 یا بسترن B30 بگیرید، ولی سراغ این فاجعه نیاید!
سه ماه پیش یه برلیانس ۳۲۰ دندهای مدل ۹۵ گرفتم که ۱۰۰ هزار تا کار کرده بود، از همون روز اول مدام تو تعمیرگاه بودم و تا آخرش هم خلاص نشدم! 😤
از نظر زیبایی خیلی گولزننده است، ولی از لحاظ فنی؟ فاجعه!
تو این مدت به چند تا از بهترین تعمیرگاههای تخصصی تهران سر زدم، اما جواب همه یکی بود: اکثر این ماشینها همین مشکلاتو دارن! 😑
بعضی قطعاتش حتی تو خود شرکت هم موجود نیست! مثلاً من دنبال شلنگ بخار بودم، ولی هیچ جا گیر نمیاومد!
تو این مدت واقعا افسرده شده بودم، حتی یه مشکل کپ کردن موتور هم داشت که هر وقت یه خطا میداد، هر چی بردمش تعمیرگاه، هیچکس نفهمید مشکل چیه!
برید پراید سوار شید ولی لااقل راحت باشید، اگه قصد خرید برلیانس ۳۲۰ دارید، دوباره فکر کنید!
حتی پراید بهتر از اینه چون حداقل قطعاتش هست و آدم رو تو تعمیرگاهها سرگردون نمیکنه!
حتی یخ و میوه یخ زده و بستنی و خرما و … اصلا فرقی نمیکنه
یه عمر برات کار میکنه و واقعا هر روز به دردت میخوره.
اگه سالم باشه، با بنزین سوپر و شمعهای نو و اصلی، شتاب ۰ تا ۱۰۰ رو تو ۱۱ ثانیه میزنه.
بدون تعارف، برلیانس از ۲۰۶ و ۲۰۷ سرتره، من روی ماشین لاستیک ۲۰۵ چینی درجه ۱ انداختم و توی جاده با سرعت ۱۰۰ تا پیچیدم، ماشین کاملاً پایدار بود.
برعکس، ۲۰۶ و ۲۰۷ تو این شرایط عقبشون در میره.
سه سال و نیمه برلیانس ۳۲۰ اتومات موتور ۱۵۰۰ دارم و یه ۲۰۷ صفر هم داریم، واقعا از برلیانس راضیم.
اگه ده بار دیگه هم بخوام تو این رنج قیمت ماشین بخرم، باز هم برلیانس میخرم.
اصلاً سمت ماشینهای صفر ایرانی نرید، چون فقط دردسره! انقدر باید برید نمایندگی که روانی میشید. همون بلایی که سر من با ۲۰۷ اومد.
ارتفاعش هیچ مشکلی نداشته، البته برلیانس کراس یکم بالاتره ولی به خاطر همین، هندلینگ پایینتری داره.
مدل ۳۲۰ به خاطر ارتفاع مناسب، تعادل خوبی تو جاده داره.
اگه یه ماشین راحت، مطمئن و کمدردسر تو این رنج قیمت میخواید، با خیال راحت برلیانس ۳۲۰ بخرید.
قسمت متحرک برای مخفی کردن شماره هم داره
کیفیتش تماما فلز هست اصلا تو خریدش شک نکنید.
فقط ببین چقدر چرک از پوست درمیاد!
واقعا حس میکنی پوستت داره نفس میکشه.
راحت توی خونه بدون هزینه پوستتو پاکسازی کن.
خب اینکه ماشینو تمیز و براق میکنه که دیگه واضحه.
حجم بسیار زیاد و قیمت بسیار عالی، دم تولید کننده گرم!!!
مزایا و معایب برلیانس 320
سال ۹۵ مدل قدیمی برلیانس رو خریدم، کارکردش ۳۵ هزار تا بود، بعد از دو سال، مجبور شدم بفروشم. دو ماه بعد، مدل جدیدش رو قسطی خریدم.
کیفیت ساخت مدل ۹۵ بهتر بود، اما از نظر فنی مدل ۹۷ قویتره!
نقاط ضعف برلیانس 320 و چیزایی که باید بدونید:
مشکل سانروف و لرزش کابین
اگه سانروف رو کامل باز کنید و سرعتتون بره بالای ۶۰ تا، حتما باید شیشههای عقبو کمی پایین بدید، وگرنه ماشین دچار لرزش اتاق میشه.
صدای موتور داخل کابین زیادتر از رقباست
نسبت به ماشینهای همرده، صدای موتور بیشتر داخل اتاق میاد، ولی در کل قابل تحمله.
مشکل خنک شدن ماشین زیر آفتاب
اگه مدت طولانی زیر آفتاب پارک شده باشه، قبل از حرکت باید ۱۰ دقیقه تو سایه با کولر روشن بمونید تا اتاق خنک شه.
کولر علیرغم اینکه کشش خوبی داره ولی نمی تونه در این حالت اتاق رو خیلی خنک کنه، وگرنه تا مقصد اذیت میشید.
مشکل جلوبندی برلیانس 320 مدل ۹۷
توی مدل ۹۷، تغییراتی تو جلوبندی دادن که باعث شده کمکها تقه بزنن.
انگار ضربهگیر رو حذف کردن که باعث صدای آزاردهنده میشه، برای حلش باید ضربهگیر کمک بندازید.
مصرف سوخت برلیانس 320
مصرف سوخت برلیانس 320 تو دور پایین عالیه ولی تو دور بالا افتضاحه.
حساسیت جلوبندی – رینگ و لاستیک فابریکو تغییر ندید!
جلوبندیش حساسه، پس رینگ و لاستیک فابریکو تغییر ندید، چون باعث میشه:
کیفیت پایین بعضی قطعات کابین
دستگیره داشبورد ضعیفه، اگه ماشین زیاد زیر آفتاب باشه و سریع بازش کنید، احتمال داره بشکنه!
قلابهای طاقچه عقب هم ضعیفن، زیاد باهاشون ور نرید.
شیشه جلو رو حتما دودی کنید!
شیشه جلو خیلی کشیده است و نور خورشید رو تا روی سینه و شکم سرنشین جلو میندازه.
پیشنهاد میکنم شیشه رو دودی کنید، که باعث بهتر شدن عملکرد کولر هم میشه.
نکات مهم برای عملکرد بهتر کولر
هر سال گاز کولر رو عوض کنید، از نوع خشک بریزید.
پیچ کولر رو تا آخر باز نکنید، چون باعث میشه کیفیت خنکیش کم بشه.
برلیانس 320 ارزش خرید دارد؟
با همه نقاط ضعف و قوت، در کل ازش راضیم و فقط در صورتی عوضش میکنم که یه ماشین خیلی بهتر بگیرم!
ذخیره